phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Mia de Roo - Franken

-
Leef eenvoudig
Verwacht niet veel

In mij is een jonger vrouw dan ik
Zij zou de ochtend willen kussen

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) in Den Haag, op zaterdag 8 juni van 13.00 tot 13.45 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal plaatsvinden in de aula van crematorium Haagse Duinen, op bovengenoemd adres, op dinsdag 11 juni om 12.30 uur.

Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstkamer.

Hierna begraven wij haar in het familiegraf op begraafplaats Nieuw Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2 in Den Haag, om 14.00 uur.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Mia de Roo - Franken

Deel deze pagina
Karien de Bont
Prettige herinnering aan jullie moeder

Geachte nabestaanden,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder.

Zij was een prettige buurvrouw. We hebben de afgelopen jaren heel wat gesprekken gevoerd over verschillende onderwerpen zoals : Geloof, Politiek, Over het einde van het leven. En ook gezellige onderwerpen hoor.  Het was altijd in de gang of bij de lift op de 4e etage. Ze blijft bij mij in herinnering  als een gezellige en fijne buurvrouw.

Ik wens jullie veel sterkte toe in komende tijd

Wim de Rooij albrandswaard 448 zoetermeer
De vriendin van mijn moeder

Jullie moeder was ooit een goede vriendin van mijn moeder. Heel lang geleden want mijn moeder overleed in 1972. Ik was toen 7. Voor mij waren jullie de mensen van de kerstkaart “Rob, Mia, Roderick en Esterella”. Ik kende jullie niet. Later kwamen verhalen van mijn vader. Dat mijn moeder zou getuigen van de trouwdag van jullie ouders, maar dat dat niet doorging omdat mijn moeder moest bevallen van mijn oudste zus. Dat jullie moeder een keurige en nette vrouw was. Als de was werd opgehangen waren de wasknijpers keurig op een rijtje. Bij mijn moeder alles schots en scheef. Ik heb jullie moeder twee maal mogen ontmoeten. Een keer ging ik met mijn vader op bezoek bij haar, in mijn zoektocht naar meer informatie over mijn moeder die ik dus zelf nauwelijks heb gekend. Ze schrok toen ik binnenkwam en zei dat het was alsof mijn moeder binnenkwam. Ik durfde verder niks meer te vragen, ze was zichtbaar ontdaan. Lief eigenlijk. En de laatste keer was bij de crematie van mijn vader. Zo bijzonder dat ze daar bij was. Ik waardeer dat zo. Met haar overlijden gaat ook een stukje van die geschiedenis weg. Zo gaat dat. Ik zie op de rouwkaart dat jullie moeder Maria Margaretha heette en ik vraag me nu af, heeft mijn moeder mij naar haar vernoemd ? Ik heet namelijk Hilda Margaretha. Het zou toch zo maar kunnen en heb me altijd afgevraagd waar die naam in mijn naam vandaan kwam omdat ik geen oma of tante heb gehad die zo heet.  Enfin, lang verhaal. Helaas kan ik niet naar de begrafenis komen, maar zal op een later moment met liefde een bloemetje achter laten op het graf. 

Margje van der Leeuw-Klamer (Margreet)