phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Loek Klijn - Kettenis

-
Stil ben je van ons heengegaan
je hebt altijd voor ons klaargestaan.
Geborgenheid en liefde heb je ons gegeven,
zo was je hele leven.
Je was een schat voor ons allen en
je te moeten missen zal ons zwaar vallen.
We houden van je.

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats..
Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.
In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Loek Klijn - Kettenis

Deel deze pagina
Gecondoleerd

Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht de komende tijd.  

Angele Ronald en niek
Vaarwel buuv

Lieve tante Loek,

Van 1963 tot en met 1970 was u mijn buurvrouw in de Soesterbergstraat. U woonde met Ome Kees en Alexandra op nummer 64, wij op nummer 58. Na school ben ik geregeld bij u geweest om gezellig een glaasje ranja of thee te drinken, later - toen wij naar Monster verhuist waren - heb ik zelfs de meeste avonden in de week meegegeten omdat ik in de buurt naar training voor turnen moest. Ook dat vond ik altijd erg gezellig en je merkte dat u uw best deed om mij te verwennen.

U heeft altijd contact gehouden met mijn ouders en zo heb ik u ook nog regelmatig ontmoet. Denk hierbij aan de klaverjasavondjes en zelfs -weekenden in Ermelo.

Uw gezondheid is, voor zover ik weet, altijd al broos geweest. Maar zonder te klagen en wel te knokken heeft u zich altijd staande gehouden. Zelfs vorig jaar kreeg COVID-19 u er niet onder.

Ik ben dankbaar dat u rustig in het bijzijn van uw dierbaren bent ingeslapen. Rust zacht, lieve buuv

Hans van den Berg
4Ever❤

Lieve tante Loek,

Wat voelt dit raar koud en kil. Ondanks dat wij niet veel kontakt meer hadden heb ik altijd nog aan je gedacht. Want wat een heerlijke tijd heb ik gehad als ik een weekje mocht komen logeren op de Soesterbergstraat nummer 64. Hier genoot ik enorm van maar ook de zomers die ik samen met Alexandra doorbracht in jullie caravan. Ik herinner mij dit allemaal als een fantastische tijd uit mijn jeugd. Ik wens je een mooie rustige reis. Vergeet ze niet de groeten te doen daarboven⚘

Adrie
Lieve tante loek

Lieve tante Loek,

Zo sterk altijd en nooit klagen, je was  een bewonderenswaardige en unieke vrouw, altijd opgeruimd en iedereen was altijd welkom bij je. Je had de fantastische eigenschap dat een ieder zich op zijn/haar gemak bij je voelde. Als ik aan vroeger denk dan heb ik daar alleen maar goede herinneringen aan, de logeerpartijtjes, de feestjes en dat ik graag bij jullie was. Je was tevreden en blij met het leven. kortom een echte levenskunstenares. Als het met je gezinnetje goed ging dan was het voor jou goed. Wens Peter en Alexander alle sterkte en weet zeker dat je voor altijd een plekje in hun hart zal hebben. Met weemoed, bewondering en liefde zal ik aan je terugdenken. In warme en liefdevolle herinnering.

Frida eillebrecht
Dankjewel

Dankjewel dat u uw huis voor ons openstelde,  man, vrouw, zoon en hond.  Wat lief dat mooie boeket bloemen ter verwelkoming met een niet minder mooie tekst.

We voelden ons gelijk thuis in uw huis. 

Vaarwel, goede reis naar een leven zonder pijn, angst en verdriet. Dicht bij manlief.

⭐⭐

 

 

 

Christien de Groot
Lieve tante Loek

Mijn herinneringen zijn vooral aan vroeger. Goede herinneringen waarin er altijd vrolijkheid was. Op zondag wandelen met zijn allen en Kazan en daarna fonduen.  Of op vakanties. De vraag wil je even brood halen dan krijg je een marsje. Lol met de familie in Spanje of naar de camping waar ik heerlijk stripboeken van Alexandra kon lezen.

Alexandra heel veel sterkte met dit verlies. 

Diana Kalsbeek
lieve tante loek

Wat zullen we de gezellige middagen herinneren als we u opzochten in het verzorgingshuis. Eerst gezellig theedrinken en dan samen beneden eten. Door omstandigheden van onze kant was het onmogelijk om u de laatste tijd te komen wat we erg jammer vinden. Maar rust nu in vrede samen met oom Kees. alexandra en Peter heel veel sterkte gewenst. 

 

 

petra en gerrit klijn
Heel veel sterkte

Heel veel sterkte met het verlies van je lieve moeder. 

Jolanda van den Berg
Vroeger altijd gezellig

Lieve tante Loek,

Wat was het altijd gezellig vroeger als u en ome Kees er waren. Op verjaardagen wilden we altijd bij jullie zitten, vooral als ome Kees op zijn praatstoel zat. Jullie waren met totaal 5 zussen waaronder Toos mijn moeder. Er was altijd een goede band onder elkaar zonder jaloezie .

Wij wensen Alexandra, Peter en familie heel veel sterkte.

Groetjes van Wim en Lia

Wim en Lia van der Sluis