phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Marcel van Kervinck

-

Uitvaartinformatie

De samenkomst voorafgaand aan de crematie vindt plaats op zaterdag 30 mei om 15.30 uur. Wilt u de samenkomst eventueel volgen via livestream, laat dit dan weten via dille_1977@hotmail.com.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Marcel van Kervinck

Deel deze pagina

Ik ben blij dat ik de afgelopen 10 jaar met je heb kunnen werken, het was een waar genoegen.  Vaarwel mijn vriend.

Bert Jan
Fond Memories

Sincerest condolences to Marcel's family and friends.  I worked with Marcel when he was at Mapper. We traveled together on some business trips and I had the opportunity to get to know him a little, and very much enjoyed his intelligence and wit. The photo shows us preparing for our next customer presentation! 

He was a genuine and complex person, and I regret that our friendship will not continue.

John

John Cossins

Veel te jong en helaas hebben wij geen tijd meer gehad om ons lang geplande Efteling uitje waar te maken.

Marcel, je was mijn collega en een vriend, rust zacht.

Saskia
Dag

Dag Marcel, ik kende je via onze studentenvereniging. Wist eigenlijk pas kort hoe ziek je was en nu is het al over. Je was zelfs jonger nog dan ik. Niet te bevatten. Ik probeer te denken aan de leuke tijden die we samen deelden.

Dag Marcel

Nicole
RIP lieve Marcel

Veel te vroeg. Marcel belde me een paar weken geleden om me het slechte nieuws te vertellen. Bekomen vd flinke schrik hebben we uiteindelijk de hele avond gesproken en vooral ook de mooie herinneringen opgehaald met name aan onze tijd samen in Taiwan. Uiteindelijk heeft Marcel er daarna ook voor gekozen om langere tijd in Taiwan te gaan werken, iets waarvan hij duidelijk zeer genoten heeft. Hij noemde dit in de call dan ook zijn 2e studenten tijd periode. 

Heb genoten van onze samenwerking, je humor, je vriendelijkheid , je deskundigheid. Ga je missen Marcel.

Wens de familie en vrienden veel sterkte toe, koester de mooie herinneringen aan Marcel. 

Ben Mol
Dag

Beste familie en vrienden

Heel veel sterkte met het verlies van Marcel.

Het ga je goed Marcel!

Paul

 

Paul de Boer

Dag Marcel,

Ik heb je heel kort mogen meemaken tijdens je nieuw opgestoken idee in de tulpen. Wat uitzag naar een langdurige samenwerking is helaas tot een abrupt einde gekomen. Sterkte gewenst aan alle familie, vrienden en kennissen. Rust in vrede Marcel.

 

Namens Borst Bloembollen

Glenn Vaars
Dag

condoleance aan de familie van Marcel. Natuurlijk veel te vroeg weggegaan. Ik ken Marcel van zijn tijd in Taiwan voor ASML. We kennen Marcel hier in ASML als een vriendelijke collega. Altijd aardig, zeer intelligent, altijd vol met ideeen. Na Mapper nog met hem gesproken over terugkomen bij ASML. Hij nam het besluit om verder te gaan met zijn ideeen een innovaties. Fantastisch, maar wat jammer dat hij niet verder heeft kunnen werken aan al zijn ideeen en innovaties. We zullen Marcel en zijn ideeen missen maar nemen wel afscheid met de herinneringen die we hebben van Marcel. Mooie gast, het ga je goed. 

Henk Niesing
Bedankt Marcel

Bedankt voor je hulpvaardigheid, je deskundigheid, je rust, je begrip, je zachtmoedigheid, je intelligentie, je overzicht. Het was voor mij een bijzondere eer met je samen te mogen werken. Ik heb nog steeds warme herinneringen aan onze samenwerking in Taiwan en hoopte altijd je weer binnen of buiten ASML te mogen ontmoeten. Het heeft niet zo mogen zijn. Ik was diep geschokt toen ik dit droeve bericht ontving. Dit is veel veel te vroeg. Vaarwel Marcel. Ik zal je nooit vergeten.

