phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Leny Wakker - Lentz

-
Veel heb je ons gegeven,
veel heb je voor ons betekend.
Opeens uit dit leven gedreven,
blijf je in onze harten voortleven.

Wij koesteren de lieve en leuke herinneringen,
zodat ze blijft voortleven in ons hart.
Een groot, pijnlijk gemis,
maar dankbaar voor hoe zij het leven
mooier kleurde voor een ieder om haar heen.

Uitvaartinformatie

Het afscheid van Leny zal in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus op vrijdag 5 juni in besloten kring plaatsvinden.

Wij nodigen u uit om de afscheidsdienst om 16.30 uur live mee te volgen.
Indien u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u dat aan ons te laten weten op pwakker@hotmail.nl, voor donderdag 4 juni 18.00 uur.

Bloemen kunt u bezorgen bij het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Leny Wakker - Lentz

Deel deze pagina
Lieve Leny

Mijn liefste Leny,

Ons plotselinge afscheid door jouw overlijden heeft mij vol geraakt.

Ik zal altijd aan je denken en je missen.

Mijn lieveling

 

Jacob
Lieve Ma

Ma,

Zo plotseling en totaal onverwachts heb je ons moeten verlaten.

Intens verdrietig en vol ongeloof.

Dank je dat je mijn moeder bent geweest en lieve schoonmoeder en een top oma was.

Je was een voorbeeld voor een ieder. Zo lief, zorgzaam en altijd vrolijk.

We missen je zoveel en zullen altijd aan je denken. Je zit heel diep in ons hart.

Dikke kus en knuffel Ma.

Peter
Lieve Leny

Wat een intens verdriet en gemist...

Onwaarschijnlijk... onwerkelijk... en oneerlijk ...

Nooit meer hier... maar altijd bij ons...

Ik zal je enorm missen... 

Rust zacht Lieve Leny 

 

Oxana
Rust zacht lieve Leny

Lieve Leny,

Ik heb je 20 jaar lang mogen kennen als de lieve oma voor onze kinderen en als een fijne en zorgzame schoonmoeder.  Ik zal je altijd herinneren als een mooi en goed mens, die van haar hart geen moordkuil maakte.

Je was altijd bereid te helpen en je was een geweldig lieve oma. Samen met Bodine en Rubin had ik het er nog over hoe we altijd wisten als jij binnenkwam want dan hoorden we JOEHOE in de gang roepen. Je was een fantastische oma voor onze kinderen die altijd spelletjes speelden, knutselde en hun favoriete gerechten maakten. Ik kan nooit jouw Tosti's, Jus en Pasta overtreffen of zelfs maar in de buurt komen. En zelfs de vriendjes en vriendinnetjes wilde het liefst bij ons spelen als jij bij ons kwam oppassen samen met Jaap. Niet in de laatste plaats om de grote tas met snoep die je altijd mee nam.

Je vormde met Jaap een twee-eenheid waar ik grote bewondering voor had. Je was zijn grote steun en toeverlaat zo vele jaren, het is zwaar voor hem je te moeten missen. Ik weet ook dat jouw kinderen Peter & Monique groot verdriet hebben en je een mooi afscheid samen met Jaap zullen geven. Ik ben hun dankbaar dat ik ook afscheid van je mag nemen. Je kleinkinderen zullen je intens missen maar ook bij mij zullen we een plekje inrichten waar ze altijd aan je kunnen denken en ik weet zeker dat ze je voor altijd bij je dragen.

Je zult trots op ze zijn hoe ze omgaan met hun verdriet maar ook daarboven zul je trots zijn als je ziet wat voor een mooie mensen ze worden en dat jij daar ook enorm aan hebt bijgedragen toen ze beide opgroeide met jouw liefde en veel geduld.

Rust zacht lieve Leny en ook ik zal je enorm missen.

Patrick

 

 

Patrick Van Velthoven
Oma van Beste vriend

Ik heb u altijd al gekend als de oma van mijn beste vriend Rubin! Ik kan me nog goed herinneren dat u en uw man ons kwamen ophalen van de basisschool als ik bij Rubin ging afspreken. En we samen naar huis liepen.
 

Ik weet nog goed als we honger hadden, had u altijd een bakje met allerlei lekkers erin.. voornamelijk de Oreo koekjes die Rubin en ik meestal namen. En we kregen ook altijd lekker een pakje chocomelk.. Dat waren 1 van de leuke en lieve momenten die ik meegekregen heb. 
 

U voelde bijna ook als mijn oma omdat ik daar bijna dagelijks was !! 
 

U was echt een onwijs lief mens met een goed hart! En jammer genoeg met pijn te zeggen, 

 

Rust Zacht. 
 

~Olivier 

Olivier Sterkenburg
Herinneren

Lieve Tante Leny,

Wat vind ik het enorm spijtig dat het ons niet meer is gegeven om elkaar weer te ontmoeten. Ik zal het dus voor altijd moeten doen met de herinneringen die ik heb en nooit ben kwijt geraakt. Gelukkig is het ons gelukt om toch nog kort ‘vrienden’ (FB) te zijn al zijn we dat in mijn beleving sowieso altijd gebleven.

De herinneringen die ik heb koester ik met liefde!

Lieve oom Jaap, Peter, Monique en allen die bij jullie horen, ik wens jullie veel sterkte bij het afscheid en wat daarna komt!
 

Veel liefs, Marianne Lentz

 

Marianne Lentz
Beste Oma.

