phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

René Gerardus van Loon

-
Met al zijn levenslust en enorme wilskracht
heeft hij het gevecht niet kunnen winnen.
Hij heeft dit gevecht wel tot op het
laatste moment naar eigen hand gezet.

Uitvaartinformatie

René is overgebracht naar het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Wijndaelersingel 1 te Den Haag. U kunt hier (ingang rouwcentrum) afscheid van hem nemen op zaterdag 29 juni van 15.00 tot 15.45 uur.


De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag (ingang crematorium). op dinsdag 2 juli om 13.00 uur.


Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor René Gerardus van Loon

Deel deze pagina
Vechter

Lieve broer wat heb jij gevochten maar de strijd niet mogen winnen. Voor mij ben je toch Houdini. Ly tot in eeuwigheid.

Marja
Beste Rene

Rust zacht je was een geweldig mens 

Rens en Sylvia
Wat een vent!!!

 36 geleden was jij keeper bij Duindorp, ik ken je als een onverzetbare gozer altijd in voor een lach. Die lach van jou vergeet ik nooit. Ook die ene keer dat op een tournooi bij RVC je met je rug naar de speler een penalty ging keepen. Speler kwaad maar jij bleef gewoon zo staan. Ennnnn je stopte hem hhhhhh. Daarna die smile dat was jij. Rust zacht, veel te vroeg maar zoals ik je kende heb je er alles aan gedaan om te winnen. Je was bijna onoverwinnelijk af en toe en helaas nu was de strijd oneerlijk. Blijf opletten daarboven en stuur je lach af en toe naar iedereen die jou heeft gekend. ??

Ricardo Piek

Ik kende René als een goedlachse vent. Een fijne oud collega van Giesbers en vd Graaf, het bedrijf waar ik al weer zo lang weg ben. Zo af en toe hoorde ik van ‘m, belden we elkaar. Het contact tussen collega’s en oud collega’s bleef bestaan. Het was bij Giesbers altijd een hecht team, ik ben er trots op René te hebben gekend. Rust zacht...

 

René van Gils
Stijl en klasse!

Onze oom Rene wat een geweldenaar was je. Ik weet nog dat we in Italie liepen en jij zoals altijd mij heerlijk aan het plagen was. Het ging over een shirtje wat ik aan had. Ik maakte de opmerking "dat is Stijl en Klasse Rene!"Jij moest zo hard lachen en we hebben het er bijna 20 jaar ingehouden alles was stijl en klasse.Wij hadden er nog graag heel veel jaren meer bij gedaan,maar helaas mocht dat niet zo zijn. Oompie ik heb nu voor het eerst geen bijdehand weerwoord behalve dat we je gaan missen en je nooit zullen vergeten❤

Rust zacht held❤

Jeffrey Hannah Lorena Giovanni
Dag buurman

We hebben elkaar leren kennen via me ouders op de krabbeplaat. Met 1 gezamenlijke hobby : varen met de boot en genieten van het brielse meer. Later werd je onze 'buurman' op de camping. Onze vaartocht van Brielle naar kagerplassen zal ik nooit vergeten, wat waren we nat geregend . Wij kennen jouw als een geweldig, lief en sociaal mens . Zo zullen we je altijd herinneren,  dag kanjer rust zacht xxx

Deniel & Ester
Boot maatje

Veel mooie  vaartochten mee gemaakt. René regelde deze. Lekker knallen op het brielsemeer. Pintje pakken en veel gelachen samen. We gaan je missen gozah.

 

Nelis en Alie
Gouwe gozert

Gaat je goed daarboven , kerel , veel gelachen !! Stierenballen op Papendal , feestje ( kampioenschappen QS) 

zal je missen 

Familie vrienden STERKTE

Groet SMITJE !!!!!

“ITJE MATJE PUMA “

 

SMITJE

Ik heb René goed leren kennen tijdens de Roparun. Wij waren beiden chauffeur. Vreselijk veel gelachen maar ook afgezien. We hielden elkaar op de been met humor. Na drie keer vonden we het wel genoeg. Een mooie herinnering om nooit te vergeten

rust zacht lieve vriend

John daane
Het varkentje

Hi Hagenees, 

Moest vaak lachen om je leuke uitspattingen en uitspraken. Altijd gezellig en goed gehumeurd was je. Zeker bij alle 2 de roparunnen waarbij ik bij je in het team mocht. We moesten zo hard lachen toen ik aan je vroeg of er wat in mijn neus zat wanneer ik met de wissel mn neus tegen het raam deed en jij het knopje van het raam naar boven en beneden deed. Ik was vanaf dat moment het varkentje genoemd ?

