phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Lea van der Kamp - van Gemmert

-

Uitvaartinformatie

 

Mama is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, alwaar geen bezoek. 

Er is gelegenheid afscheid van haar te nemen in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op woensdag 2 september van 18.30 tot 19.30 uur.

Wij nodigen jullie uit om de crematieplechtigheid bij te wonen op bovenstaande adres. Deze wordt gehouden op donderdag 3 september om 17.00 uur.

Na afloop vinden wij het fijn jullie te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Lea van der Kamp - van Gemmert

Deel deze pagina
Een laatste knuffel.

Zoveel herinneringen. Zoveel wat ik zou kunnen schrijven. Hoeveel verdriet je ook achterlaat, ben ik blij voor je dat je wens, om naar jouw hans te mogen gaan uitgekomen is. Een hele dikke laatste knuffel en geef ome Hans ook een dikke zoen..  

Tineke en Robbie
Lieve lea

Vele mooie herinneringen laat je achter , teveel om op te noemen . Vroeger bij mekaar op de camping en veel dagjes weg , samen op vakantie . We hebben met onze 2 gezinnen ontzettend veel mee gemaakt en ook erg veel gelachen . Je zou er samen met m’n vader vandoor gaan op een schildpad ... ome Hans en mama zouden dan voor ons zorgen ,haha wat was dat een leuke tijd . Ik kan boekdelen schrijven , maar laat ik dat maar niet doen . 
Lieve tante Lea je bent nu gelukkig bij de liefde van je leven Ome Hans . Dat was wat je graag wilde . 
Ik koester alle mooie herinneringen. Ik hou van je en een laatste dikke knuffel . 
Geef ome Hans een dikke zoen . Tot ooit aan de andere kant . 
Anneke   

Anneke
Lieve Lea

Lieve Lea ineens ben je weg ineens merk ik dat ik je helemaal niet wil missen.

Maar ik ontkom ook niet aan het gevoel wat jij zo sterk had je miste je maatje, je zorgzame mannetje, je vriend, je (v)echtgenoot, je kampeermaatje je steun en je toeverlaat. Ja eigenlijk je alles. 
Maar wat heb ik veel meegemaakt met jou! 😢Wat hebben we gelachen, gehuild, gedeeld ,elkaar getroost, geholpen, gedold, gefeest, ons verdriet gedeeld, en bij alle mooie momenten in ons leven waren jullie erbij! Het is te veel om op te noemen. Je was onze trouwe toeverlaat, moeder, vriendin, oma, tante en samen met Hans hebben we zoveel om te herinneren , van feestjes in Spanje op de camping, tot broodjes eten tijdens het diëten😬 en vis roken bij jullie thuis, alle etentjes ,verrassingen, je gekkigheid en moppen vertellen op verjaardagen waarvoor mijn familie ook graag wat langer bleef als ze wisten dat jullie Ook zouden komen.  Het verhaal van Ome Hans en z’n oliekannetje meerdere malen grote pret.
 De humor en je liefdevolle grote ❤️ voor iedereen die je lief was. Ik ga je met alles enorm missen de nacht dat ik bij je was zag ik het verdriet op je gezicht van het missen van Hans en het idee dat je nu weer rust hebt😘 en het beeld van de glimlach op je gezicht nadat je overleden was helpen hopelijk mee om te accepteren dat ik je los moet laten, maar tut zoals je altijd zei...... ik hou van jou net als van Hans dat zal altijd blijven en jullie hebben mij te veel gegeven om jullie nooit te vergeten voor altijd in mijn ❤️
Liefs dikke kus Lea voor jou en Hans 

Joke
Rust zacht lieve Lea 😘
Frans
Een laatste groet en Knuffel

Lieve Lea

Jouw overlijden kwam zo onverwachts,dat was schrikken.Maar jouw verdriet was zo intens groot na het overlijden van Hans,en het gemis van jouw maatje jouw allesie.Daar kwam je maar niet overheen.Nu ben jij weer samen met jouw lieve Hans.Dat is voor iedereen die je achterlaat een beetje troost misschien.Maar gemist zal ook jij net als Hans altijd blijven.Ook wij hebben heel veel gezellige momenten met jullie gehad en veel om dankbaar voor te zijn.De deur stond altijd bij je open,en iedereen was welkom.Jouw humor zorgde altijd voor de nodige lach salvo,s.Wij hebbben samen ook een tijd gehad dat we op rommemarktjes stonden.Nou of we nu wel of niet goed verkochtenzo,n dag maakte niks uit,want aan het eind van de dag had ik zoveel gelachen met je dat dat de hele dag al goed maakte.Jij had de grootste lol als ik de blaren op me tong had geprast om die troep te verkopen ,en kwijt te rsken en.Jan even.later weer met drie grote volle tassen terug kwam ,en trots zei kijk eens mop ik heb weer wat om je kraam te vullen.Dan kwam jij echt niet meer bij van het lachen.Nou Truud succes meid daar ga je weer,zei je dan.Je was al blij met paar legen plekken nu puil je weer uit..Lea ben blij jou gekend te hebben.En wens je nu de rust en een mooie hereniging met Hans,en hoop dat je nu weer gelukkig wordt,en het verdriet plaats maakt voor plezier daar boven.Bedankt voor alles En een dikke knuffel van Jan en Trudy❤❤😘😘

JAN enTrudy
Lieve Lea

Lieve Lea 

Jouw overlijden kwam zo onverwachts

Wat zijn we geschokken.

Nooit meer even langs jullie in Benidorm op de camping samen met mama of dat we naar de chinees gingen of dat we een terasje pakte voor een biertje met ze alle 

Nu ben je bij je grootste liefde ome Hans 

Lieverd ik weet ook dat je hier verschrikkelijk wordt gemist .

Nu dat ik je zo schrijf hoor ik je lachen als we het weer over Rakkertje hadden dan zij je heb gelijk gekke meid en gaf me een zoen .

Lieve Lea geef ome Hans een dikke kus van ons en jij krijg net zo'n dikke kus.

Dag lieverd xx        Karin De Vries 

 

Karin de Vries
Lea van der Kamp

lieve Lea plotseling van ons weg gegaan maar je bent nu waar je wezen wou by je lieve Hans  Maar wat hebben we het leuk gehad met ons vieren  Veel gereisd Tunesië 4x  Vaak Wintersport en Weekendjes naar Parijs en Brussel  Antwerpen altyd op Antiek Jacht    wy samen naar Majorca en een midweek naar Londen met de Engelse les wezyn op Dansles gegaan en Medailles gehaald op de Boot naar Griekenland  Spanje by Kim en later Benidorm was heerlijk wat hebben niet gedaan en de leuke avonden by elkaar thuis lieve schat wehouden van jullie en voor altijd in ons hart kus voor jullie 

Bram enAnnie