 

Frank van de Kerkhof
Onwerkelijk

Dat is het gevoel dat overheerst na het treurige bericht dat Marcel er niet meer is. Als huisgenoten in het pasgebouwde studentenhuis aan de Vanderwaalsweg hadden we met zijn allen een sterke band. Ik heb heel veel goede herinneringen aan onze studententijd: zaniken over computers, huisfeest, Marijn op sleeptouw nemen en heel veel stappen. Daarna is ieder zijn eigen weg gegaan, maar in ons hart zijn we nog dezelfde kwajongens van toen. De mooie herinnering blijft.

Ik wens je familie en vrienden sterkte. 

 

Raymond Cuijpers
Sterkte

Heel veel sterkte allemaal

John Lentink
Hé Marcel,

Té lang hebben we elkaar niet gezien en gesproken.
Ik schrok dan ook van jouw overlijdensberichtje.
Ik denk aan de mooie herinneringen uit onze jeugd:
de vakanties in Oostenrijk, de brieven die we elkaar schreven en de gezellige feestdagen!

Deze herinneringen zullen blijven. 
Ik wens de mensen, die jou lief zijn, heel veel sterkte!

Rinie en Sandra
Treurig bericht

Beste Marcel,

 

Via het studentenhuis heb ik veel met je mogen meebeleven. Zoals Raymond al zegt, het was een bijzondere tijd en de band voel ik nog steeds. We zouden nog afspreken in Den Haag maar dat is er helaas niet meer van gekomen....de mooie herinneringen aan jou en alle andere studenten van het eerste uur koester ik. Vaarwel. 

Jeroen de Hoog

Hoi Marcel,

Geschrokken van het nieuws van je overlijden wil ik je familie en vrienden heel veel sterkte wensen met dit grote verlies.

Respect voor de manier waarop jij je stormen hebt doorstaan en altijd positief bleef.

Je bent nu in kalm vaarwater, rust zacht !!

Edwin van Oosten

beste familie,

ben geschrokken van het bericht van Marcel zijn overlijden. Ik ken Marcel van zijn tijd in Taiwan als een prettig persoon om mee samen te werken, altijd bereid om te helpen. Maar ook om plezier mee te hebben,  lokaal eten/drinken (een deel van Taiwan zien wat ik op mezelf niet ontdekt had) of samen een vakantie naar Hawaii (gewoon omdat het kan).

sterke met het verwerken van dit verlies.

 

Niek Eleveld
Rust zacht

Veel te vroeg..Veel te jong

In herinnering zal je voortleven als een vriendelijk en goed mens.

Lieve Marcel Rust zacht 

 

 

Kees en Joke de Graaf

Marcel heb ik leren kennen door de computerschaak toernooien die bij de CSVN worden georganiseerd. Hij heeft meerdere keren mee gedaan met zijn programma Rookie. Tussen 2012 en 2014 hebben we samen in het bestuur gezeten. Altijd prima gesprekken en ideeën uitgewisseld.

De afgelopen jaren had hij zijn doelen verlegd, maar was af en toe als bezoeker op de toernooien nog aanwezig om daar over zijn nieuwe project (Gigatron) en technische schaakzaken te discussiëren.

Familie, gecondoleerd met het verlies en veel sterkte voor de toekomst.

Jan Krabbenbos
Condoleance

Hallo Marcel,

Heel erg bedankt voor je vriendschap. Rust zacht.  

 

Ik wens de familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Koen Berg

Ik denk met veel plezier terug aan de discussies die ik met je heb mogen voeren. De ene keer over het werk, dan weer nerd details over onze beide jeugdliefde de Commodore 64, of over de gave projecten waar je naast je werk mee bezig was. Zonde dat je tijd er nu al op zit, je had nog zoveel moois kunnen doen.

Marco
Bedankt voor de laatste dag

Ik heb genoten van het feit dat ik een laatste dag met Marcel heb mogen doorbrengen. Heel bijzonder. 

 

Wouter de Vaal
Dank

Dank je wel Marcel, 

voor het zijn van collega,  voor het zijn. Dank je wel voor je voorbeeld,  je creativiteit, professionaliteit,  je overgave. en het plezier waar ik deel van mocht zijn. Groots dat je je vernuft ook inzette voor techniek zonder nut,  als spel, of zoals jij dan zei,  nou gewoon omdat het leuk is!

Het ga je goed!

Dank!

