phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Mark Kosterink

-
Nooit vragen,
nooit klagen
alles altijd zelf dragen.

Uitvaartinformatie

De plechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Mark Kosterink

Deel deze pagina
Zo oneerlijk

Dit is zo'n slechte film .... ūü•ļ

We hadden het zo leuk samen en nog zoveel plannen ūü•į

Dit is zo oneerlijk kanjer 

Ga je vreselijk missen ūüėĘ

Hou van jou en je zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart ‚̧

 

Doeg kanjer bedankt voor wie je was‚̧

 

 

Je tijger Debby
Gecondoleerd

Wat een onwerkelijk bericht om te horen dat Mark van Hanenburg er niet meer is. 

Zo jong, zo oneerlijk.

Wens zijn zoon en de rest van de familie heel veel sterkte en kracht in deze zware tijd toe.

Jennifer (Mani Bouwmachines)
Mark en Hanenburg

Het is vrijdagavond 25 September, me moeder appte (bellen waren ze niet toe in staat): Mark is overleden. Baffff. Wat Mark? Mark vd zaak? Hoe kan dat nou? Heb hem vd week nog gesproken en ff daarvoor gezien. Dit vreselijke bericht blijkt waar te zijn. Mark werkt al jaren bij het bedrijf van mijn ouders. Mark was een onderdeel van Hanenburg, zoals velen die bij ons werken of gewerkt hebben. Mark kwam bij ons werken toen ik nog een klein meisje was. Mark was ook nog jong en groeide mee met Hanenburg. Na een aantal jaren;  Mark wist t beter, hij was klaar met Hanenburg en wilde wat anders proberen. Dat mag, toch kwam hij heel vaak langs op de zaak, klaagde steeds meer over zijn nieuwe werk en Hanenburg was zo gek nog niet. Dus weer terug bij ons op de zaak. Koffie drinken bij Hanenburg op je vrije dag dat zegt toch genoeg. Dat zegt wat Hanenburg voor Mark betekende. Was er alarm of een probleem buiten werktijd om, dan was hij nooit te beroerd om te komen. Doordat je met elkaar werkt maak je de leuke en minder leuke dingen met elkaar mee. Het overlijden van Mark is heel onwerkelijk en niet te bevatten. Ik merk dat mijn ouders en de mensen bij Hanenburg uit het veld geslagen zijn. Het bedrijf draait door maar dan zonder die stoere bink met zijn grote verhalen die koffie zette, de lichten aan deed en de toko opende. Zo ook afgelopen vrijdag. Snik. Een groot gemis die bij ons op Hanenburg voelbaar zal zijn. Mark bedankt voor je inzet! Wij willen iedereen die Mark moet missen heel veel kracht geven om dit tragische verlies te kunnen dragen. Sissy, Pascal en Andy Buitelaar-Hooijmans

Sissy Buitelaar
Ongeloof

We konden elkaar al hele tijd...soms mopperend  meestal lachend...je verraste ons  steeds weer met je bloemen.

Zo jong..zo onverwachts... ik wens zoon familie en zijn vriendin veel sterkte met dit zware verlies

Toetje en sydney
Schrikken

Gebeld worden en dan horen dat je achterbuurman is overleden, is schrikken. Dik schrikken. Mark en ik hadden net een aantal weken ervoor afspraken gemaakt om mijn tuin weer wat in fatsoen te krijgen. En de grote esdoorn moest ook weer nodig worden gesnoeid.

Die esdoorn werd door Mark al tijden regelmatig gekortwiekt, want om de paar jaar hingen de takken weer over het balkon. Mark belde dan aan en dan wist ik weer dat het tijd was om de boom onder handen te nemen. Nu dus ook weer. Maar Mark gaat dat niet meer doen en dat kan ik me nog niet voorstellen. 

Ik wens Michael en Debby en alle andere familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.

