phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Niek Witmans

-
“BLIJ,
DANKBAAR,
TEVREDEN,
GELUKKIG”

En toen was het stil…

Uitvaartinformatie

Naar eigen wens heeft het afscheid in besloten kring plaatsgevonden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Niek Witmans

Deel deze pagina
🕯

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Uit de verhalen die ik heb gehoord komt een sportieve en hartelijke man naar voren die van het leven kon genieten maar vooral van zijn familie. Hoe fijn was het om met iedereen pannenkoeken te gaan eten op Kijkduin of met smaak een visje te eten. Ik heb heel veel bewondering dat hij zo zelfredzaam was. Heel langzaam, als een kaarsje dat uitgaat, werd zijn levenskracht minder. 99 jaar, een gezegende leeftijd maar wat zal hij gemist worden door jullie. Veel sterkte in deze verdrietige tijd en koester alle mooie herinneringen. 

Moniek Sunder

Gecondoleerd met jullie vader, opa en overgrootvader. We hebben veel bijzondere verhalen gehoord over hem, en hij heeft een hoge leeftijd bereikt. Ik wens iedereen veel sterkte met dit verlies.

Danny
Verdrietig maar ook dankbaar

Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Wat een gezegende en koninklijke leeftijd heeft hij bereikt! Ik heb hem niet gekend, maar heb in elk geval de verhalen gehoord over de jaarlijkse familie-uitjes. Dat klonk sowieso heel gezellig. Koester vooral de mooie herinneringen 

Henry Sunder
Dank je wel!

Dank je 

voor het mogelijk maken dat Janneke en ik onze studie konden afmaken

voor de band met onze kinderen; ze waren altijd zeer gehecht aan jullie

voor het altijd klaar staan om te helpen

voor de leuke discussies over voetbal

dat ik je heb mogen kennen.

 

 

 

 

Louis Wagner

Rust zacht lieve Niek. Je was een fijne vader, opa en vriend.

Dymph Wagner

Heel veel herinneringen aan de tijd dat ik voor U mocht zorgen. Na u een tijdje uit het oog te zijn verloren, kwam ik weer in uw wijk werken en zagen wij elkaar heel regelmatig.

Een boterhammetje zonder korst, smeerkaas in plaats van boter en dan het liefste een plak zalm er op. Twee koppen thee ( drie grote scheppen suiker), waarvan eentje alvast gekoeld met wat koud water. "Zoals mama het ook deed" zei u dan.

Afgelopen Kerstdagen ,de cd-speler hard aan en samen meezingen. Lekker lang douchen en liefst zo heet mogelijk. 

De geleidelijke achteruitgang, waarbij u bleef zingen en ik u al hoorde als ik aanbelde, de bel werd feilloos nagezongen.

De laatste dagen, u had het zwaar en kreeg meer pijn. Gelukkig leek de pijnstilling de scherpe kantjes er af te halen. Eten ging niet meer, drinken met kleine beetjes, maar met smaak. Steeds meer slapen, steeds verder van ons weg.

De laatste ochtend, u had nog de kracht om u op te trekken aan de "papegaai", zodat ik u beter in bed kon leggen. Praten ging moeilijker, maar natuurlijk werd ik nog bedankt voor de goede zorg. Zoals u altijd deed.

Die avond bent u rustig overleden en ik weet dat het goed is zo. Ik ga u missen en zal u nooit vergeten. Dank u wel, ik heb met liefde voor u gezorgd. Rust zacht lieverd.

Hanny
Vaarwel Niek

Ons medeleven voor iedereen.

Wat een warme, vriendelijke en fijne man was Niek!

MVG&TZ.

Hans Verlaan, Kitty Zoutenbier
Gecondoleerd

Beste Ed, Janneke en familie,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa. Hij heeft een bijzondere leeftijd bereikt; bijna een eeuw heeft hij op deze aarde mogen zijn. 

Je weet dat het moment van afscheid nemen nabij komt als iemand zo oud mag worden, maar als het dan zover is dan komt het toch onverwachts. Verdrietig dat hij er niet meer is maar dankbaar dat jullie hem zo lang bij jullie hebben gehad en dat hij zo lang van jullie en jullie gezinnen heeft mogen genieten.

Veel sterkte de komende periode. Koester de mooie herinneringen die jullie hebben mogen maken.

met hartelijke groeten,

Paméla Cassé

Paméla Cassé
Herinner de mooie momenten

Lieve Ed, Francis, Janneke, kleinkinderen en overige famile van Niek.

Wat hebben jullie Niek lang in jullie midden gehad. Mooie momenten en ongetwijfeld ook moeilijke momenten, want zo is het leven. Het is altijd verdrietig als het leven stopt. Ik wens jullie allemaal veel kracht toe.

 

Hanny Koolschijn