phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Joke Bunnik - Stapel

-
Ziek en toch sterk was je
Je wilde, je kon ons niet verlaten
Wij hier en jij al boven
Wij houden van je

Uitvaartinformatie

Joke is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.


In verband met de Coronamaatregelen vindt de crematieplechtigheid op donderdag 2 juli om 15.00 uur in besloten kring plaats.


Er is een mogelijkheid om de plechtigheid via een livestream bij te wonen. Indien je dit wenst, kun je je emailadres doorgeven op joke-livestream@outlook.com, waarna wij je de link zullen toesturen. 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Joke Bunnik - Stapel

Deel deze pagina
Pijnlijk Afschijt.

Lieve Joke. Wij zijn helaas maar 5 jaar buren gewest. wij zullen je missen,

Rust zacht. Liefs Andre en Loes.

Andre en Loes Schuling.
Mijn herinnering

Altijd deed ik met plezier boodschappen , niks was te veel. Joke vroeg steeds of het niet teveel was wat ik moest halen en of ze vooraf moest betalen. Maar ik heb het altijd met veel liefde gedaan. Ik zal je niet snel vergeten!

De boodschappen juffrouw Jacqueline

Jacqueline van Adrichem
Raambezoek

Lieve Joke,

Onze dochter was pas een dag oud en er lag al een felicitatiekaart bij ons in de bus, de eerste kaart die we kregen, heel lief. We wilden snel een keer langskomen, maar door corona en jouw ziekte mocht dit helaas niet lukken. Wel heb je nog twee keer van een raambezoek kunnen genieten en dat heb je erg gewaardeerd. Wij deden dit met liefde. Helaas heb je niet meer de mogelijkheid gekregen om haar echt vast te houden. We hadden je dit nog erg gegund. Rust zacht lieve Joke en we zullen een beetje op Ad letten. 

Liefs van ons

Ronald, Francis en Esmee Boot
Dankbaar voor de hulp en liefde

In een lastige periode, waar een zuster werd geadviseerd, was jij het, Joke, die direct zei dat we dat dus even niet gingen doen. Een half jaar lang heb ik iedere dag ‘s morgens en ‘s middags van jou hulp mogen genieten!

Altijd was je er zonder enig klagen of mopperen om mij te helpen.

Een herinnering die ik zeker nooit zal vergeten. Ik ben dankbaar voor jouw steun en liefde.

Liefs tante An 

Annie Hofstede
Ik mis je

Lieve Joke,

Waar ben je nu? Ik mis je nu al! Wij kenden elkaar pas 5 jaar je was de buurvrouw van mijn moes. Altijd lief en oprecht, niets was te veel. Zo trots op je kleinkinderen. Als ik aan jou denk denk ik met een glimlach. Jullie trouwfeest bij "de zus van de haas", jou lekkere Irish coffee op kerstavond, in gedachten zie ik jou weer op je brommertje door de poort sjokken. Jou uitdrukking "in de boter gebraden"! Ja lieve Joke zo blijf ik jou voor altijd herinneren met een glimlach.

Astrid Weekhout

Lieve Joke,

Wat heb ik wekelijks van je genoten, als jullie huishoudelijke hulp. 

Even een kopje koffie, bijkletsen en dan aan de slag. 

Fijn om je gekend te hebben - ik ga je missen. 

Lieve groetjes,

 

