phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Louis Kies

-

Uitvaartinformatie

Louis is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Louis Kies

Deel deze pagina
gecondoleerd

Weet dat er aan jullie word gedacht tijdens deze dagen. ik wens dan ook veel kracht toe om het verdriet om jullie paps te dragen.

Er zijn heel veel mooie herinneringen aan een mooi leven met veel liefde

 

Voor jullie een dikke knuffel 

Marjolein Schuiling
Warme herinneringen aan opa pet

Lieve Astrid & Ruby, Richard & Gladys, kinderen en familie,

wij willen jullie condoleren met het overlijden van jullie vader & opa. Laat de fijne herinneringen aan hem een troost zijn in deze moeilijke dagen. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik heb persoonlijk veel warme herinneringen aan opa Pet, inclusief zijn geïnteresseerde en soms kritische vragen. Hij zette je dan vaak aan het denken.

Liefs, Harrie en Thamara 

Harrie & Thamara Schoffelen-van der Vlugt

Lieve Louis, we herinneren jou als de vader, schoonvader en opa van Richard, Gladys,  Zino en Gia. We hebben je dan ook vele malen ontmoet op verjaardagen en leuke gesprekken gehad. We hebben ook lekkere wijntjes gedronken daar hield je zo van, net als je sigaretjes daar kon je zo van genieten. Al enige tijd was je ziek en afgelopen maandag hoorde we van Richard dat je was overleden. Heel verdrietig, maar nu heb je rust en ga je Thea weer zien.   Liefs Paul en Marijke. 

Paul en Marijke
Oom Louis mijn buurman

Oom Louis was mijn buurman vanaf mijn geboorte tot aan mijn twaalfde jaar. Ik herinner mij hem als een joviale man, die mij altijd uitbundig begroette: "Tinus!!" Hij had een luide stem, je kon er niet omheen. Oom Louis had zijn zaken goed voor elkaar. Tijdens de eind jaren zestig/ begin zeventig had hij al luxe personenauto's van de zaak. In die jaren een exclusief bezit. Hij nam zijn gezin toen al jaarlijks mee op vakantie naar Spanje. Ook dat was in die tijd niet voor iedereen weggelegd. Ik herinner me ook de weekenden in Burgh Haamstede in het luxe landhuis van zijn baas. Wat een weelde. Oom Louis discussieerde ook graag, hij daagde je uit je mening te geven en te beargumenteren. Ik denk dat Astrid en Richard deze mooie eigenschap van hem hebben geleerd. Alleen dat al is een mooie nalatenschap. Oom Louis, geniet van uw verdiende rust. Met groet, Tinus.

Martin de Niet
Herinneringen….een kado

Astrid, Ruby, Richard, Gladijs, Zino en Ghia,

jullie vader/opa,

een bijzonder mens, dat was ie…

Heb vroeger echt  vaak met ‘m gelachen. Lekker dollen maar ook af en toe flink in discussie. Een kerel waar ik altijd veel respect voor heb gehad, die samen met Thea voor altijd een plekje in mijn hart heeft. Wisten jullie dat het eigenlijk zijn schuld is dat ik jullie heb ik leren kennen? Ik ben ‘m er in ieder geval dankbaar voor.  Hoe dan?

Het was zomer 1985: Op het strand in Mallorca, ik was al eens langs gelopen om iets te drinken te halen. Hij keek me aan en zei ‘alweer? doe mij dan ook maar een biertje…’

Ik liet me niet kennen en gaf die “vreemde” kerel en zijn vrouw een drankje… raakte gezellig met ze aan de praat. We hadden gelijk een klik en….ze hadden ook nog een hele leuke dochter bij zich! Zaten we ook nog in hetzelfde hotel! Dat kon geen toeval zijn…Veel met elkaar opgetrokken, wereldvakantie gehad en de rest is geschiedenis :-). 

Ben daarna nog ‘n tijdje lid van de familie geweest ;-) en heb daar ook mooie herinneringen aan. Feestjes op de van Mook, etentjes en met Thea aan het kletsen op de bank terwijl Louis aan tafel zijn sigaretjes zat te maken met een borrel erbij. Klussen in de Damas (toen ook al die Pet) en in de Mandoline…. Ik kan wel even doorgaan. 

Zoals die middag dat ik met hem van Kwintsheul naar Vlaardingen gingen schaatsen. 100 Meter voor ‘t einde viel hij. We waren elkaar  aan het dollen, en hij had er echt geen last van hoor… Maar…Hij moest ‘s avonds ‘t gips in en is maanden uit de running geweest. 

Of die avond van het feestje voor mijn 30e verjaardag het wedstrijdje borreltje - apfelkorntje: uiteindelijke uitslag onbeslist. Thea schonk de borreltjes van Louis in en als hij even niet keek verving ze die voor glaasje…. spoelwater… Maar het was al te laat, het tweede feestje hebben ze die avond niet meer gehaald :-))

Ik zeg altijd mooie herinneringen zijn een kado. Een van de beste dingen die je van iemand kan krijgen.  Ik schrijf dit met een  glimlach op mijn gezicht omdat ik aan een paar mooie herinneringen van jullie vader/opa denk.

As, Rich, Glad, Ruby, Ghia en Zino ik hoop dat dit soort herinneringen ook jullie helpt om door deze moeilijke tijden te komen, en dat jullie straks een glimlach krijgen als je aan jullie mooie herinneringen met je vader/opa denkt. Zou hij ook leuk vinden…. 

Sterkte en een dikke knuffel, Ferry  

Ferry Hoogerheijde
Ome Louis

Ome Louis

 

Mijn herinnering aan ome Louis is dat hij één van de favoriete broers was van mijn vader, die helaas kort geleden ook is overleden.

In mijn jeugd was ik vaak tijdens weekenden en vakantie bij tante Thea en ome Louis thuis om met Richard te spelen. Het was er altijd gezellig en heb me altijd zeer welkom gevoeld.

Tijdens de vakanties naar Spanje, zochten wij elkaar altijd op. Wij gingen dan met de camper naar Pals waar jullie gezin vakantie vierden. We gingen dan met de rubberboot de zee op om te waterskiën. We hebben altijd een hoop lol gehad tijdens deze vakanties.

Het verlies is groot maar de mooie herinneringen blijven.

Andre en Christy Kies