Giesbers gaat proberen om de roparun weer op te pakken en weet dat we dan voor jou die route afleggen.

Lieve René, 

Geen flauwe geintjes meer op kantoor of broodje ei met ui... of ui met ei in de lunch. We gaan je nog meer missen dan dat we al deden. Rust zacht...

Liefs

Debby van Dijk
Mooie kerel!

René... een ontzettend fijne (ex)-collega met een hart van goud!!

Veel gelachen op t werk maar zeker ook daarbuiten op de donderdagavonden in de Haan,de Berkenbrom en de onvergetelijke weekenden in Antwerpen!! 

Het ga je goed daarboven ossekop!!

 

 

 

Ron Vastenhout
Sterk, een winnaar, klein hartje, sociaal, een wereldvent

Beste Rene, 

Gozer, je was en bent een kanjer. Voor Lan en je dochter, waar je ontzettend dol op was. Voor je familie, je collega’s en al je vrienden waaronder je medespelers van Quick Steps waar ik ook deel van uit mocht maken. 

In 1988 kwam jij bij ons keepen, Quick Steps Zaterdag. Wat een kwaliteiten had je. Daarnaast droge humor, wat hebben we gelachen, na de training en de wedstrijden die jij menigmaal voor ons won. Onze uitstapjes naar Antwerpen, terras bezoekjes en snackbars. Wat mij ook altijd bij is gebleven, jouw hulp in situaties wanneer iemand dat goed kon gebruiken. Jij was er dan voor hen.

Hulp voor jou nu mocht helaas niet baten Rene. Deze strijd kon ook jij niet winnen.  Mede namens vele Quick Steppers, rust zacht. Wij denken aan jou en je gezin. We willen er voor jullie zijn. 

 

Kees Taal, mede namens veel Quick Steppers
Dag (voetbal)maatje

Wat moet ik zeggen. Eigenlijk niet te geloven dat je er niet meer bent. Nooit meer die gekkigheid. Want we hebben wat afgelachen. Je had op hoog niveau gekeept, maar toen je bij ons kwam voetballen leek het wel of je al jaren bij ons rond liep. Mee naar Antwerpen. Toptijd. En een beest in het goal. Als jij het doel uitkwam trok ik mijn hoofd al in. Nu is het over en hebben we nog de herinneringen. Rust zacht en we vergeten je nooit!

Dirk Vrijenhoek
Rust zacht
Patrcia, Ferry en Nickey
Camping

De klaverjas avonden waren altijd een feestje .

De humor die jij had , was aanstekelijk, en wij , nee ik brulde het hardst en jij gniffelde dan .

Zo ook een keer na toilet bezoek , pakte ik mijn kaarten op en had 4x een 7 en4x een 8 . Verbijsterd zei ik , dit geloof je niet , wat ik voor kaarten heb .

Rene zat te gniffelen , dus dan weet je wel genoeg . 

Geweldig was dat .

Rene , we gaan je missen .

Rust zacht .

Elly 

Lieve Jolanda en Daphne. Wat een verdriet!!! Wat een gemene ziekte. Toch wist Rene ondanks alles de ander en dus ook mij te troosten. Ja. Zeer mooie tekst en op zijn lijf geschreven. Gedachten overmannen me op dit moment. Mooie herinneringen. Veel
Lieve Jolanda en Daphne

Wat een verdrietig bericht. Gecondoleerd. Gedachten aan jullie gezin overmannen me op dit moment. Herinneringen van plezier en lol. Bulderen van het lachen. Deze gemene ziekte probeerde dat te verstommen. De tekst die jullie hebben geschreven is op het lijf van Rene geschreven. Mooie. Plaats ik ook bij mijn herinneringen aan een mooi mens. Ik wens jullie veel sterkte. ?  En ben met mijn gedachten bij jullie. Veel liefs. ? Een grote en warme brasa's met een traan en een glimlach ter herinnering aan je man en je vader. ??. Lieve groet. ?

