phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Kees Renzenbrink

-
Het is onmogelijk
iemand te vergeten
die zoveel gaf
om te herinneren.

Uitvaartinformatie

Kees is overgebracht naar het uitvaartcentrum Meerbloemhof, Buytenparklaan 2 (wijk 17) te Zoetermeer, alwaar gelegenheid is afscheid van hem te nemen en 
de familie te condoleren op zondag 11 augustus van 14.00 tot 14.45 uur.

Wij nodigen u uit voor de crematieplechtigheid, waarin wij Kees met woord, muziek en beeld gedenken. Deze plechtigheid vindt plaats in de aula van 
crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 (wijk 17) te Zoetermeer, 
op maandag 12 augustus om 14.00 uur.

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van 
het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Kees Renzenbrink

Deel deze pagina
dag lieve Kees

Lieve Kees,

 

Ineens was je er niet meer zonder dat ik het wist. Ik mis je nu al zo. Samen op de bank het ontbijtje eten, ik boekje lezen en jij de krant.

Op jouw gemak ging je naar boven achter jouw computer zitten waar je vele uren door kon brengen

We hebben samen met de familie en later met Barry en Leni zulke mooie vakanties gehad, ook met de caravan. Wat genoten we daar beiden van.

Je hield van lekker eten, als ik dan gekookt had gaf je soms een cijfer, dan zei je "dit is wel een 8 of een 9" Het was een plezier om voor jou te koken.

Je deed met avondeten meestal je schort voor, want als je per ongeluk knoeide zei je "oei een broche op mijn shirt"

Alles ging steeds moeizamer, je kreeg het steeds benauwder maar toch wilde je me nog ergens heenbrengen ook al zei ik dat ik wel met de fiets ging.

Zondag 4 augustus zijn we nog naar het nieuwe huis van Gert en Yvonne geweest. Ik vroeg "kom je nog even boven kijken" maar je zei nee "ik heb een beetje pijn op mijn borst" maar even later was je toch naar boven gegaan. Thuis hebben we nog formule 1 en voetbal gekeken, zitten lezen. We zijn naar bed gegaan en de volgende ochtend werd je niet meer wakker.

Lieve Kees, we hebben een mooi leven samen gehad met geweldige kinderen. Michel en Yvonne.

Ik kan nog zoveel moois over je vertellen, maar jij en ik weten dat wel. We hadden niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Dank je wel voor alle mooie jaren, je zit voor altijd in mijn hart, dag lieve Kees.

Gerrie.

Gerrie
Zwager

Kees ,mijn zwager, 54 jaar lang is niet meer.

Wij hebben veel gelachen tijdens vakanties,verjaardagen en feestjes

Kees een echte Renzenbrink.

Met een uitgesproken mening en altijd recht door zee.

Wij missen je nu al Kees.

Gelukkig kunnen wij terug kijken.

Er zijn veel films en foto's.

Kees bedankt dat je in ons leven was.

Ton.

Ton Boer
Herinnering aan Kees

Beste Kees,

Als ik aan jou denk, denk ik met warmte aan onze wintersportvakanties met jou en Ger, Michel en Yvonne en Aad en Joke.

Jij die (figuurlijk gesproken) de pistes in Fügen en Zell am Ziller onveilig maakte. Je was een groot fan van skiën over bospaden.

De gezellige avonden in de Stube van Gästehaus Regina en jouw onvolprezen humoristische commentaar op Max Flörl.

Onze etentjes in je geliefde restaurant Giessenbach, waar we eigenlijk onze eigen ronde stamtafel hadden. Je was kieskeurig wat eten betreft, maar Giessenbach doorstond jouw toets der kritiek glansrijk.

Kees, bedankt voor deze prachtige herinneringen.

Jelle van Kleef

Jelle van Kleef
42 jaar vriendschap

Lieve Kees,

Door Ger heb ik jou leren kennen ,Ger, Joke en An al 42 jaar heel close vriendinnen.

Jij en ik hadden regelmatig contact via de computer.

Helaas de laatste tijd wat minder, belangrijke berichtjes uit de krant, leuke en vrolijke YouTube filmpjes.

Jij stuurde ze naar mij door.

Lekkere recepten die jij altijd voor Ger, Joke en mij uitwisselde.

Wat zal ik ze missen.

Many people will walk in and out of your life. But only true friends will leave footprints in your heart.

Voor de laatste keer,

dag Kees,

Een stille groet van,

An

 

An Brink
Dag lieve papa

Lieve papa,

 

Zondag waren we nog met zijn vieren in ons nieuwe huis, maandagochtend ben je niet meer wakker geworden. Wat een schok, wat een intens verdriet. Ik kan het niet beseffen.

