phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Piet Gunneweg

Piet Gunneweg

-
Er is een weg naar boven
Voor hen die geloven
Een eeuwig leven
Wordt hen daar gegeven

Uitvaartinformatie

Piet zal in besloten kring begraven worden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Piet Gunneweg

Deel deze pagina
Gecondoleerd

Lieve familie, na een lang leven is jullie lieve pa en opa van jullie heen gegaan. Gecondoleerd met het verlies. Heel fijn dat hij van jullie, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, afscheid heeft kunnen nemen. Jullie delen gelukkig veel en mooie herinneringen aan hem. Sterkte lieve allemaal. Lieve groet, Peter en Barbara 

Peter en Barbara
Medeleven.

Hallo allemaal.  Ik wil jullie langs deze weg condoleren . En heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie vader schoonvader en opa. 

Nel v d Kroft
Fijne herinneringen

Lieve familie, 

Gecondoleerd met dit verlies en veel kracht en sterkte gewenst bij de verwerking.

Ik denk met veel plezier terug aan o.a. de tripjes naar Uddel en Elspeet om oom Piet samen met tante Riet en oma naar hun vakantiebestemming te brengen. En niet te vergeten de RS80 wandelingen die oom Piet nog lang samen met Bas heeft volgehouden.

De gedachte dat hij "boven" weer herenigd wordt met geliefden geeft troost.

Oom Piet, Rust zacht. 

Sylvia van der Kroft
Dankbaar

Wij beiden zijn dankbaar Piet Gunneweg te hebben mogen ontmoeten.

Een bescheiden, innemend man die klaar stond voor iedereen. Wij condoleren familie en vrienden bij het afscheid van dit sympathieke mens.

Lida en Niek van Zutphen
Gecondoleerd

Lieve familie, 

Langs deze weg wil ik jullie condeleren met het verlies van je vader, schoonvader en opa. Wat blijft zijn de talloze mooie herinneringen en verhalen.

Veel sterkte!

Han Haitsma
meeleven

Kinderen en kleinkinderen,

met ontroering hebben wij kennis genomen van jullie vader en opa. Het lezen van zijn naam bracht bij ons de nodige herinneringen boven aan onze Haagse tijd. Bijna elke zondag kwamen we elkaar tegen in de Ontmoetingskerk en daar was altijd ruimte voor een vriendelijk woord. Aan de keren dat we elkaar in huiselijke kring hebben ontmoet bewaren we warme herinneringen. Piet had de gave om betrokken en belangstellend in het leven te staan en wist zich gedragen door Gods liefde. We hopen dat de kostbare herinneringen jullie moed en kracht geven op de weg die voor jullie ligt. Dat zijn gedachtenis en zijn geloof jullie leven mag kleuren.

In gedachten en gebeden verbonden

Meindert Burema en Herma Kamphuis
Een fijn en sociaal mens is heengegaan

Een fijn en sociaal mens. Dat is het eerste wat in mij opkomt als ik aan Piet denk. Iemand die altijd op alle mogelijke manieren actief was en positief in het leven stond. Helaas moesten jullie (maar ook vrienden en kennissen) na een lang leven afscheid van hem nemen. Dat zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Maar gelukkig zijn er vele leuke en mooie momenten met hem geweest waar jullie op kunnen terugkijken.

Tenslotte van harte gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en (over)grootvader Piet. En heel veel sterkte toegewenst in de komende tijd.

Piet! Rust zacht!

Rob Baas
condoleance

Beste familie Gunneweg,

 

met het ontvangen van het overlijdensbericht van meneer Gunneweg kwamen de herinneringen (weer) boven aan de tijd waarin ik hem ontmoette op de vergaderingen van de KAZ van - Escamp en later wanneer ik voorging in een dienst van de Ontmoetingskerk. Ik heb hem leren kennen als een betrouwbaar mens, die ook betrouwbaarheid en trouw uitstraalde, in sommige opzichten een 'rots in de branding', zonder dat hij zich dat wellicht bewust was. Ik ben dankbaar hem gekend te hebben.

Jullie mijn deelneming.

Met hartelijke groet, fokkef ennema

ds Fokke Fennema