Leatitia en Grace Renfurm 

Leatitia en Grace Renfurm
Alias "Van Lunteren"

Te vroeg, ongelijke strijd, oneerlijk, wilskracht, willen leven, lief goed mens, Jolanda, Daphne, Michel, Boeddha, sloep, caravan, afmaken, oogje in het zeil, beloofd, rust nu maar uit, verdiend, ontzettend missen. Je vriend!

Zwagert

Zwagert  uemand waar  je niet om heen  kon positief  aanwezig  in de familie    ga je  heel  erg  missen  zwagert   rust  zacht

Zwager
maatje en vriend in 1 jaar

hee maatje ik ben blij dat ik jou heb leren kennen in zoooon korte tijd zijn we maatjes en vrienden geworden we hebben gelachen en gehuild zure bommen gegeten en kroketten bij de doner cabab boer vandaan hollandse kroketten in duitsland wie had dat gedacht maar helaas heb jij de strijd niet kunnen winnen je was een strijder tot de laatse dag ik ben blij dat ik maandag je gedag heb gezegd en je uit heb gezwaaid en we hebben je tot huis gevolgd op de telefoon je wens was ik wil naar huis das ook gebeurt maat .   een hele goede reis maat je maatje loet  . 

loet
Afscheid

Ik herinner mij Rene als een leuke en vriendelijke collega waar mee ik toch wel in de jaren dat ik bij Giesbers gewerkt heb een leuke tijd heb gehad. Ik was in de gelukkige positie dat ik ook diverse  projecten met z'n broer heb mogen maken. Rene en ik waren bij Giesbers dan ook de enige  die waarbij Ajax hoog in het vaandel stond , en wat tot menige discussie heeft geleid. Groot was de schok dan ook toen ik vanmorgen dit bericht kreeg. Wij willen hierbij de naaste familie en nabestaande veel sterkte toewensen.

 

Peter & Henny Crama
Ontzag met een lach

Beste René,

22 geleden als jongetje van de jeugd naar de senioren. Jeetje, wat ging er een wereld voor mij open. Feestkes in de kleedkamer, kantine, kroeg antwerpen papendal pfff. Wat een mooi herinneringen van een altijd opgewekte en vrolijke man. Laatste maanden nog een enkele keer op qs gezien wederom gelachen en ondanks de ziekte zag je er nog goed uit. Altijd voorop in de strijd en voor niks of niemand opzij. Helaas nu een oneerlijke en ongelijkwaardige tegenstander getroffen. Rust zacht "grote". We zullen je missen. We drinken er een op je.

Veel sterkte allemaal.

Quick Steps forever!!!

Groet marco planken

Marco Planken
Lieve oude buurjongen

vroeger, in de Hertenrade, mijn buurjongen waar ik veel mee optrok! Allebei onze eigen weg gegaan.......na 40 jaar elkaar weer op Facebook tegenkomen. Wat vond ik dat leuk! Af en toe een berichtje delen met elkaar......nu dus niet meer!?? Rust zacht Rene.......!

 

Yvonne Vermeulen
Hallo Schippah

Wat zal ik dat missen

zoals jij dat kon zeggen

altijd vrolijk en opgewekt 

ja je had je koers en bakens al uit gezet

    “ Ja je lag op koers “

helaas mocht dit niet lang duren

en raakte je op drift en strande

Farewell Sobat

 

Arend

Rene je was fijne kerel.

rust zacht.

Gerald van der Weide
Lieve vriend

Wat zullen we je missen.
Je lach, je vrolijkheid, scherpzinnigheid, eerlijkheid en je helpende hand.
Bedankt dat wij vrienden konden zijn.

Liefs Miel en Co
Jou Naam,

Helaas heb ik jou persoonlijk niet gekend  maar jou NAAM heb ik zo vaak voorbij horen komen. Jij had een Giesbers ❤️ altijd hard gewerkt altijd van de Partij bij de Roparun, jij moest wel een bijzonder mens zijn. Je heb gevochten als een leeuw, behandelingen in Duitsland leken aan te slaan.Weer hoorde ik jou NAAM voorbij komen. Helaas heb je de Strijd niet kunnen winnen, veel je jong ons verlaten,ik hoop maar dat jou NAAM daar boven ook zo bekend word ik zal hem iniedergeval nooit vergeten ! 

?

Thea Giesbers

Ik ben blij dat ik René bijna 40 jaar als Collega heb mogen meemaken.

