phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
omslagfoto
Karin van Veen - Buurman

Karin van Veen - Buurman

-
De leegte zonder jou
is met geen pen te beschrijven.
De leegte zonder jou
zal altijd bij ons blijven.
Maar veel fijne herinneringen
verzachten onze smart.
Voorgoed uit ons midden
maar altijd in ons hart.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op dinsdag 15 november van 18.30 tot 19.15 uur. 

Wij komen samen om afscheid te nemen van Karin in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op donderdag 17 november om 12.00 uur. 

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.


Al jullie herinneringen aan Karin zijn ons meer dan dierbaar. Wij stellen het dan ook op prijs als jullie deze, maar ook foto’s, met ons zou willen delen op www.cuvo.nl/condoleren

 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Karin van Veen - Buurman

Deel deze pagina
Fred , Jan en Mimi, Andre en Nicole, Jamie en Dylan

Een lege plek

Een groot verdriet

Degene die je zo liefhebt

Is er niet meer

Steeds stromen tranen

je keel knijpt dicht

En in gedachten zie je dat vertrouwde gezicht 

Laat de tijd je verdriet helen 

En koester al het goede, en de vele mooie herinneringen van jullie samen

In gedachten zijn we bij jullie,    Ria en Mark 

 

 

Ria en Mark Janssen
Een herinnering

Lieve Karin,

Jouw geboorte was voor mij van grote betekenis. Ik veranderde door jouw geboorte in een keer van kind in een ‘ grote’ vent: ome Alphons en dat al op 8 jarige leeftijd.

Ik heb jou eerst van dichtbij en later van wat verder weg zien ontwikkelen. Je groeide van baby uit naar peuter, kleuter, kind, tiener, jonge vrouw en uiteindelijk tot volwassen, zelfstandige vrouw. De slogan ‘een slimme meid is op haar toekomst voorbereid’ paste helemaal bij jou. Je was niet alleen slim, maar ook sympathiek, sociaal en altijd belangstellend en behulpzaam voor ‘n ander. 

El Dorado is voor jou bepalend geweest voor jouw toekomst en jouw lief in jouw leven. Voor mij was het vooral een paradijs om voor een paar dagen in een ontspannen omgeving te genieten van de gezelligheid van jullie gezin en van alle watersport mogelijkheden. Zonder enig morren maakte jij mijn verblijf mogelijk door jouw tent vrij te maken en enige dagen in de caravan van je ouders te slapen.

Familie was voor jou belangrijk. Je was altijd van de partij bij feestjes. Het O,o, Den Haag heeft daarbij vaak geklonken, al liet je het zingen daarvan vooral aan Fred over.

En nu? Nog geschokt door het bericht, moeten we met veel verdriet afscheid van je nemen. Veel te vroeg en veel te jong. Wat uiteindelijk zal blijven zijn de dierbare herinneringen, maar nu nog even niet.

Lieve groet,

Alphons
Toos van Oosterbosch

Lieve Karin,

Het is niet te geloven dat jij er niet meer bent, het is onwerkelijk.
Ik weet nog goed hoe we elkaar leerden kennen, 35 jaar geleden in de bus op weg naar het HLO in Delft waar we aan onze studie zouden beginnen. We hadden al gelijk een klik. We hebben in Delft hele leuke jaren gehad. Bij het bekijken van de foto's van 'ons' verleden kwam ik o.a. foto's tegen van het dagje naar de Efteling in 1988, waar we met een groot deel van de klas gespijbeld hadden om naar de Efteling te gaan. Een fantastische dag was dat.
Na de studie hebben we nog regelmatig afgesproken met het HLO cluppie, met Renske,  Mariëlle en Annemarie. Heel waardevol. Zo ook vorige maand nog, een super gezellige en fijne avond waarbij je zo blij vertelde dat je helemaal happy was met je nieuwe baan. Je had die avond nog foto's gemaakt, van ons. Zelf stond je niet op de foto. Dat doen we dan maar de volgende keer, dan maken we weer een groepsfoto zeiden we .... maar die volgende keer komt niet meer... Ons cluppie is niet meer compleet.

Lieve Fred en familie,  heel veel sterkte met het verlies van deze fantastische vrouw.

Lieve Karin,  ik ga je missen. Tot ooit.