Je was een geweldige oma, een geweldige moeder, een geweldige vrouw en een geweldig persoon in geheel.

 

En dat is waarop ik wil focussen. Want dat is hoe je herinnerd wilt worden.

 

Mijn eerste heldere herinnering van jou was dat je in de onderbouw in mijn klas een lesje deed met Klei. Je leerde ons hoe je Ali B met zijn petje moest maken, zoals je dat zei.

 

Ook herinner ik me hoe je mij en me vrienden altijd verwenden met je snoep doos.

 

Ik herinner hoe je elke jaarwisseling de buurt terroriseerde met romeinse kaarsen.

 

Ik herinner elk jaar Sinterklaas, Kerst en Pasen vieren.

 

Ik herinner dat we zowat elke week naar de Griek kwamen toen ik klein was en ik altijd een garnalen cocktail bestelden en we een bord spaghetti deelde.

 

Ik herinner je sarcastisch en hilarisch gevoel voor humor waardoor ik op de grond ging rollen van het lachen.

 

Ik herinner dat toen jij & opa op bezoek kwamen je altijd vrolijk ‘’joehoe’’ door het huis riep.

 

Ik herinner dat ik vaak bij jullie mocht logeren. En dat ik een heerlijk kopje thee en een tosti als ontbijt kreeg.

 

Ik herinner je kookkunsten. Voornamelijk je pasta schotel.

 

Ik herinner s ’avonds samen de tv afkraken. Meestal was dat Trevor Noah.

 

Ik herinner hoe ik altijd met je kon praten over wat dan ook en dat ik altijd welkom was.

 

Ik herinner hoe fijn het was om thuis te komen van een moeizame dag op school en jullie daarna te kunnen zien.

 

En ik zal absoluut nooit meer vergeten dat je Justin Bieber een “homo” noemde.

 

Lieve Oma, er is zoveel dat ik nog kan opnoemen en vertellen. Jij en Opa zijn de 2 belangrijkste personen in mijn leven en het is onmogelijk moeilijk om je los te laten. Het lukte me pas gisteravond om dit op te schrijven omdat het eerst te zwaar was. Niemand had ooit kunnen raden dat je zo plots ons zou verlaten. Het is oneerlijk en het klopt niet. Maar ik ga m’n best doen om door te leven. Want dat is wat je zou willen. Je zou niet willen dat ik mijn leven op pauze zet. Maar als ik later ooit een lastige keuze heb of wat dan ook, vraag ik me eerst af wat jij zou doen. Dankjewel voor er te zijn en mijn jeugd onvergetelijk te maken. Ik houd van je.

 

-Rubin.

Rubin Van Velthoven
Verdriet

Wij scheelden 9 jaar, verloren er nog veel meer, wat niet meer in te halen is. De plannen die we met je hadden, zijn voorbij. Jammer!. Jaap, jouw verlies en leed raken ons zeer. Peter, wij gaan door. Monique, wij willen je ontmoeten. Rob en Gerda.

Robert lentz
Voor de allerliefste oma

Lieve oma,

Ik mis je nu al super erg je was er altijd voor me ook als ik verdrietig was. Je troosten me altijd en ik kon me verhaal vaak kwijt.

Je keek de laatste tijd vaak Lingo met me en elke keer als ik er was moest er wel een spelletje bij. Ook speelden we tegen elkaar Wordfeud ook al zeiden mensen dat het Wordfeud is zeiden jij en opa toch altijd nog Wordfeud en ik nu ook.

Jij ben echt de beste oma ooit, altijd als ik bij jullie was en er waren tosti's kon ik er wel 5 of 4 op soms terwijl ik bij andere er soms maar 2 op kan en dan zit ik al vol.

Het was altijd leuk om boodschappen met je te doen en heel gezellig. Jij maakt boodschappen doen super leuk, met oma was het altijd gezellig en ik ben geen een keer weg geweest zonder een lach of een grapje.

Jij bent echt de beste oma ooit, vaak als ik kwam had je iets aan met bijna strepen, oma hield van streepjes en droeg het bijna  elke dag. Als je de kledingkast ziet dan vertel ik je STREEPJES STREEPJES STREEPJES. Natuurlijk kan ik ook het koffie melk winkeltje niet vergeten 5 pakken in de koelkast.

Oma gaf haar leven om voor anderen te zorgen; Kees, Opa, Mama, Peter Rubin en il, en zelfs de vriendjes en vriendinnetjes die kwamen spelen. Zo kwam Olivier bijna elke keer als oma en opa er waren.

Groenten, aardappelen, boontjes, vlees met jus ja als ik mocht blijven eten at ik dat bijna elke keer. Oma kon de beste jus ooit maken, me vader probeert het thuis wel maar die kan het nog niet zo goed als oma. Oh ja de snoepkast elke dag zat het vol en anders is er wel wat mis. Als ze op mij en Rubin paste mochten we altijd snoepjes zelfs Buddy kreeg wat, en toen we op vakantie gingen en opa en oma paste op Buddy kwam hij ietjes anders terug.

Oma floot elke keer als ze in de keuken was of als ze binnen kwam ,en vroeger maakte we ook filmpjes en we hadden een teken wedstrijd. We moesten een paddestoel tekenen en ik tekende een champignon en een andere keer een dobbelsteen en toen had oma in plaats 6 stippen er 9 gemaakt, en natuurlijk wat ik nooit vergeet is JOEHOE dat riep oma altijd, ik ga het niet langer maken dus op ze oma’s JOEHOE!!!

Bodine van Velthoven