Lieve groet,

Inez

 

 

Inez Jolink (achterbuurvrouw)
Mark Klusjesman

Lieve Mark,

Toen wij in het nieuwe huis gingen wonen, heb jij veel klusjes gedaan in ons huis. Ook toen het huis al klaar was en mijn moeder wilde weer wat anders, was jij daar om het op te lossen. Als er een plankje los zat of een gordijn vervangen, hoefde Randy en ik jou maar te appen en je nam het gereedschap mee. Van lieverlee kreeg je een relatie met mijn moeder en zo ook dus een plekje in ons leven. Randy en ik kregen er een bonuspapa bij. Je zorgde zo goed voor ons en ook zeker voor mijn moeder. 

Dankjewel voor alles! Je was zo'n lieve zorgzame man ‚̧¬†

Wat gaan wij jou ontzettend missen! ūü•ļ

You are now a beautiful star in the sky ūüíę and the most kindness angel the heaven ever had ‚̧¬†

Veel liefs, 

Melissa 

Melissa
Mark Klusjesman

Lieve Mark,

Toen wij in het nieuwe huis gingen wonen, heb jij veel klusjes gedaan in ons huis. Ook toen het huis al klaar was en mijn moeder wilde weer wat anders, was jij daar om het op te lossen. Als er een plankje los zat of een gordijn vervangen, hoefde Randy en ik jou maar te appen en je nam het gereedschap mee. Van lieverlee kreeg je een relatie met mijn moeder en zo ook dus een plekje in ons leven. Randy en ik kregen er een bonuspapa bij. Je zorgde zo goed voor ons en ook zeker voor mijn moeder. 

Dankjewel voor alles! Je was zo'n lieve zorgzame man ‚̧¬†

Wat gaan wij jou ontzettend missen! ūü•ļ

You are now a beautiful star in the sky ūüíę and the most kindness angel the heaven ever had ‚̧¬†

Veel liefs, 

Melissa 

Melissa
Mark

Regen, zonneschijn, sneeuw, tsunami... Geen¬†idee in wat voor omstandigheden nog meer, ¬†jaartjes lang die tent opgebouwd met je ! Of naja met je... jij deed het meest. Ik was aanwezig, hoop onzin aan het uitkramen ūüėÖ. Leven is oneerlijk mark... dat blijkt wel weer. Wens de familie en zeker die kleine pik een hoop sterkte en kracht in deze slechte tijd! Hou ze maar goed in de gaten vriend !¬†

Jack van duin
Veelste jong

Zoals ik Mark kon

niks te veel

voor iedereen stond die klaar

zeker voor kind en familie

en niet te vergeten 

hij lachte altijd 

gaat je goed 

 

Annette en michel
Condoleance

Beste Els en Kees,

Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon Mark.

Heel veel sterkte

Corrie en Ton van Bilsen
Ongeloof

Ongeloof dat deze vrolijke betrokken buur niet meer onder ons is.

Wij kennen Mark al jaren als een zeer fijne en betrokken buurman in onze 'kom'. Mark was altijd in voor een praatje, voor een glimlach. Ook schoof hij regelmatig bij gelegenheid aan voor een biertje met ons en andere buren. Hij was altijd bereid mee te helpen als dat nodig was, zoals vorig jaar nog bij het plaatsen van klinkers onder te picknicktafel. Daarnaast was Mark een fenomeen tijdens Oud en Nieuw. Wij herinneren ons nog dat Mark grootschalig vuurwerk inkocht, dat in de achterbak van zijn auto verzamelde en ons vervolgens liet meegenieten van het mooiste siervuurwerk. 

Mark heeft ook nog recent het perk voor zijn portiek onder handen genomen en daar prachtige hortensia's in geplaatst. Niemand in de kom heeft zulke groen vingers als Mark. Hij wist alles van de bloemen en planten door zijn jarenlange ervaring als hovenier bij Hanenburg. Ik was nog recent met hem in gesprek over de in de kom levende plannen voor de beplanting van de overige perken, waar hij graag over wilde meepraten. Wij waren daar als 'tuincommissie' zeer blij mee. 