Corine 

Karin was voor mij een grote steun

Ik ben geheel verrast en erg geschrokken door het overlijden van Karin. zij heeft jarenlang met mij hard gewerkt aan het opzetten en verbeteren van de zorg voor mannen met ernstige vruchtbaarheidsproblemen. zij deed op een gegeven moment alle TESE's  en heel veel zaadanalyses. ik kon geheel op haar vertrouwen en ze werkte erg hard. soms te hard. werkte met hart en ziel en was altijd erg enthousiast als er goede resultaten waren.

ik heb vele dierbare herinnerinen aan de mooie tijd die we hebben gehad bij de opstartfase van deze behandelingsmethode. Karin is hierbij onmisbaar geweest. ik ben haar hiervoor zeer dankbaar.

Ik wens jullie als gezin en de gehele familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit onbegrijpelijke en plotselinge enorme verlies.

met hartelijke groet,

Willem Boellaard, uroloog en androloog in het erasmusMC.

Willem Boellaard

Fred, familie en vrienden, gecondoleerd met het overlijden van Karin. Ik heb gehoord, en hier gelezen, hoeveel zij voor jullie en anderen heeft betekend. Wat een enorme schok moet haar overlijden voor jullie zijn. Heel veel sterkte!

 

Monique van Pesch (collega van Fred)
Lieve Karin

Lieve Karin, 

Helemaal stil werd ik kan na het horen van jou onverwachte overlijden. Niet te bevatten. 
Ik leerde jou en Fred kennen via de Syringomeylie Patiënten Vereniging. 
Al snel zaten we samen in het bestuur en hebben we menig uurtje vergaderd met veel plezier en leerden we elkaar goed kennen. 
Jij was samen met Fred de grote kartrekker van de vereniging! Je know how over alles was geweldig. 
Je stond dan ook altijd klaar om mensen te helpen en voor te lichten en niet te vergeten de mooie nieuwsbrieven en het ledenblad vol met informatie. Ook op de ledendagen was je altijd aanwezig!

Je was een lieve vrouw met veel respect voor iedereen om je heen. We vonden elkaar ook in onze voorliefde voor het Caribisch gebied. Jullie Bonaire en wij Curaçao waar ik nu met tranen in mijn ogen dit bericht zit te typen. Lieverd je bent nu vast ergens waar het net zo mooi is als op Bonaire! En je blijft voor altijd een warm plekje houden in mijn hart❤️

Lieve Fred en familie, heel veel sterkte deze dagen en vooral ook voor de tijd die komen gaat. In gedachten bij jullie allemaal.

liefs Riehanne

 

Riehanne Trimbach

Wij hebben jarenlang mooie tijden beleefd met ‘onze softbalgroep’. Ook al speelde Karin zelf niet, ze hoorde er wel bij. O.a. de Haarlemse honkbalweek, WPT, het EK in Duitsland, Six Flags Flevo, feestjes of lekker gourmetten bij Karin en Fred thuis. Het zijn zulke leuke en blije herinneringen.

Vanaf het opbouwen van Catch is ieder zijn eigen kant op gegaan en zagen we je af en toe nog naast het veld. Dank je wel Karin, voor jouw deel aan deze mooie herinneringen. 

Patty & Marjoleine

Mooie Herinneringen

Lieve Karin,

Wat een schok en verdriet was het (en is het nog steeds) toen we hoorden dat je zo plotseling overleden was. 

We hebben mooie herinneringen. Alle buurtfeestjes, bbq's, oud en nieuw, samen een high tea houden, gourmetten.

De kinderen die weer kwamen vragen of ze alsjeblieft de poezen mochten komen aaien en met ze mochten spelen. 

Alle gesprekken over je werk, de gesprekken over onze kinderen. We hebben dit altijd ervaren als een grote steun. 

Lieve Karin, wat ga je gemist worden. We zijn er voor Fred als hij ons nodig heeft!

Heel veel liefs,

Mandy, Niels, Dean & Finn

Mandy, Niels, Dean & Finn
Fred, familie en vrienden

Wij willen Fred, familie en vrienden condoleren met verlies van Karin. Wij willen jullie heel veel sterkte toewensen.

Groetjes,

 

Lana en Hans van der Kraan
Fred en fam

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies Hans en echtgenoot van der kraan 

Jgfvanderkraan