phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
a
a

Madeleine du Mée

-
Verse krakende sneeuw onder je voeten
Zand tussen je tenen
Een regenboog vol kleur
Het geluid van kabbelend water
Een voorjaarszonnetje dat doorbreekt
Tjilpende vogels in je tuin
Een wandeling over paarse heide
Lekker eten na een gezellige dag
Een weekendje weg met zijn allen
Spelletjes spelen met de kinderen
Dierbare herinneringen
Voor altijd in ons hart

Uitvaartinformatie

In verband met Corona waren wij genoodzaakt de uitvaart in besloten kring te houden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Madeleine du Mée

Deel deze pagina
Madeleine

Beste Mariëlle en Frank, met ontsteltenis hoorden we van Nico van het toch nog onverwachte overlijden van jullie moeder/schoonmoeder. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Tanja+JohnR.

 

John Richard en Tanja Meijer-Wijers
Condoleance

Beste Frank en Marielle, Coen en Amber,

Wij willen jullie van harte condoleren met het,  toch wel,  onverwachte  grote verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.

Wij weten wat het voor jullie betekent en wij leven echt met jullie mee!

Dit ging zo snel, dat ook wij het amper  kunnen bevatten.

Na al die jaren in harmonie naast elkaar te hebben gewoond ,voelt het ook voor ons, ook heel vreemd en leeg.

Gisteren was het goed om het zo af te sluiten, hoewel wij vanwege Corona  er niet voor kozen jullie persoonlijk te condoleren..

Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe van God, om dit verlies te verwerken en een plaats te geven.

 

We hopen elkaar nog wel eens te zien en te spreken.,

Het allerbeste en hartelijke groet,,

Wim en Diny Vos 

 

 

 

 

 

 

Wim en Diny Vos
LIeve Frank en Marielle, Coen en Amber

Ik heb Madeleine pas geleden, door Gioia, wat beter leren kennen. Wat vond ik het fijn om af en toe op haar kleine boef te mogen passen. Sinterklaasavond was de 1e keer dat ik de sterfdag van mijn man door moest. Na een familie bezoek vond ik bij thuis komst zo'n lief gedichtje van haar met cadeautjes van Sint  voor mij. Ik heb het bewaard en hierbij gedaan. Niet dat zij wist dat het een zware dag voor me was maar het deed me wel heel goed.

Heel veel sterkte en kracht toegewenst met dit zware verlies. De pijn wordt zachter met de tijd. Koester de mooie herinneringen.

 

Veel liefs. Nancy

Nancy Borsboom
Madeleind, liefdevol herdacht

Ik heb Madeleine ervaren als een leuke en gezellige collega en later hebben wij regelmatig koffie gedronken en genoten wij van onze verhalen ieder. Wat was ze trots op haar gezin. Later ook op haar hondje. Ik ben blij dat ik haar heb mogen kennen.voor jullie een moeilijke tijd nu zij er niet meer is maar wees trots op wie ze was en laten wij terug kijken op een mooie tijd met elkaar.

Hettie van der Hee
Stil

Stil ben ik van het bericht van jou overlijden. Alleen maar mooie lieve herinneringen heb ik aan jou. Een warme vrouw met het hart op de goede plek. Bedankt voor alles wat je voor mij betekent hebt. Ik zal je missen en alle nabestaande wens ik veel sterkte. Rust zacht lieve Madeleine ❤❤❤❤❤

Danielle
gecondoleerd

Gecondoleerd met het overlijden van Madeleine. het was een hele lieve en fijne vrouw , wij zijn blij haar gekend te hebben. heel veel sterkte  

Jan en Jannie Woud
Herinnering aan Madeleine

Beste Frank, Mariëlle, Coen en Amber,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve moeder, schoonmoeder en oma. Wat triest en wat een groot verlies voor jullie. 

Ik heb Madeleine meegemaakt als collega bij de RDOG. Ik heb goede herinneringen aan haar. Zij maakte het gezellig, was opgewekt en kon af en toe rake (relativerende) opmerkingen maken. Zij had dan ook nog helemaal geen zin om met pensioen te gaan...... Maar ja, zij had geen keus. 

Ik herinner mij Madeleine als een vitale vrouw nog vol energie en plannen. 

Jammer dat haar leven nu ten einde is. 

Ik wens jullie veel sterkte dit verlies te dragen. 

Carla Knoester

Lieve familie, 

Heel verdrietig dat we afscheid moesten nemen van onze sportieve en vrolijke Madeleine. De verbondenheid en saamhorigheid op de sportschool, maar ook de zondagmiddagen in het Houtmansplantsoen in Gouda met gezellige muziek waar Madeleine er vrolijk op los danste, zal ik niet vergeten. Een groot gemis van een bijzondere en hartelijke vrouw.

Marianne Wensveen

Beste Mariëlle, Frank, Coen en Amber

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.

Wat was Madeleien trotst op haar kleinkinderen. Ik was de naaste collega van Madeleine. Wij zaten samen op een kamer en konden heel wat afkletsen naast het werk en natuurlijk ook over Coen en Amber en mijn kleinkinderen.

Madeleine wilde helemaal niet weg bij de RDOG maar moest toch. Maar zij had na 1 jaar alles wel weer op de rit.  Haar sportlessen, beeldhouwen, tuinieren, reisjes naar Curacao. Wat kon zij zich goed vermaken. En dan het nieuwe hondje. En nu ben ik gepensioneerd maar zeker door corona nog niet op orde. En dat kan ik dus niet meer aan haar vragen.

Jarenlang hebben we wordfeud gespeeld.

En dan krijg je ineens een berichtje dat het zo slecht met haar gaat. Dat is bijna niet te bevatten. Op oudejaarsdag heb ik je nog gezien en dat is maar goed ook, want anders zou ik het niet begrijpen.

Rust zacht lieve Madeleine!

Gerda van der Roer

 

 

 

Gerda van der Roer