phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Johannes Cornelis Wit

-
Tot het laatste moment wilde jij leven,
door je sterke wil hiertoe gedreven.
Je geest nog op volle kracht,
maar over je lichaam had je geen macht.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) in Den Haag, op zondag 4 augustus 
van 13.00 tot 13.45 uur en maandag 5 augustus van 18.30 tot 19.15 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, op bovenvermeld adres, op dinsdag 6 augustus om 10.00 uur, waarna de bijzetting in het familiegraf zal plaatsvinden op de algemene begraafplaats Westduin, Wijndaelersingel 3-5 (voorheen Ockenburghstraat 27) in Den Haag.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Johannes Cornelis Wit

Deel deze pagina
In herinnering Jan Wit

Al heb ik Jan zo'n 30 jaar geleden voor het laatst gezien en gesproken, heeft zijn overlijden mij diep getroffen.

Betsy en ik wensen de familie heel veel sterkte voor de komende tijd.

Vaarwel Jan

Ger Lupgens Cort van der Lindenstraat 121 3332CH Zwijndrecht
gecondoleerd

Lieve familie gecondoleerd met dit grote verlies. Ik ben altijd met veel liefde ontvangen. Bij Fatima thuis was als een tweede huis, altijd mee naar familie feestjes of uit eten. Jan was een hele vriendelijke lieve man. Ik schrik hiervan. Sterkte de komende tijd.. 

liefs, Nicole

Nicole van Goudzwaard
Rust zacht

Lieve ome Jan ook al ben je mijn neef voor mij was je ome Jan.

Ik heb heel veel herinneringen aan je omdat er tijden waren dat je kind aan huis was bij mijn ouders. Een anekdote is dat je je haar had afgeschoren dan mocht je tv kijken bij ome Arie. Je moeder boos. Je bent en was een mooi mens. Doe de groetjes aan papa rn mama ❤

 

Shirley, Nikki en Britt
Vriend Jan

Over Jan

 

Jan leerde ik kennen toen ik werkzaam was als hulpverlener, ik werkte als verpleegkundige in het gebied waar Jan woonde. Er is gaandeweg een vriendschap tussen ons ontstaan.

Ik was allang niet de hulpverlener meer voor Jan, maar bleef Jan bezoeken of er was telefonisch contact.

Jan leerde ik kennen als een lieve man met een groot hart die beperkt werd door zijn fysieke klachten. Jan  had  een goed karakter met zijn pretogen.

Er zijn veel gesprekken geweest, oppervlakkige, maar zeer zeker ook diepzinnige gesprekken waarin levensbeschouwelijke vragen aan bod kwamen.

Jan een Hagenaar, ik een Rotterdammer, we hadden ook de goede oude tijd gemeen met elkaar, hoewel Jan 6 jaar ouder als ik was.

 

Jan maakte ook wel eens een broodjes halfom voor mij, een typisch Rotterdams broodje welke uit lever en fricandau bestond. Als ik in de buurt was bij Jan kon ik daar pauzeren, languit op zijn bank onderuit liggen. Rust gewoon uit jongen zei hij dan. 

Het bericht dat Jan was overleden hoorde ik van zijn dochter Fatima. Hij was erg trots op Fatima vanwege haar studie en diploma's. Uiteraard ook op zijn anderen kids en kleinkinderen waarover hij ook sprak met mij. 

 

Jan had een groot hart zei ik, maar een klein hart in de zin van gevoeligheden, niet kwaad blijven of rancunes maar kunnen vergeven en loslaten. Dus toch groot eigenlijk. 

Ik was erg geschrokken van het droeve bericht en ervaar het momenteel als surrealistisch. Ik zag Jan een paar dagen voor hij heen ging en had zelfs daarna nog telefonisch contact met Jan.

Achteraf besef ik mij zag Jan er erg moe uit en pips. Ik maakte nog een opmerking "Jan je gaat er toch niet vandoor hé" Jan lachte nog wat bedeesd toen. Hij vertelde wel dat hij moe was.

Jan is voor mij een vriend geweest, een fijn mens ik zal hem missen.

 

Ik wens de familie sterkte toe.

 

Armand

 

 

 

Armand

lieve schatten ,

heel veel sterkte met dit grote verlies dat jullie veel kracht en steun bij elkaar als mooie familie kunnen vinden ❤️ Nogmaals gecondoleerd met dit grote verlies hij kijkt van boven met jullie mee en zal over jullie waken ❤️

Fam grant-kasdjo