phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
omslag
Profiel

Kees Oomes

-
Bewonderenswaardig was zijn levenskracht. Sterk was hij in zijn strijd tegen zijn
ziekte. Groot was zijn liefde voor zijn dierbaren.

Uitvaartinformatie

De uitvaart zal donderdag 26 november in besloten kring plaatsvinden.

Er is een mogelijkheid de uitvaart bij te wonen middels een livestream.
U kunt zich daarvoor aanmelden bij mariosoomes@gmail.com

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Kees Oomes

Deel deze pagina

Lieve Marios en familie,

Woorden schieten te kort om jullie te troosten met dit grote verlies van Kees.

Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.

Veel liefs,

Willem Astrid Don Boot
Keesje

Kees was de jongste Oomes in huis, vandaar dat hij in de familie eigenlijk beter bekend is als Keesje. Nou ja het kan ook een Oomes-dingetje zijn. Ik werd steevast Michaeltje genoemd. Willem noemde ze Wimmie en Ad is heel zijn leven al Adje. 

Maar goed terug naar Keesje. Kees was de doerak van de familie en dit is hij altijd gebleven. Met Kees kon je lachen en kon vooral iedereen weer aan het lachen maken. In ieder geval mij.  

Voor de mensen die mij niet kennen, ik ben het oudste kleinkind van Opa en Oma Oomes en ken Keesje al zo’n 44 jaar. Ik lijk sprekend op de hondenfluisteraar? Iets waar Kees smakelijk om kon lachen. Vooral omdat Kees ook een look-a-like had. Hij leek sprekend op Albert West. En vooral als Keesje bij Adje in Rosmalen was, werd hij regelmatig herkend als de Brabantse snabbelkoning.

13 juli 1985, het was een tropisch warme dag. Ik herinner me de dag nog goed want ik zat die dag de hele dag binnen. Normaal waren we de hele zomervakantie in Duindorp te vinden waar Kees strandtent Aphrodite had, alleen deze dag niet. Het Live Aid benefietconcert werd de hele dag uitgezonden. En omdat er toen nog geen ‘uitzending gemist’ was, had Kees mijn moeder gestrikt om het op te nemen. En je weet, de Oomes zusjes konden hun kleine broertje nooit iets weigeren. Muziek was immers, naast voetbal, zijn favoriete gespreksonderwerp. Dus, terwijl iedereen op het strand lag, zat ik samen met mijn moeder op de bank, om de 84 minuten videobanden te verwisselen.

Toen mijn juf me vroeg wat ik later wilde worden zei ik: Ik wil later hetzelfde worden als mijn Oom! Kees was namelijk de poortwachter bij Duinrell. Hoe gaaf is dat? Werken in een pretpark, dat staat voor kinderen gelijk aan werken bij mcdonalds. Hoe zeer hij ook genoot van zijn werk bij Zwennes, denk ik nog steeds dat portier bij Duinrell zijn lievelingsbaan was. Ik geloof ook heilig, dat hij de beste poortwachter was die Duinrell ooit gekend heeft. Kees zijn kracht is namelijk met mensen omgaan. Ik ken niemand die Kees niet aardig vindt. En met het gemiddelde Campingpubliek wat op Duinrell staat heb je zo iemand als Keesje nodig.

“Ook al sprak ik je niet meer zoveel de laatste jaren, ik heb veel goede herinneringen aan je. Ik kreeg van jou mijn eerste scheermesjes. Ik mocht op mijn 13de op je snorfiets rijden. Met jou dronk ik, bij KSD, mijn eerste Shandy. Hele zondagen jokeren met Willem, mama en opa. En je smakelijke lach, je smakelijk en aanstekelijke lach, dat is, verreweg, mijn allerbeste herinnering.

De liefde voor je broers, je zussen en voor Paola stak je niet onder stoelen of banken. Maar ook niet voor Marios. Als Kees op iemand trots is dan is het wel op jou Marios, zijn zoon, zijn beste vriend.

Ik had graag nog eens met je gelachen Keesje, goede reis en maak er wat van daar boven”

Michael Aponno
Lieve Paola en Marios

Heel veel sterkte met het verlies van je man en vader.

Kees ik wens je een fijne reis. 

Liefs 

Cynthia

Lieve Paola, Marios en familie,

Wij wensen jullie heel veel sterkte komende tijd en hopen dat dit verlies zijn plekje mag vinden en daarmee plaats mag maken voor mooie en fijne herinneringen.

Lieve Kees, wat zijn wij blij jou te hebben leren kennen tijdens onze vakantie op Corfu.Toen niet wetende dat dit jou laatste verre vakantiereis zou worden.

Respect hoe jij de afgelopen periode met jouw ziekte bent omgegaan.

Weet dat wij je nooit gaan vergeten.

Rust zacht Kees

Liefs, Yvonne en Arne

Keeske

Kees

Keeske

Keesje 

Pret ogen

Levensgenieter

Je bent   nu bij  hopelijk   bij  Pa Ma  en Willem   er kan weer  gekaart  worden .

 

 

Rita grootenboer
Voor altijd afscheid

Lieve Kees,

Rust zacht.

Ik zal je nooit vergeten. We hebben een mooie tijd gehad.

Sterkte voor Paola en Marios.

En wat zal Lenie hem missen in deze moeilijke tijd.

Liefs Tineke  (en Frans)

Tineke Bol
Vrienden

Lieve lieve Kees,

je was een echte vriend van mij.

we konden samen alles tegen elkaar zeggen.

ik ga je zo vreselijk missen.

de praatjes en telefoontjes en het kraslot iedere week.

altijd in mijn gedachten 💖

Carla Heutink