phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Loes van Wezenberg - Mooijman

-
Vliegen als een vogel
Tussen de wolken net als zij
Vliegen op je eigen vleugels
Tussen de wolken wilde jij.

Herinner mij
Maar niet in sombere dagen
Herinner mij in stralende zon
Hoe ik was, toen ik alles nog kon

Uitvaartinformatie

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatsvinden in de kleine aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 te Den Haag, op dinsdag 14 juli om 12.30 uur.


Na de plechtigheid is er gelegenheid tot samenzijn in de ontvangkamer van het crematorium.


Loes hield van pastelfleurige bloemen.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Loes van Wezenberg - Mooijman

Deel deze pagina
Tante loes

Tante loes was mn moeders zussie en die twee hadden een mooie zustersband. Toen ik als kind nog thuiswoonde en loes kwam op bezoek dan was het een en al geschater en lachte ze allebei voluit. Loes was voor mij een lieve tante die al vanaf mn geboorte in mn leven een grote rol heeft gespeeld. Kerst oud en nieuw en verjaardagen . Ze was er altijd bij met oom dirk. Als ze mij al aankeek begon ze al te lachen en haar humor was echt geweldig en vooral hoe ze de dingen dan zei. Humor en haar zorgzaamheid en haar lach zal ik erg missen. Rust zacht lieve loes.

Yvonne ligthart
Herinnering

lieve allemaal

Ten eerste gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat hadden we ons 2020 heel anders voorgesteld. Niet wetende wat er allemaal zou gaan gebeuren. Maandag 10 Februari kwam ik nog samen met oom Dick op bezoek bij tante Loes. Helaas bleek dat, vanwege de Corona, ook de laatste keer te zijn geweest.

ik kwam in contact met tante Loes via mijn moeder. Vroeger hebben ze samen op het zelfde kantoor gewerkt (zie foto). Na een aantal jaren kwamen ze elkaar gelukkig weer tegen toen Ronald en ik samen bij SML zwommen in het morgenstond zwembad. Er volgden vele gezellige jaren. 

Tante Loes en ik hadden een speciale band. Tijdens de telefoongesprekken konden we wel een uur kletsen over van alles en nog wat. Ook de bezoekjes aan oom Dick en tante Loes waren altijd gezellig en ze waren altijd belangstellend naar mijn gezin. 

Ik ben dankbaar dat ik tante Loes heb gekend. 

Jacqueline 

 

 

Jacqueline
Tante Loes

Lieve Tante Loes,

Bedankt voor wie u was en wat u voor mij/ons heeft gedaan. We zullen u én wat u heeft gedaan nooit vergeten. U stond samen met Oom Dick altijd voor ons klaar. We zullen u beiden missen.

Wij wensen de gehele familie veel sterkte in deze moeilijke en verdrietige periode.

 

Marja, Coert en Robert Wijmans.
Lieve Loes

Dat was je, altijd lief. 

Sinds wij bij jullie over de vloer kwamen noemde je me altijd Assebas.                            Je was altijd goed gehumeurd  belangstellend, en bovenal een mooie deftige dame.

We zullen je heel erg missen.

Assie & René + de kinderen
Mijn goedlachse nicht Loes

Allereerst wil ik jullie, Ronald, Nancy, Nick en Melanie, condoleren met het verlies van Loes. Zo kort na het overlijden van Dick ook Loes te moeten missen zal niet makkelijk zijn. Ik wens jullie veel sterkte. 

Mijn nicht Loes heb ik leren kennen als een goedlachse, zorgzame, liefdevolle, trouwe en vriendelijke vrouw die er altijd tot in de puntjes verzorgd uitzag. Loes was ook altijd belangstellend naar anderen. Wat mij het meeste bij is gebleven is haar schaterlach en de liefdevolle manier waarop zij met Dick en Ronald omging. De liefde spatte er als het ware vanaf. Ook haar niet aflatende bezoeken aan haar schoonzus en zwager hebben diepe indruk op mij achtergelaten. 

Met regelmaat kwamen Loes, Dick en Ronald bij mijn ouders op bezoek. Met Kerst en nieuwjaarsdag was dat vaste prik en verjaardagen werden nooit overgeslagen. Loes had de verjaardagen bij hun thuis altijd goed voorbereid. De stoelen stonden klaar, de koffie was gezet en het ontbrak nooit aan iets lekkers. De mannen aan de mannenkant en de vrouwen aan de vrouwenkant. Fantastische herinneringen. 

Zo herinner ik mij graag mijn lieve nicht Loes. 

Annelies Pleit-Zappey
Gecondoleerd

Goedemiddag,

 

Gecondoleerd met het verlies van Loes. Heb altijd fijne buurvrouw aan haar gehad. 

Sterkte!

 

Mevrouw de Gunst Dijkhuizen.

Beresteinlaan 631M

Mevr de Gunst Dijkhuizen