Eerst bij de Homy daarna samen naar Giesbers. We hadden altijd samen lol al moest ik het vaak wel ontgelden met die streken van jouw

Zo verwisselde jij mijn kerstpakket voor een doos oud ijzer, maar liet later op de avond wel de originele bezorgen.

Ook was je vindingrijk bij een las klus het lukte niet we hadden geen lasspiegel bij ons maar jij wist raad, je kwam met een oude mengkraan aan en gebruikte die als spiegel en het lukte.

Nooit zal jouw Haagse stem uit mijn gedachte verdwijnen

RUST ZACHT KANJER

 

Leo en Louise Kleijnendorst.

Beste Rene

Beste Rene

Diep respect voor jou en voor Daph en Lan voor de strijd die jullie samen hebben gestreden. De  telefoongesprekken waarin je altijd positief bleef; niet zeuren maar doorgaan. We hebben altijd veel gelachen tijdens onze voorbereidingen voor en tijdens de Roparun en alles daar omheen. Effe een frietje in Belgie halen.  Dat hoorde  erbij. 

Ik wens Daph en Lan veel sterkte voor de komende tijd.                         Rene we zullen je missen.

 

 

 

 

Geert Schalkwijk
Nooit serieus

Nooit zal ik meer uit jou mond horen hé Verwijs herseloze ossenhersens en daarna die grote glimlach zelfs heb je op  de nieuwjaars receptie  het beloofde biertje gegeven die je belooft had en ik tegen je zei het waren 2 biertjes ,en je gaf ze. René ik ga je missen maar zal je nooit vergeten ouwe 

Peter Verwijs

Lieve Lan en Daphne,

Ik heb het ziekteproces van René van een afstand gevolgd. Wat hebben jullie er met zijn allen voor gevochten. Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte met de verwerking van jullie verdriet. 

Hans Ligtenbarg
Beste Rene

Ondanks de korte collegiale tijd heb ik je leren kennen als een positieve, vriendelijke en behulpzame collega.

Altijd in voor een geintje of een mooi verhaal.

Familie veel sterke met het verlies van Rene.

Peter Meijers
Top goser.

Je was een strijder en mens naar mijn hart. De herinnering toen we samen voetbalden zal ik nooit vergeten. Rust zacht top goser. 

Mario Piek
Rene rust zacht

5,5 jaar collega’s 3 Roparuns en bij alles nadrukkelijk aanwezig op een geweldige manier, waarop jij op iedereen met wie jij werkte een onuitwisbare indruk hebt achtergelaten. Je was een mooie kerel, rust zacht.

ik wens alle nabestaanden veel sterkte bij dit grote verlies.

Piet Hoenderop
Fijne herinneringen

Omdat er liefde is bestaat er geen voorbij. In alle eeuwigheid ben jij. - Toon Hermans

 

Wij herinneren René als een toffe oom, altijd lachen en aanwezig. Nu een stilte en gemis. We zullen je nooit vergeten!

 

 

Frank, Maren, Morris & Fynn / Colin, Marije, Evianne & Feline
Collega en Vriend

We hebben een geweldige man verloren, waaraan we fijne en vele herinneringen hebben als collega maar zeker als vriend.

Gebakken eitjes eten, daarna zaalvoetballen en de 3e helft en wat hebben we veel gelachen. 

Trainen en meedoen aan de Roparun.  

Vele jaren fijn samengewerkt als goede collega's en nog veel en veel meer.

Jullie hebben heldhaftig gestreden en helaas moeten opgeven. Diep respect voor jullie alledrie.

Lieve vriend we zullen je nooit vergeten, rust zacht René

 

 

 

 

Ruud en Pauline
René

Ik heb je pas 2 jaar geleden leren kennen

Dat was op de camping met een gezellig kaartje en een biertje maar het voelde als of ik je al veel en veel langer kende 

Er was meteen een klik ik zag in jou een hele vriendelijke en zorgzame  man 

Je hebt gevochten als een tijger maar helaas kon je deze oneerlijke strijd niet winnen

Rust zacht vriend

Charles buis

Charles
Rust zacht René

Kaarten op de camping met René dan hadden we de grootste lol tot de tranen over onze wangen gingen

We zullen je onwijs missen 

Je hebt alles gedaan om te overwinnen helaas is het niet gelukt

We zullen je nooit vergeten

Rust zacht René

 

 

Vanessa buis
Diep respect

Lieve René

Wat een diep respect en bewondering heb ik toch voor je. Maar ook voor je naasten  ze vochten met jou mee.   

