phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Michel Jansen

-
Soms is er zoveel dat we voelen,
maar zo weinig dat we kunnen zeggen.

Uitvaartinformatie

Michel is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, en verdere familie en vrienden Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar er, op zijn eigen verzoek, geen gelegenheid is tot bezoek.

De afscheidsbijeenkomst voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de grote aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 te Den Haag, op maandag 13 juni om 15.00 uur.

Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer.

Michel heeft aangegeven graag omringd te worden door bloemen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Michel Jansen

Deel deze pagina
Rust zacht

Michel hopelijk is het daar boven net zo mooi als op de locatie van je verre reizen.  We spraken er regelmatig over. Ik zal je missen. R.I.P.

P. Ceulemans
Dag, Mich....

Mich,

 

Er zaten krap 48 uur tussen jouw telefoontje uit het ziekenhuis en het moment dat het bericht ons bereikte dat je was overleden. De schok van het nieuws dat je ernstig ziek was, hadden we nog niet eens verwerkt.

We kennen elkaar al 35 jaar. Dat lijkt heel lang. En toen was het plotseling voorbij. En dan blijken die 35 jaar toch ineens nog te kort.

In die lange tijd dat we vrienden zijn hebben we veel meegemaakt. Niet altijd was het contact even hecht of frequent, maar elk jaar was er in ieder geval één vriendenweekend om over van alles bij te praten met elkaar. En, met Michel kon je lekker kletsen!

Soms moest je daar wel even geduld voor hebben. Michel had de gewoonte om op zijn praatstoel te gaan zitten als iedereen op het punt stond om naar bed te gaan…. :-)

Ik denk aan stappen in Loco, Highstreet, enzovoort. Op pad met jouw Subaru of met die ouwe bak, die “Ster” van Martin de Zwart, natuurlijk met een portie shoarma in de knoflooksaus na afloop. Ik denk aan Pietje Potent. De verjaardagsfeestjes in het tuinhuisje van je ouders. Ik herinner me het weekendje weg met de bekende Paki-trui. Met de groep naar de Efteling. En een heel spontaan tripje naar Disney Parijs met Hanno en Sandra, waar we de fles wijn op de hotelkamer open hebben gemaakt met een kleerhanger.

Nu ik erover nadenk komen er zoveel situaties en momenten voorbij!

35 jaar herinneringen. Zoveel! Veel te veel om nu, hier in een paar woorden samen te vatten. En aan de andere kant zijn het er te weinig. Tot voor kort leefde ik met het stellige idee dat we er nog veel meer bij gingen maken.

Dat gaat er helaas niet meer van komen. Véél te vroeg en zo ongelofelijk bizar snel was je er ineens tussenuit geglipt!

Geen tijd meer om bij kletsen tijdens ons weekendje weg. Niet meer samen met Michel lekker mopperen, lachen, of anderen en de problemen van de wereld bekritiseren. Niet meer samen herinneringen ophalen over “vroegah”.

Dat moeten we nu zonder jou doen……..

Dat zal ontzettend onwennig zijn. Maar herinneringen zijn er meer dan genoeg, en die zijn alles wat we nog hebben. We heffen het glas op je, en zullen zéker nog vaak aan je denken.

 

Doei, Mich…..

 

 

Astrid Brummelkamp Geoffrey den Oude