Wat heb je het zwaar gehad de laatste maanden, elke keer als ik dacht het kan niet slechter moest je toch weer inleveren. Het maakte ons zo verdrietig,  maar wat ben ik trots op je, sowieso dat je mijn vader bent, maar wat heb je deze rot ziekte goed gedragen. Ik heb je nooit horen klagen, je was toch elke dag weer opgewekt en lief naar de mensen om je heen. We vroegen niet vaak hoe het met je ging, dat had je volgens mij liever niet, als Gert al zei “hé Kees, hoe is het nou met je zei je altijd: goed hoor jongen”

Ondanks dat elke ochtend een gevecht voor je was ging je toch fris gewassen en geschoren, met mooie kleren aan de dag beginnen.  We wisselden elke dag wel mailtjes uit, we konden goed mopperen maar ook leuke berichten delen over iets op tv of over Frankrijk.  Onlangs genoot je nog zo van de beelden van de Tour de France en je vertelde me dat je nog wat graag met mama op zo n gezellig Frans pleintje had gezeten. Ik had je er graag heen gereden pa, dat weet je, maar het ging niet meer.

Je hoeft je om mama geen zorgen te maken, we zullen goed voor haar zorgen. Ik weet dat je haar heel erg dankbaar bent dat ze zo goed en liefdevol  voor je gezorgd heeft. Het was voor mama ook zwaar, de laatste vaderdag zei je nog “het is voor mij elke dag vaderdag” . Mama kookte het eten wat jij graag lekker vond, hielp je met wassen en aankleden, zorgde dat je er altijd goed uit zag. Als je dan zo op de bank zat zag je soms niet eens dat je ziek was.

Je was nog zo leergierig en geïnteresseerd in alles. Je las veel boeken, over Indonesië, Frankrijk , de oorlog etc. Als je iets niet wist zocht je het op. Je was altijd druk in de weer met foto’s, vond het fijn om daar naar te kijken, net als ik. Ik zorg dat die herinneringen niet verloren gaan papa.

Ik wilde je nog zoveel vertellen en vragen, waarom heb ik dat niet gedaan, maar ik voel wel dat je weet dat ik heel veel van je hou en dat ik je zo verschrikkelijk ga missen. Ik hoop dat je ingeslapen bent met fijne gevoelens, dat je niks gemerkt hebt.  Als mijn tijd daar is zien we elkaar weer papa, dat is mijn enige troost  voor nu. Dank je wel papa, voor altijd in mijn hart, ik hou van je.

 

Je liefdevolle dochter Yvonne.

 

 

Yvonne Renzenbrink
Broer

Lieve Kees,

 

Zondag nog naar het nieuwe huis van Yvonne en Gert en dan maandag het bericht dat jij in je slaap bent overleden.

Wat een schok.

We zagen je steeds verder achteruitgaan. Na iedere inspanning had jij steeds meer tijd nodig om verder te gaan. Jij wilde zo graag leven maar toch heb jij de strijd verloren.

Wij kunnen terugzien op 50 jaar hechte vriendschap en hebben samen vele reizen gemaakt. Hoogtepunten waren Noorwegen, Zuid-Afrika, Indonesie en Bali. Kroatie was de laatste reis. Het ging niet meer.

De laatste jaren nog veel kaartavondjes gehouden. Veel gepraat en gelachen.

Kees wat zullen wij jou missen.

Ger, bedankt voor de goede zorgen die jij aan mijn broer hebt gegeven.

Barry en Leni.

 

 

Barry Renzenbrink
Ome Kees

Lieve ome Kees,

Ook voor mij was de schok groot toen ik maandag hoorde dat u niet meer wakker bent geworden uit uw slaap.

Natuurlijk hoorde ik de verhalen van mijn ouders dat alles steeds moeizamer ging maar u was een echte volhouder.

Ook ik heb vele goede herinneringen aan onze vakanties in Frankrijk. Vorig jaar tijdens mijn vakantie in Goudargues hebben wij gemaild over de tijd dat wij daar met zijn allen waren. Ik mailde u foto's van onze kano-tocht net zoals wij deze vroeger met de hele familie maakten. Mooie herinneringen. U haalde ze graag op. Ik ga u missen.

Tante Ger, Michel, Marina, Yvonne en Gert veel sterkte de komende tijd.

Arjen en Saskia

Arjen Renzenbrink
Dag Kees

Lieve Kees, 

Zondag hebben we nog een mooie laatste dag gehad samen in Uddel. Maandag ben je niet meer wakker geworden.

Gelukkig ben je in je slaap overleden en is een lang ziekbed je gespaard gebleven. We voelden allemaal dat de gezondheid achteruit ging.

Vanaf de eerste dag, 21 jaar geleden, heb ik me altijd enorm welkom gevoeld bij jou en Kokkie. Ik heb warme herinneringen aan de zondagen die wij samen hebben doorgebracht. Altijd gezellig kletsen over vroeger, vakantie of over niets, lekker met een wijntje en een nootje erbij.

Ik ga je erg missen. Ik ben er trots opdat jij mijn schoonvader was.

Gert. 

Gert
Veel sterkte

Ik wens jullie en de familie veel sterkte mijn gedachten zijn bij jullie

Kees Notebaart
Veel sterkte

Lieve Gerrie, Michel en Yvonne,

We wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.  Als vriendin van Yvonne weet ik hoeveel er van hem gehouden werd door jullie. 

 

Liefs Erwin en Esther

Erwin en Esther
Rookwolken

Tja, als ik aan Kees denk zie wolken zware shag en flitsende klaverjaskaarten op de Oostduinlaan in Den Haag. Gelukkig heb ik nog een tijdje lekkere worstjes voor je kunnen meebrengen uit Frankrijk. Rust in vrede.

Arie BOS