phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
aa
bb

Piet van den Brink

-
Schipper van de Grijze Golf

Uitvaartinformatie

Piet is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar gelegenheid is afscheid van hem te nemen, op donderdag 14 juli van 18.30 tot 19.15 uur.

De crematieplechtigheid wordt gehouden in besloten kring.

Onze grote dank gaat uit naar alle medewerkers en vrijwilligers van WZH Vliethof te Voorburg voor hun liefdevolle zorg aan Piet.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Piet van den Brink

Deel deze pagina
Het gemis is groot

Lieve opa Piet,

Toen ik te horen kreeg dat u deze wereld had verlaten kwam dat even best wel hard aan. U bent in ieder geval weer samen met oma Dinie, die zal u vreselijk gemist hebben. Jullie waren namelijk onafscheidelijk! 

Ik heb mooie herinneringen aan u en oma Dinie. Elke vakantie gingen we wel dagjes weg. Van Drievliet tot aan een dagje naar de boot toe. Ik ben dankbaar voor alle leuke uitjes en dat ik u mijn opa mocht noemen!

Ik was u kleine Sanne en ik ga het missen dat u dat niet meer tegen mij zal zeggen. U bleef mij altijd zo noemen ook toen ik al eigenlijk niet meer klein was.

Rust zacht lieve opa Piet, het gemis zal groot zijn!❤️ 

Sanne Groenheijde (kleine Sanne)
Altijd belangstellend en betrokken

Lieve Jolanda en Hans,

Oprecht gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)vader,

Hoewel we het al een tijdje aan zagen komen, is het voor ons toch nog onverwacht. Onze herinneringen aan hem zijn vooral aan de tijd toen hij nog gezond en vol energie was. Samen met je moeder bezocht hij tientallen jaren geleden een keer de Open Dag bij Numico Research, geweldig vond hij dat, alles wat we met de computer voor elkaar kregen, er ging een wereld voor hem open!

De boot was alles voor hem, na een stevige onweers- of hagelbui ging hij met de trein vanuit Leidschendam vanaf het station in Gouda op een mini-vouwfietsje naar Elfhoeven om te kijken of alles nog in orde was.

Hij was een vriendelijke man, vol zorg en aandacht voor jullie en jullie hebben veel mooie, gezellige momenten met elkaar beleefd, toen je moeder ook nog gezond was. Bij zeilvereniging Elfhoeven bijvoorbeeld, waren jullie met mooi weer daar altijd wel met z'n viertjes te vinden.

Mooie herinneringen, om voor altijd te koesteren.

Met meelevende groet,

Loes en Rob

 

Loes en Rob Kamer
Piet van den Brink

Beste Jolanda en Hans,

Gecondoleerd met het verlies van uw vader en schoonvader, mijn overleden vrouw Jopie en ik hebben met veel plezier en liefde Piet en Dinie jarenlang als buren gehad, veel sterkte met dit verlies!

Rene Metman

Rene Metman, Prinses Annalaan 380, Leidschendam