Positiviteit was jou kracht ! 

Zal nooit vergeten hoe vol trots je kon vertellen over je dochter. 

Helaas kan ik niet bij je afscheid zijn. Maar er brand een kaarsje voor je in een bijzonder kerkje in het Meteora gebergte in Griekenland. 

Liefs je collega Marika

Marika
collega & Roparunner

Rene ik zal je altijd blijven herinneren als een fijne collega die altijd wel in is voor een geintje maar zeker ook als 1 van de hoofdrolspelers bij 3 jaar Roparun, we hebben veel gelachen maar ook echt afgezien maar waren vooral trots op elkaar!

Een paar maanden geleden heb ik je belooft nog 1 keer de Roparun te doen voor het goede doel en wil dit ook zeker doorzetten!

Ik zal je nooit vergeten!

 

Rob en Monique van Ginneken 

Rob van Ginneken
Dag grote vriend

Keihard heb je samen met Lan en Daph gestreden maar dit oneerlijke gevecht viel niet te winnen.

We hebben samen onwijs veel lol gehad, gelachen, gehuild, oorlog gemaakt, gewerkt, drankje gedaan, weekendje Antwerpen, klaverjassen in de pauze, ga zo maar door.

Altijd stond je voor me klaar als dat nodig was. Je was als mijn grote broer, ik ben trots je als vriend gehad te hebben en we gaan je ontzettend missen ouwe reus.

Rust zacht.

Jeroen en Dewie

Jolanda Dapne familie en vrienden van René

Wat zullen jullie  gaan missen die ondeugende behulpzame lieve René 

Thea en Piet Boer
Rust in vrede René

Rust in vrede René. fijn samengewerkt. Fijne mens en hadden veel lol , vol grapjes.

Sterkte en rust aan de familie. 

Arti Sowikromo
Beste Rene

Voor altijd herinnerd in liefde en vriendschap

Voor altijd aanwezig in woord en geest.

Voor altijd verbonden door ontzichbare banden.

Gekoesterd door velen en gemist nog het meest.

Je was een fijne collega .

Wim Willmes
Kanjer

Lieve René.... Kanjer... 

Een jaar geleden leerden wij jullie kennen. Gelijk was er die klik, die bewuste klik die je niet bij iedereen hebt. Loet en jij konden het super met elkaar vinden, eigenlijk waren jullie gewoon precies hetzelfde... Wij... de meiden hadden ook gelijk die klik.... ❤️

Wat hebben we veel gelachen, gegeten en gehuild met elkaar... Iedere keer met elkaar was weer een “feestje”. Niemand zal het ooit begrijpen hoe het daar is in Duitsland... Maar wij begrijpen het... met elkaar één grote familie die lief en leed met elkaar deelt. En als een ander het niet begrijpt, boeien.... wij weten met elkaar wel beter. ❤️

Weet je nog die ene keer toen je mij een bericht stuurde of ik in de bosjes wilde kijken naar die kentekenplaat van jullie... Jaja... eerst dacht ik dat is weer zo’n geintje van je. En dacht laat een ander wel even op zijn knieën tussen de bosjes graaien ? en ja hoor daar lag die dan echt... Foto gestuurd en mee naar huis genomen... En als dank kregen we een pot zure bommetjes waar jij en Loet er zoveel van aten... Kan nog wel uren schrijven over onze tijden met elkaar. ❤️

Een tijdje terug werd het lopen moeilijk en konden we via iemand vanuit het Helios een scootmobiel krijgen voor je... wat hebben wij genoten van die filmpjes op die scootmobiel. Helaas heb je hier niet veel gebruik van kunnen maken.... maar die keren dat je erop zat waren geweldig. Filmpje zal ik koesteren net zoals de gedachten aan de fijne tijd samen met elkaar. ❤️

Altijd was je positief net als Loet. Niemand kon je klein krijgen, geef nooit op was je motto... En dat is ook iets wat je nooit gedaan hebt. Helaas kregen we die bewuste vrijdag het pijnlijke telefoontje dat het heel slecht met je ging. Daph appte erachter aan dat je Loet wilde zien en we hebben de boel de boel gelaten en zijn gelijk naar je toe gekomen die vrijdag. Maar ging niet weg zonder je nog een kussie te geven. ❤️

