phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Piet Eekhuis

-
Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven.

Uitvaartinformatie

In verband met de huidige omstandigheden vindt de crematieplechtigheid in besloten kring plaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Piet Eekhuis

Deel deze pagina
Bouleclubje Pr. Constantijnflat

Wij zullen de humor van Piet zeker gaan missen. Uniek was hij zonder meer. Wij herinneren nog de 1e keer dat hij naar de boulebaan kwam met zijn rollator.....wij dachten wat leuk Piet komt ook kijken. Zijn reactie vergeten we nooit meer..... hij zei; Kijken???? Ik kom meedoen...... Hij was een topper met boulen en won vaak.... Wij wensen de familie en Frida heel veel sterkte toe de komende periode.

Clazien de Graaf
Vrienden voor het leven
Dicky en Wil Post
Gecondoleerd

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa.

Wat fijn dat hij zo lang in jullie midden mocht zijn.

Heel veel sterkte met dit verlies.

 

Linda en Rene van der Hout ( ouders Cheryl)
Lieve paps Piet

Lieve paps, zo noem ik je ook. Op een verjaardag zei je eens tegen mij dat je zo blij was dat Angeline en ik zulke dikke vriendinnen zijn.  Voor mij voelt het eerder als zusjes dus daarom bent u ook een beetje mijn paps. Angeline en ik kunnen elkaar lezen zonder woorden. 

Toen ik de laatste keer op bezoek  was in Steenvoorde schrok ik een beetje hoe je erbij zat. Zo  teer en breekbaar. Maar gelukkig had je je humor nog steeds. Er liep een oud vrouwtje, heel krom, achter een rollator. Daar komt Atje Keulen-Deelstra zei je. We hebben daar  erg om moeten lachen.

Nu is het moment gekomen om afscheid te nemen.   Ik beloof u dat ik er altijd voor Angeline  zal zijn.  Een hele dikke  kus. Sterkte voor de hele familie. 

Jessy

Jessy en Cees
Piet

Fijne herinneringen aan "onze" tuin Piet. Op de camping en in Lunteren.

Vooral de gezellige koffie momenten met de meisjes, zoals jij ons noemde, vergeten wij niet. Hoe je onze dochter vertelde over wat er allemaal in het bos leefde blijven ons bij. Piet bedankt voor je werk, maar vooral bedankt voor je vrolijke aanwezigheid. Rust zacht ook namens de meisjes.

Gecondoleerd voor iedereen die je lief had, en heel veel sterkte.

Jan,Henda en Indy Borgers

 

Henda Huttinga
Lieve vader van Angeline

Het is lang geleden dat ik Piet heb meegemaakt. Maar het was altijd een ontzettende leuke man met zijn geintjes. Het was ook een ontzettende leuke man om te zien zou mijn moeder Cora zeggen, helaas is zij er ook niet meer. Misschien komen ze elkaar tegen op de wolk en kunnen ze een borreltje drinken en proosten op de kinderen.

Lieve Jan en Angeline, Jan en Els en de rest van de familie heel veel sterkte. 

 

Put Langeberg
Een laatste groet

Beste Familie en Frida,

Wij kennen Piet en Truus van de verjaardagen bij Ton en Frida waar veel werd gelachen en altijd een huis vol was.

Piet was altijd de vrolijke noot nooit verlegen om een mop te vertellen en om te vragen heb je nog handel weg te geven, niet om te kopen.

Piet was dol op de zon , dus als het even kon zat hij bij Frida lekker in de tuin en het liefst in zijn blote bast,een echte genieter.

Hij heeft een prachtige leeftijd bereikt maar je wilt je ouders eigenlijk nooit missen, want nu zijn jullie de oudste van de familie, maar de herinneringen vergeet je nooit en blijf veel over hem praten dat helpt en dan is hij er altijd nog bij.

Hartelijke groetjes Dick en Tonny (nicht van Frida)

 

 

Dick en Tonny van Greuningen