phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
aa
bb

Laurensje Greven

-
Het is onmogelijk
om iemand te vergeten
die zoveel gaf om
te herinneren.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, 
op donderdag 8 augustus van 20.00 tot 20.45 uur.

Wij zullen haar in besloten kring op vrijdag 9 augustus uitgeleide doen.

Rens hield niet van donkere kleding.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Laurensje Greven

Deel deze pagina
Bedankt , dat ik U heb mogen leren kennen

Ik heb tante Rens mogen leren kennen in mijn jeugdjaren, doordat ik een zo'n leuke en goede vriendschap met Ton heb gekregen , toen wij nog beiden op de lagere school zaten. Ton en ik beiden idolaat van Marklin spoortreinen thuis hebbende. Eerst woonden Ton met zijn moeder en Geke aan de Juliana van Stolberglaan, dus dat was niet ver lopen naar elkaar vanaf mijn ouderlijk huis aan de Sillestraat. Tijdens mijn bezoekjes bij Ton thuis, leerde ik tante Rens en haar zuster Lies en hun moeder kennen. Tante Rens die altijd toen al zorgzaam was en kordaat, vertelde, dat ze elke zondag gingen zwemmen in het Rijswijkse zwembad De Wervel, Haar zuster Trudy was elk weekend met Ton en Geke bij tante Rens en tante Lies en hun moeder thuis in het mooie dubbelbovenhuis, gelegen aan de Bresterstraat en ze vroeg ga ook met ons mee, kom zondag in de ochtend naar ons toe en dan kan je mee in de auto naar het zwembad. Dit heb ik dus voor jaren gedaan, eerst met de fiets vanuit Bezuidenhout en later met mijn brommer. Na het zwemmen was het altijd heel gezellig bij hen thuis daar in de Bresterstraat. Maar ja, toen ging toen nar het Maerlandt Lyceum en ik naar de Mulo en toen is de vriendschap aardig in elkaar gezakt, wat ik tot heden ten dage nog betreur, want ik heb echt een fijne vriend aan Ton gehad. Ik heb nog 1 keer tante Rens, tante Lies en tante Trudy mogen bezoeken, toen tante Rens en tante Lies naar de Parelmoerhorst in de Mariahoeve verhuisd waren. Ik kon tot mijn spijt niet bij de crematies aanwezig zijn van eerst tante Lies en daarna Ton en Geke hun moeder, omdat mijn gezondheid dit toen niet toe liet. Ik heb de afgelopen tijden nog een paar keren telefonisch contact gehad met tante Rens. Ze was een fantastische vrouw, stond voor iedereen klaar en zeker voor haar zuster Trudy, die al op heel jonge leeftijd weduwe geworden was , achterblijvend met 2 jonge kinderen. Tante Rens kon alles aan, ze heeft tot op late leeftijd ook haar zusters nog meegenomen op vakanties, tante Rens reed alles.

Het zal een enorme leegte gaan geven voor Ton en Geke, nu zij is komen te overlijden. Ik hoop, dat tante Rens nu in vrede mag gaan rusten. Ik zal haar nooit vergeten, zoals ik dit ook al deed bij tante Lies en Ton en Geke hun moeder.

Het spijt mij erg, dat ik niet in de gelegenheid ben om op het afscheid van tante Rens te kunnen komen. Dit had mijn laatste kans geweest, om Ton en Geke nog weer eens terug te mogen zien u was een fantastische vrouw. U heeft zoveel liefde en oprechtheid aan een ieder geschonkenen zeker voor mij Ton, die ik al zolang niet meer gezien heb. Maar ik ben er slecht aan toe, mijn gezicht is aan de rechterzijde verlamd en ik wordt nu onderzocht op kanker.

Bedankt tante Rens, dat ik u heb mogen leren kennen,  u was zo oprecht en heeft zoveel liefde aan anderen geschonken.

Rust in vrede.

 

 

Ronald Edward Kraal