Zondag zijn we ook bij je geweest, en je wilde naar huis want anders..... Je wens ging in vervulling en tot het laatste moment hield je vol... We hebben je maandag uitgezwaaid en mijn laatste kussie aan je gegeven. Je gevolgd  op de app naar huis... Eindelijk kregen we de verlossende app dat jullie alle vier veilig thuis waren gekomen... Geef nooit op... en je gaf niet op! Maar dinsdag kon je niet meer en ben je vredig gegaan... Maar lieverd opgegeven heb je het zeker niet, je leeft door in iedereen die je lief was... en nog steeds is... ❤️

Vandaag was je afscheid en wat was het zwaar... Maar afscheid nemen bestaat niet... Nee want je zal er altijd bij zijn. Vandaag mijn laatste kussie gegeven aan je... En je weet wat ik je beloofd heb, we zullen de meiden nooit laten vallen... Vrienden voor altijd, tot in de eeuwigheid... Love you, till we meet again... ❤️

Liefs Loet en San

Voor altijd in gedachten

Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart

 

Lieve Renë,

Ik zal altijd aan je denken als de vrolijke jongen die van een grap en lekker eten houdt.Maar ook aan de man, die toen het zo nodig was, zo sterk bleek te zijn.

Ik kan alleen maar een diepe buiging voor je maken.

Rust zacht lieverd.

Ook Jolanda en Daphne die jou met alle liefde tot het laatst hebben verzorgd en gesteund komt ere toe. Ik wens ze dan ook heel veel sterkte en veel liefde.

 

 

Tante Margo
Lieve Rene

Ik heb jou, Jolanda en Daphne leren kennen in de Helios Kliniek in Duitsland, buiten dat jij en John ziek waren zag ik al snel meer overeenkomsten met onze situatie, een hecht liefdevol gezin met een dochter die voor haar vader wilde vechten en zorgen, er bovenop zat dat alles zo goed mogelijk geregeld werd voor haar vader, zodat jij je volledig kon concentreren om de strijd aan te gaan.

En al heb je misschien zoals ze zeggen de strijd verloren, voor mij ben je een winnaar. Zoals jij de strijd bent aangegaan samen met Jolanda en Daphne met alles wat daarbij komt kijken onderzoeken, opnames, scans, tegenslagen, en ga zo maar door dat kunnen alleen winnaars.

Gisteren bij de dienst was het heel fijn om je ook te leren kennen voordat je ziek werd, door de foto`s en de mooie verhalen. En wat lief dat Jolanda ook John en Loet nog benoemde als je maatjes uit de Helios, dat voelde zeker ook voor John zo.

Heel veel sterkte Jolanda, Daphne, Mitch en verdere familie en vrienden.

Liefs Nancy van der Giessen

 

 

Broertje

René voor altijd in mijn hart. Liefs je zusje Arex.

Arex
Wat een gemis

lieve oompie, 

wat mis ik je grapjes, je scherpzinnigheid en je liefde. Je knuffels en je kusjes. Een voor allen, alleen voor een. Zo zal het altijd blijven. Het is leeg zonder jou. 

Het is zo oneerlijk. Jouw lieve Lan en Daph. Wat ben je trots op ze. Dat zal je altijd blijven. 

In gedachten blijf ik je altijd dikke kussen geven. 

Ik mis je. 

Kus, jouw Tutje.

Risje
Met blijvende herinneringen aan een bijzonder persoon

Ik herinner mij René als een sympathiek en behulpzaam mens waar ik veel plezier aan beleefde omdat hij altijd klaar stond met advies.

Ik zal aan hem blijven denken als een vrolijke sportieve man. We wensen u heel veel sterkte en de kracht om dit zo grote verlies te kunnen dragen.

Frits
Deelneming

Lieve Jolanda, Daph en verdere familie,

 

Jullie hebben René niet verloren daarvoor gaf hij te veel.

Heel veel sterkte de komende tijd.

René was een geweldige vent, de hemel heeft er een kanjer bij.

Dikke kus van collega Simone
Deelneming

Heel veel sterkte toegewenst in de verdrietige periode.

René was een mooi mens. We zullen hem nooit vergeten en altijd met liefde en vreugde aan hem denken.

Liefs van Ruud en Pauline