phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Piet Roeleveld

-
Waar mensen mensen zijn
die elkaar verstaan
waar liefde liefde is
daarheen wil ik gaan
waar het eeuwig vrede is
waar de zon schijnt
waar een nieuwe wereld is
die niet meer verdwijnt

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op zondag 27 november van 14.30 uur tot 15.15 uur.

De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal plaatshebben in de aula van de algemene begraafplaats Westduin, Wijndaelersingel 3-5 te Den Haag, op woensdag 30 november om 11.00 uur. Aansluitend begeleiden wij Piet naar zijn laatste rustplaats.

Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstruimte van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Piet Roeleveld

Deel deze pagina
Ik ben er stil van

Ik heb Piet en jou leren kennen als zeer begaan met mensen. Piet was een lieve man en zo zal ik hem ook blijven herinneren.

Nellie veel sterkte in deze moeilijke periode.

Frits Bekedam
Onverwacht

Bijna twee jaar heb ik Piet mogen kennen.  In buurttuin t Mientje bracht hij ons trouw vrijwel elke week een bezoek. Voor een advies, een belangstellende vraag, een grapje of zomaar een praatje. Helaas heb ik hem niet meer kunnen bezoeken nadat onverwacht bleek dat het zo ernstig was. 

Op 't Mientje scheen de zon geregeld. Dat de zon nu voor Piet altijd mag schijnen.

Alle sterkte voor Nellie en andere nabestaanden. 

Fennie

Fennie Steenhuis

Lieve Nellie,

Wat een schok. Ik heb Piet leren kennen als een mooi mens. Geen allemansvriend, maar een mens met karakter. Zette zich belangeloos in voor het groen en de duurzaamheid in de wijk. (En deed daarnaast nog veel meer voor de medemens.) We zullen hem missen.

Maar dat staat in geen verhouding tot wat het voor jou betekent. Ik vond jullie zo'n leuk stel samen. Ik kan niet anders dan je heel veel sterkte te wensen.

Liefs,

Jeannot Kant

Jeannot Kant
Veel te vroeg

Wat een groot gemis en verdriet voor Nellie.

Piet laat een gat achter.

 

Als ik aan Piet denk zie ik een betrokken vrijwilliger die zich jarenlang als een 'twee-eenheid' samen met Nellie ingezet heeft voor stichting Weekje Weg.

Piet heeft veel, heel veel gezinnen een prachtige vakantieweek bezorgd.  Een rustige man. Een rots in de branding. 

 

Piet nam vorig jaar, samen met Nellie, tijdens een welverdiende vakantie in de Weerribben, even de tijd om een bezoekje aan ons te brengen in ons nieuwe huis. Piet heeft groene vingers, en dat hebben we geweten. Ik zal nooit vergeten dat hij ons haarfijn en enthousiast wees op de flora en founa in onze tuin. We hebben veel geleerd die dag. Zo hadden we bijvoorbeeld geen idee dat we een hazelaar in de tuin hadden staan. Een prachtige boom. Telkens wanneer ik deze zie, denk ik aan Piet. 

 

Piet, ongelofelijk veel dank voor je inzet en je betrokkenheid. We gaan je missen.

Nellie, heel veel sterkte. Dat je je omringt mag voelen door liefde en warmte in deze moeilijke tijd.

Warme groet, Rien en Nanny

Stichting Weekje Weg

Rien en Nanny
You will missed but never forgetten

Blij jou van dichtbij te mogen leren kennen.

Ik heb jou ervaren als zeer positief en een voorbeeld voor velen.

 Piet, waar je ook naar toe bent, een behouden reis..

Nelly en Ashwien, sterkte in deze moeilijke tijden

 

 

Asha Doerga
In Memoriam Piet Roeleveld

Lieve Nellie en Ashwien,

Ongelooflijk snel heeft Piet het aardse verwisseld voor het hiernamaals. Daar is hij vast opgenomen door de dierbaren die hem voorgingen.

Sinds maart 2016 kwam Piet in mijn praktijk voor voetverzorging vanwege zijn diabetes. Altijd opgewekt met een gezellig praatje over de vele onderwerpen in het leven. Altijd bezig om weken te organiseren voor minderbedeelden in onze samenleving. Kortom een "mensen mens".

Het bericht van zijn opname in het ziekenhuis met de droevige mededeling dat hij niet meer beter kon worden sloeg in als een bom.

Onze laatste ontmoeting en behandeling dateert van zondag 6 november, ja behandeling op zondag omdat ik zoveel werk aan huis verricht dat het niet op de reguliere dag kon.
Ik ben blij dat ik dat nog voor hem heb kunnen doen, niet wetende dat op zondag 20 november jl. zo plots het einde daar was.

Ik blijf hem herinneren als een dierbare vriend, die altijd in was voor een grapje en op wie een ieder een beroep kon doen.

Lieve Piet moge jij ruste in Vrede.

Nellie en Ashwien ik wens jullie heel veel sterkte in de komende periode en ook daarna, want ik weet als geen ander wat gemis van een dierbare is.

Liefs Susan Bruins-Hilgersom

 

 

 

 

 

Susan Bruins-Hilgersom GoodFoot

Lieve Nellie, 

Wat een schok toen ik het hoorde van Piet.

Wij hebben Piet en jou jaren geleden leren kennen tijdens onze vakantie in het Arie Groenevelt huis. Mooie liefdevolle mensen met een hart voor andere.

Heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke periode 

Jelaiska & Yanaiza Henriquez
Tot ziens!

Lieve buurman,

 

Ongelofelijk dat het alweer een week geleden is dat je overleed. Ik kon altijd stilletjes genieten van de flarden van de gesprekken die ik vanuit mijn keuken op ving die je had met Nellie. De kleine plagerij momentjes. Of de (ongevraagde) adviezen over de druivenplant. Het was duidelijk, je wist veel over planten.  Ik heb je deze zomer lang zien worstelen met jezelf. Steeds als ik je tegen kwam en vroeg hoe gaat het? Gaf je ineens aan dat het allemaal niet zo ging zoals je zou willen. Je bezorgdheid dat Niki en ik niet te dicht bij je zouden komen toen je radioactief was sierde je en hoopvol bleef je dat er meer helderheid zou komen. Die kreeg je uiteindelijk, helaas niet te uitslag die je zou willen horen.

Ongelofelijk toen ik het via de buren vernam…. Ik zag je nog zo hard knokken naast je fiets de laatste keer, omdat het lijf niet meer wilde wat het hoofd wilde. 
bijna onwerkelijk dat je nu een week geleden op je verjaardag nota bene zo snel kwam te overlijden. Weet dat de buurtjes ook een oogje toeknijpen naar jouw lieve Nellie. 
 

heel veel sterkte voor alle, familie, vrienden, kennissen en anderen die Piet hebben mogen kennen 

Liefs Sanne en Niki 

Sanne