Mark heeft ook regelmatig voor ons gewerkt in onze tuin. Zo snoeide hij jaarlijks onze leilindes en heeft hij eerder onze tuin gerenoveerd. Ik vroeg hem nog zeer recent -een week of twee geleden- wanneer het snoeien weer nodig zou zijn. "Als de blaadjes er zijn afgevallen" , was zijn simpele en correcte antwoord. Helaas gaat Mark dat niet meer meemaken. 

Mark liet mij ook met trots foto's zien van zijn recent (zelf) verbouwde keuken. Ook daar kan hij niet meer van genieten. 

Het was -en is- voor ons een zeer grote schok vorige week vrijdag te moeten vernemen dat deze fijne betrokken buur ons is ontvallen. Zo plotseling en veel te jong uit het leven gerukt. Wij zijn er zeer van ontdaan. 

Wij wensen de naasten van Mark alle sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies. Wij denken met name ook aan Michael, aan wie Mark zo veel liefde en aandacht schonk. Hij zal zijn lieve vader moeten missen waar wij hem veel sterkte mee wensen.

 

Carlijn, Florine en Eric-Jan Krijgsman 

Eric-Jan Krijgsman
Komt goed

Beste Mark, wat was jij een goeie vent! "Komt goed" was altijd je antwoord als ik deze zomer vol vragen zat over mijn tuin die in zijn geheel opgehoogd moest worden. Je was een harde werker en altijd goedgehumeurd . Wat zullen je zoon, ouders, vriendin, familie en vele, vele vrienden je missen! Je zou nog even langskomen deze week. Het gaat niet meer gebeuren. Bedankt voor mijn mooie tuin. Waar je ook bent: het ga je goed!

 

 

Jacqueline
Lieve mark

lieve mark,debby en familie

Mark lachte altijd en als ik me ergens zorgen over maakte zei hij

komt wel goed.

Maak je niet druk.ik wilde me tuin door je laten doen met oude tegels jij zei nee.

Ik wil er iets moois van maken en het is een hele mooie tuin geworden.super mooie tegels

Alleen ben ik nu helemaal van slag.Jij met je grote lach bent er niet meer wat een klap 

Jij en debby zijn als me eigen kinderen voor mij en nu moet ik jou missen vreselijk.

Je was iemand om nooit te vergeten .

Liefs adrie

 

adrie
Veel te jong

Ik heb er zelf geen woorden voor. 

Ga nooit weg zonder te groeten,
ga nooit heen zonder een zoen.
Wie het noodlot zal ontmoeten,
kan het morgen niet meer doen.

Loop nooit weg zonder te praten,
dat doet soms een hart zo pijn.
Wat je 's morgens hebt verlaten,
kan er 's avonds niet meer zijn.

Marcel

Gecondoleerd met het verlies van mark, ik wens iedereen veel sterkte voor nu en de toekomst.

Sandra
Rust zacht Mark

Las het artikel van Mark in het AD.

Ben al jaren klant bij Hanenburg. Vaak daar Mark gezien en een praatje gemaakt. Geschokt toen ik het bericht las over Mark.

Rust zacht Mark.

 

 

Wim
Zal je missen

Mark, ik heb je op een zeer bijzondere plek ontmoet. We hadden gelijk een klik. Wat hebben we veel gelachen. En ook ruzie gemaakt. En toch kwam het altijd weer goed. Echter duurde dat dit keer te lang. We zijn met woorden uit elkaar gegaan. Had ik nu maar naar mijn hart geluisterd en je een paar weken terug een berichtje gedaan. Dan had ik je kunnen zeggen, dat wat er ook is gebeurd of zal gebeuren, je altijd een plekje in mijn hart hebt. Ik zal je Haagse accent missen. Je doorzettingsvermogen. Je bescherming. Ik zal je missen Mark!

X Marjolijn 

Marjolijn