phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
OMSLAG
Dhr van der Kooij

Koos van der Kooij

-
Het is onmogelijk om iemand te vergeten
die zoveel gaf om te herinneren…

Uitvaartinformatie

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden op vrijdag 26 november te Nootdorp.

U kunt een herinnering aan Koos achterlaten op www.cuvo.nl/condoleren

Gezien het beperkte aantal gasten wat toegestaan is vanwege de Coronamaatregelen,
kunt u de dienst ook volgen via de livestream.
Neemt u hiervoor even contact op met de familie via: lydjehuijser@hotmail.com

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Koos van der Kooij

Deel deze pagina
Heel veel sterkte

Ik hoorde gisteren van het overlijden van Koos. Dat was toch wel even schrikken. Ik heb hem heel wat jaren mogen meemaken bij de CUVO daar koester ik warme herinneringen aan. Dankzij Koos ben ik op de kaart van Nootdorp gezet, ik moest een uitvaart in Nootdorp doen en Koos zei dat het gebruikelijk was dat de uitvaartleider dan voor de auto het dorp doorliep en zo geschiedde en het was geen klein stukje wat ik moest lopen. Ik zag hier en daar wel wat vreemde gezichten toen bleek dus dat dit nooit werd gedaan. Daar hebben we nog jarenlang over kunnen lachen. Koos was altijd een perfectionist in zijn werk. Wat fijn dat jij,Lydia samen met Koos nog zulke mooie jaren hebben gehad. Ik wens Lydia en de familie heel veel kracht en sterkte toe.

George Teunis
Sterkte

Dag lieve Koos…

Wij hebben samen nog meegedaan aan het schutterstoernooi bij mijn vereniging Dubbel Zes, mooie herinnering!

Lydia en familie, heel veel sterkte. Liefs Inge 

 

 

 

 

 

 

Inge den Heijer
Sterkte

Beste Lydia en familie,

Vandaag hoorde ik van Inge van het overlijden van Koos. Automatisch kwamen er allerlei herinneringen boven van vroeger. Toen ik bij de CUVO kwam werken hadden we een hechte groep regelaars, waarvan Koos er één was. Ik heb de collegialiteit van toen als heel warm ervaren. De bijzondere verhalen werden met elkaar gedeeld en, misschien ook wel als reactie op het werk, werd menigeen in de maling genomen. Het was de tijd van de jacquets met hoge hoed voor de heren en de mantelpakjes met donkere panty's voor de dames. 

Koos is in zijn loopbaan als uitvaartverzorger een steun geweest voor talrijke families, een fijne collega en Lydia: we hebben zijn liefde voor jou zien groeien en bloeien. 

Heel veel sterkte, 

Anneke

 

 

Anneke van der Ree
Mooie herinneringen

Lieve Lydia

Wat heb ik een dierbare herinneringen aan PUUR!'s trouwste fan Koos. Het was voor mij heel bijzonder om hem weer tegen te komen vele jaren na mijn tijd bij SV Nootdorp (voor mij als jeugdspeler waren Koos en Aad zó belangrijk, actief en zichtbaar!). Wat genoot hij van het koor, ongeacht waar we zongen. Hij was een vaste waarde.

Wat intens verdrietig dat hij er niet meer is. Ik wens je alle kracht, verlangen en troost uit o.a. het lied 'Draw Me Close To You'.

En voor de Puurleden die dit lezen: ik denk aan jullie nu je een 'familielid' moet missen.

Gods omarming voor jou, voor jullie.

Rob de Jong

Lieve Lydia. 

Wat een vreselijk bericht , 

Koos heeft mij nog ingewerkt als regelaar ,veel van hem geleerd , ook in de daarop volgende jaren.