Anja Ruinard
In onze herinnering

Lieve Joke,

We leerden jou kennen toen je langs het voetbalveld Mitchell aan kwam moedigen. Dit zal zo’n tien, elf jaar geleden zijn geweest. Onze vriendschap met Ben en Joyce was nog pril maar op zaterdagmorgen langs de lijn bij Semper wisten we al snel wie Joke was. Gedreven, geen blad voor de mond en fanatiek. Dit precies zoals jij in het leven stond. Wat we later ook zagen, toen we je beter mochten leren kennen, was dat Joke ook was, alles voor iedereen over hebben en willen regelen, zichzelf wegcijferen als iedereen het maar naar de zin had en bovenal anderen niet tot last willen zijn. Daarnaast een hele lieve vrouw voor Ad, (schoon)moeder en trotse Oma die midden in het leven stond daar waar het leven dit toe liet. Want toen wij je beter leerde kennen was de gezondheid al een vijand welke je nog jarenlang hebt verslagen. Helaas heb je het laatste gevecht met je gezondheid niet mogen winnen, maar ook hier heb je voor ons bewezen dat je de vrouw was die het leven waardeerde en wat je (bijna) niet los kon laten omdat je wist wat je achter moest laten.

Joke, wij zijn blij en trots dat wij deel uit mochten maken van jouw vriendenkring en dat wij je hebben leren kennen zoals je was, lief, zorgzaam maar ook een echte Haagse die het zei als het niet beviel.

    Lieve Joke rust zacht

    René, Erna, Justin en Nicky

Sterkte en kracht!

Lieve Joyce en familie,

Heel veel sterkte met het verwerken van jullie verlies. Koester de fijne en mooie herinneringen en denk daar met een glimlach aan terug ondanks het verdriet.

Knuffel en een zoen,

Michiel

Michiel Huijskes
Herinnering

Lieve Joke,

ik leerde je 60 jaar geleden kennen toen ik 

verkering met Leo kreeg.

Dat was in de bussumsestraat bij tante Mien en ome Tinus, dat was een leuke tijd met Kees en Riet , Annette en Tinus enz.

Daar liggen veel herinneringen, jij trouwde en ik ook , we kwamen vlak bij elkaar te wonen jij in de Prins Hendrikstraat en ik in de van Speykstraat en houden een leuk contact.

 

Toen ik naar Zoetermeer en jij naar de Calandstraat verhuisde werd het contact minder maar we deelde altijd de belangrijke dingen in ons leven.

Joke ik ben blij dat ik deel heb mogen uit maken in je leven en je blijft altijd in mijn gedachten je was een hele liefdevolle vriendin ik zal je missen.

 

 

Liefs Areke
Dag lieve Joke

Lieve Joke,

Bijna 18 jaar geleden is het allemaal begonnen op SVH. Stef ging als 5 jarige bij de mini F-jes voetballen. Het voelde als een warme deken, een thuis. Al snel waren Dennis en ik helpende handjes. Heel wat feesten en partijen hebben we samen met Ben en Joyce achter de bar gestaan. Soms hadden we meer lol dan de gasten zelf. Dat was echt een feest.

Ook werden we regelmatig verrast met rode kool en draadjes vlees, heerlijk. Die kwam je altijd brengen op het beroemde groene brommertje. En niet te vergeten waren de chocolade letters met Sinterklaas voor iedereen. We hebben heel wat Sinterklaas avonden gevierd, ook met surprise en gedicht. Altijd een feest. En altijd aan het einde van het jaar kwamen de wereld beroemde oliebollen, geen jaarwisseling zonder de oliebollen van Joke. Heerlijk waren ze vooral de appelflappen. Uren stond je daar op te bakken. Niets was je teveel als het om de kinderen, groot en klein ging. Je was voor ons een echte surrogaat oma. Zelfs hartje zomer met de verjaardag van onze Jongens kwamen de oliebollen op tafel. Waren overigens ook zo weer op. 

Wat voor ons een hele mooie dierbare herinnering blijft is onze bruiloft, 7-7-7. Natuurlijk gevierd op SVH en tot in de puntjes verzordg. Wat een prachtige dag waar ook jullie vanzelfsprekend aanwezig waren. Tevens was dit de laatste dag dat wij maar ook jullie op SVH aanwezig waren. 

Joyce en ik hebben je belooft om de oliebollen bak traditie voor te zetten en dat zullen we ook zeker doen. 

Dag lieve Joke. Liefs van ons.

Bianca, Dennis, Stef, Laura, Mees en Kyela