Halbe

Halbe Lunshof
Marcel, beste (duik)vriend,

Marcel, beste (duik)vriend,

Ik wist dat je ziek was en we hadden nog regelmatig contact. Toch te vroeg en te snel.

Begin 2004 heb ik je mogen leren kennen toen we met een aantal ASML’rs in Taiwan als expat daar konden werken. Als snel was je geïnteresseerd in mijn duikactiviteiten. Ik heb je daarin mee kunnen nemen en samen mooie duikvakanties en avonturen beleeft.

Zoals die keer dat we met een halve duikuitrusting aan in het vliegtuig zaten, van Lanyu naar Taidung, omdat anders het kleine vliegtuigje door de (te)zware duikuitrusting in het vrachtruim niet op zou kunnen stijgen. Jouw uitzoekwerk date er 24 van deze vliegtuigjes gemaakt waren en er al meer dan 10 gecrasht zijn waarvan 6 op ons traject was net niet de informatie die je wilt horen als je dan ook nog in een tyfoon terecht komt.

 

Alle sterkte toegewenst aan de familie.

Giso de Jong
Vaarwel Marcel

Ik herinner me je als een fijne huisgenoot in een evenzo fijne tijd in Eindhoven.

Zachtzinnig van aard, scherpzinnige humor en een meestal bescheiden lach ;-)

Ik ken je niet anders dan iemand die altijd een of ander project onderhanden had waar je vol enthousiasme en trots over kon vertellen.

Ik houd vooral de herinneringen levendig, die zijn en blijven me altijd dierbaar.

Familie, vrienden,

Heel veel sterkte toegewenst.

Eric Hissink
Rust zacht

Deze mijnpaal is de laatste. Ik denk een paar mijlen te vroeg.
 

Rust zacht Marcel

Willem-Jan
Sterkte

Geschrokken van het bericht over het overlijden van onze oud-collega bij ASML en huisgenoot op de VanderWaalsweg, willen wij familie en vrienden van Marcel heel sterkte wensen.

Paul Böcker en Hanneke Peperkamp
Rust zacht Marcel

Beste Marcel,

Geschrokken van het bericht van je overlijden. Mooie herinneringen uit het verleden blijven me altijd bij zoals bijvoorbeeld de speurtocht met gecodeerde teksten in Leidschendam, de vakanties in Oostenrijk, je ontwerp van een racespel voor de commodore, je humor en mijn eerste bezoek aan een studentenhuis bij jou aan de vanderWaalsweg (waar we later ook nog even achterburen zijn geweest).

Veel bewondering voor je avontuurlijk leven, creativiteit en inventiviteit. Verdrietig dat je zo vroeg bent overleden. Beste Marcel rust zacht.

Naaste familie en vrienden, gecondoleerd en heel veel sterkte.

Paul van Eeghem, ook namens Mariana
Samen met de Asterix

Een van de leukste tijden bij MAPPER was jij mijn baas, samen met een paar man boden wij het verzet en gingen we stug verder met de Asterix. Wij waren de Galliërs! Tot de aller laatste dag hebben we met veel plezier hier aan gewerkt. 

Daarna hebben we het vaker over de goede oude tijd gehad en wat de nieuwe tijden gingen brengen. Nu kunnen we er alleen maar op terug kijken, maar je word niet vergeten.

Peter van der Kruys

Marcel, 

Vaak heb ik je niet gesproken, maar als we in gesprek raakte op een verjaardag vertelde je altijd met veel passie waar je mee bezig was, dat vond ik echt heel leuk hoe jij over dingen kon praten. Daarnaast was je oprecht geïnteresseerd in andere mensen en wat die te vertellen hadden.

Ik zal je vriendelijkheid en vrolijkheid die je uitstraalde niet vergeten.

Aan familie en vrienden, heel veel sterkte. 

Marcel, je wordt gemist, maar zal niet worden vergeten.

 

Evert Hertoghs

Lieve Marcel,

Ik herinner je als een vrolijke en energieke man, die vol in het leven stond. En als we elkaar zagen bij verjaardagen kon ik de liefde zien die je koesterde voor je neefje en nichtje. Wat waren zij dol op jou.

Voor ons allemaal ben je veel te vroeg gegaan, maar je blijft door leven in de harten van al je dierbaren.

De licht die jij uitstraalde, zal altijd blijven branden.

Vanessa Partowidjojo