Heel veel sterkte nu en in de toekomst

Koos en Ayesha

Koos en Ayesha van Leeuwen

gecondoleerd voor de nabestaanden , Koos een echte SV man

 

willem kraan
Bedankt Koos

Geschokt door het bericht dat Koos is overleden gingen mijn gedachten terug aan de samenwerking die ik met hem heb gehad bij zijn SV Nootdorp. In de tijd dat ik lid van SV Nootdorp ben  geworden was Koos secretaris en dat deed hij in één woord fantastisch! Voor iedere wedstrijd kwam er een uitnodiging van Koos die hij met de hand had ingevuld om mee te spelen. Ook schreef hij vele stukjes in het clubblad.Hij had ook een groot aandeel naar de verhuizing van het Sportpark Centrum naar de eigen supergezellige kantine op ons nieuwe sportpark s-Gravenhout.              Koos heeft zijn cluppie zien groeien van 3 senioren teams zonder jeugd naar het SV Nootdorp van nu. Koos heeft daar een zeer grote bijdrage aan geleverd. Ook zal ik hem missen door de  weddenschapjes die wij deden over het resultaat van het 1e.

Zijn familie wens ik hierbij heel veel sterkte met dit grote verlies.

Koos Bedankt en rust zacht.

Wim Makkus 

Wim Makkus
Koos wij gaan je missen

Koos toen ik 7 jaar geleden met mijn kinderen bij Nootdorp binnen kwam lopen, kwam ik al snel met je in contact. Als leider en scheidsrechter liep ik vaak even binnen. Altijd had je interesse en je wilde altijd even weten of de wedstrijden goed waren verlopen. Een paar weken geleden vertelde jij mij dat het niet zo best ging, maar dat je ons zo snel zou verlaten had ik niet verwacht. Ik vond je een fantastische kerel. Wij gaan je glimlach en inzet zeker missen. 
ik wens de gehele familie en vrienden van Koos heel veel sterkte met dit enorme verlies. 

Lennard Renaud
Sterkte

Lieve Lydia, 

Heel veel sterkte voor jou en je gezin.

We zijn er voor je!

 

Nadege
Afscheid

Lieve Lydia,

 

Ik heb Koos helaas niet zolang mee mogen maken maar in die tijd heb ik Koos leren kennen als een zeer aardige, vriendelijke en soms ondeugende man. Ik heb genoten van zijn verhalen over het werk in het begrafeniswezen. Ook heb ik gezien dat jullie gek op elkaar waren en het moet zwaar zijn voor jou zonder hem verder te moeten. Haal steun uit je familie en vrienden maar ook uit je hobby's en denk aan die mooie tijd die je met Koos hebt gehad. Aan Koos heb ik een tastbare herinnering: zijn fiets. Sinds ik hem heb wordt deze binnen het gezin aangeduid als "de fiets van Koos" en dat zal altijd zo blijven. Op deze manier blijft in ieder geval voor mij de herinnering aan Koos!!

Heel veel sterkte en als er iets is weet je ons te vinden. 

Jaap Kuiper
Jullie liefde!

Lieve Lydia,

 

Na een prachtig en eervol afscheid van jouw lieve Koos.

En voor jullie gezin, lieve Koosman.

Hoe bijzonder mooi is het als iedereen om Koos heen, het nu heeft over `liefde`. Dát is het, dat is wat Koos heeft gegeven en in de wereld heeft mogen brengen!

Ik wil jou en je gezin heel veel sterkte wensen met het dragen van dit grote verlies.

Weet `jullie LIEFDE overstijgt alles`.

Verdriet is te groot                                                                                        Overgave                                                                                                      In vrede                                                                                                        Gepaard met al jullie liefde                                                                        Hoe moeilijk dan ook                                                                                    Jullie liefde    IS er gewoon                                                                          Voor altijd en eeuwig.   

Ik denk aan je, voor jou altijd bereikbaar en wij wonen fijn dichtbij. Weet dat je altijd welkom bent bij ons.

Liefs en sterkte van

Sylvia Hogervorst

Jaap en Luuk en Elise Kuiper

    

 

 

Sylvia Hogervorst

Lieve Lydia,

Ook via deze weg wil ik, namens PUUR!, jou en jouw gezin heel erg veel sterkte, kracht en troost toewensen bij het verlies van jouw lieve Koos, jouw, en daardoor PUUR!'s, allertrouwste fan.

Zo zal PUUR! zich jóuw Koos voor altijd blijven herinneren....

 

Heel veel liefs,

namens PUUR!,

Esther van Mierlo

Gospel Popgroep PUUR!