phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Jopie Neefe - Snoek

-
Kleine waterdrupp’len, kleine korr’len zand,
vormen grote zeeën en het wijde strand.
Kleine liefdedaden, woorden mild en zacht,
’t kleinst gezin is daarmee ’t grootst geluk gebracht.

Uitvaartinformatie

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Jopie Neefe - Snoek

Deel deze pagina
Sterkte

Ik wens jullie heel veel sterkte in de komende dagen rondom het afscheid van jullie moeder en oma.

Ook bij het verwerken van dit verlies wens ik jullie veel sterkte en onderlinge warmte toe.

Louise hardeman
Liefs

Mijn contacten met jullie moeder, oma waren niet talrijk maar zijn me wel bijgebleven en daar denk ik met liefde aan terug. Veel sterkte komende tijd!

Leen Schenk
Creatief.

In de contacten die ik in de loop van de tijd met haar mocht hebben bleek me duidelijk hoe creatief ze was. Hoe kleurrijk en gezellig ze haar eigen woonomgeving kon maken. Mooie herinneringen bewaar ik aan haar. Ik heb van haar gehouden. 

Freda Mallon
Rust zacht

Wij herinneren u als een lieve en gezellige vrouw met een gulle lach. Altijd zorgzaam en attend. Gek op koffie en zoetigheid, altijd ’in’ voor een lekker ijsje, op welk moment van de dag dan ook. 
 

Ik ben blij dat wij allen nog een mooi weekend met u beleefd hebben in Epe. ’Herrie op de hei’, met lichtjes door het bos, de ’liftscene’ en eendeborst als ontbijt. U zult worden gemist als een hele lieve en zorgzame moeder, schoonmoeder, oma en overgrootoma. Rust zacht.

Debby, Kian en Shane

 

 

 

 

 

Debby, Kian en Shane
Gecondoleerd.

Lieve familie,

Mooie herinneringen bewaar ik aan tante Jopie. Ik wens jullie heel veel sterkte. Ben via internet met jullie verbonden zaterdag

Liefs, Jan Laarman..

Jan Laarman

Lieve kinderen en klemkinderen;

Ik heb veel leuke herinneringen aan Jopie en Jan, vooral van het begin van hun en ons huwelijk.We kwamen , ook mijn broer en zus met echtgenoten, regelmatig bij elkaar. Later werd dat wat minder maar zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies en denk aan jullie. Lieve groet van Jopie Derr-Labrie.

Lieve Familie,

Als ik aan Jopie denk denk ik aan een lieve en mooie vrouw, waar ik hele goede en blije herinneringen aan heb. Niet meer weg te denken. We hebben veel meegemaakt, vooral toen jullie nog vlakbij ons woonden en Marcel en Ton nog in dezelfde kleuterklas zaten en soms bij elkaar aten. De goede en oude tijd. Veel liefs en sterkte voor allen.

Tante Lien Laarman.
Lief die moeder en oma van jullie

Wat ik niet zal vergeten is hoe zij je vertelde over hoe het met haar ging. Met een glimlach en vaak ook nog een twinkeling terwijl het objectief gezien zorgelijk was. Maar wat is objectief? Ik zie zó haar gezicht voor me en dat is voor mij een warm voorbeeld. Ze voelde wel altijd jullie nabijheid. Ik denk aan jullie zaterdag (ben de stad uit).

Yvonne Bouwman
Bedankt

Lieve allemaal ,

wat een mooie herinneringen heb ik aan jullie moeder /oma van gewoon even een praatje in de hal of gedag zeggen als ik boodschappen ging doen ,tot gesprekken als we de jongste jeugd deden en niet alleen dat ook als we welkom waren toe ik zelf bij de eerste of tweede kring was als 10 jarig meisje eigenlijk te veel om op te noemen ! Bedankt !❤️Liefs Marjolein en natuurlijk ook Gertjan Pheline Florian en Lotus

 

 

Gertjan en Marjolein de Leur
Herinnering aan zr. Neefe

Lieve Familie,

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, oma en overgroot oma. Wij hebben in het verleden regelmatig de feestdagen met elkaar gevierd.

Een herinnering kwam van de week weer boven tijdens een wandeling.

Dit  was het plukken van een vliegenzwam door zr. Neefe rond de verjaardag van Koen. Deze komen hier in de buurt heel veel voor, maar schijnbaar niet aan de kuststreek. Zij vond dit zo vaccinerend dat zij er één plukte met wortel en al en bij Bart en Mo op de tuintafel neerzette om hier nog van te genieten. Met als gevolg, zoals vaker, een hele discussie (met Mo of Bart) over het plukken en het neerzetten in de tuin.

Wij hebben altijd genoten van dit soort discussies, want zij had haar eigen mening altijd wel klaar. Een vrouw met een mooi karakter.

Liefs en met vriendelijke groet,

Rob en Heidi Saltzmann

 

 

Rob en Heidi Saltzmann
Veel sterkte

Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, oma en overgrootmoeder. Wij hebben haar gekend als een lieve en warme vrouw. We koesteren mooie herinneringen aan haar. We wensen jullie veel sterkte en zijn vanmiddag met jullie via internet verbonden bij de uitvaart. 

Lieve groeten,

Ingrid en Alfred Swint
Sterkte

Gecondoleerd, veel sterkte en we denken aan jullie. 

Familie Lichtendahl
Lieve herinneringen

lieve en mooie herinneringen aan kleine gesprekjes als wij elkaar troffen in het gebouw van het apgen aan de loevesteinlaan, schoonmaak en samen de jongste jeugd. Zij was een lieve zorgzame vrouw, respect voor haar. Wij zijn erbij vanmiddag. Lieve groet voor jullie allen

 

 

Bart en Agnes
Sterkte

Was een mooie samenkomst, geniet van de mooie herinneringen en vier het leven.  Liefs Thea

Thea Laarman
Van harte gecondoleerd

Lieve familie,

Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. We denken aan jullie.

Fam. Bekenkamp-Tyler