phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Riet Bastiaan - van der Werf

-
Stil ben je van ons heengegaan
Je hebt altijd voor ons klaar gestaan
Geborgenheid en liefde heb jij ons gegeven
Zo was je hele leven
Je was een schat voor ons allen
Je te moeten missen zal ons zwaar vallen.

Uitvaartinformatie

Mamma is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.


In verband met de huidige omstandigheden zal de crematieplechtigheid voormamma in besloten kring plaatsvinden op vrijdag 12 juni in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Riet Bastiaan - van der Werf

Deel deze pagina
Condoleance mw. Bastiaan

Lieve mevrouw Bastiaan. Wij zullen u herinneren als een lieve en vriendelijke vrouw. Altijd een glimlach en u kon zo genieten van de dingen, die in Nolens georganiseerd werden. Rust zacht. 

Silvia van Werven en Mw. Weber
Mijn herinnering aan jullie moeder schoonmoeder en oma

lieve familie Bastiaan Zonen -Dochters en kleinkinderen

Uiteraard als zo velen schieten woorden te kort ik heb jullie moeder leren kennen als plezierig maar altijd en woordje voor mij maar nooit negatief.

We weten allemaal maar al te goed, dat alles bestaat uit periodes, maar als het zo dicht bij komt als bij jullie dan zie je het weer anders wat je zo lief en dierbaar was te moeten afstaan.

Die wetenschap en de liefde die zij voor jullie achter laat mogen een troost zijn voor de komende tijd die jullie onwennig en met lege handen te gemoet gaan. 

Mijn oprechte deelneming met dit voor jullie zo ,n groot verlies.

Heel veel sterkte Hans Koolmees  voorzitter clientraad. Nolenshaghe

Klein gedicht je

Als een bloem, zo is het leven,

 t begin is teer en klein.

De een die bloeit uitbundig,

 de andere geurt heel fijn.

Sommige bloemen blijven lang,

 weer andere blijven even.

Vraag niet bij welke bloem je hoort,

 dat is het geheim van het leven.

 

Hans Koolmees
Dankbaar

U was een bijzonder veelzijdig lieve moeder voor velen.

iedereen was welkom en alles kon.Niks was u teveel

De erwtensoep die u maakte was niet te evenaren

Uw passie waren de kinderen in de naschoolse opvang maar

uw grote liefde ging uit naar uw kinderen en in het bijzonder uw kleinkinderen en niet te vergeten uw man die u is voorgegaan..

U ben u erg dankbaar voor de gastvrijheid en liefde die u gaf

liefs isaac

Isaac de Boer

Lieve Kathy en familie, 

Wij, broer en schoonzus van Isaac, condoleren jullie met het verlies van jullie lieve moeder. Hebben haar op verjaardagsfeestjes bij Isaac leren kennen als een heel lieve vrouw. Het gemis zal groot zijn, wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

Liefs en groeten, 

Wim en Marianne de Boer 

Wim & Marianne de Boer
Condolance

Bij deze wil ik familie en vrienden condoleren met hun verlies van een bijzondere lieve moeder en zus, zelden ben ik iemand in mijn leven tegengekomen die zo voor iedereen klaar heeft gestaan als mijn tante Rietje altijd een luisterend oor altijd vrolijk en voor een grapje te poren helaas is zij heengegaan,maar zij zal nog lang in mijn hart voortleven tante Rietje vaarwel en tot ziens!

Liefs Willy.

willy le kluse swaan
Herinnering

Lieve Kathy & familie,

zojuist vernamen Toni en ik het grote en onverwachte verlies van jullie geliefde moeder/schoonmoeder.

Wij zullen haar blijven herinneren als een lieve en vriendelijke fijne “buurvrouw” en medetafelgenote in de Residentie Nolenshage.

Namens ons van harte gecondoleerd en liefde en sterkte samen gewensd om dit gemis te kunnen dragen.

We zijn in gedachten bij jullie...

Liefs

Toni & Elise

(Barcelona)

Elise & Toni
Lieve Kathy en Isaac

Van juli 2018 tot januari 2019 waren 'mw. Riet Bastiaan' en 'dhr. Rudolph Alexandre' de zeer gewaardeerde tafelgenoten van mijn moeder Trees Kersbergen. 
Een gemêleerd gezelschap, dat uitstekend bij elkaar paste en daaraan ook veel plezier beleefde. Derhalve werd dit al gauw een vaste tafelbezetting met als extra vaste waarde Kathy, die haar moeder dan liefdevol van haar medicatie voorzag, ondergetekende die vaak aanwezig was ter begeleiding van zijn moeder en regelmatig ook Isaac, die soms op hilarische wijze klikte met 'heer Alexandre' en die het restaurant dan trakteerde op wat muzikale geimproviseerde hoogstandjes...
Ook het fantastische personeel in het restaurant van Nolenshaghe, dat nooit iets teveel was, heeft belangrijk aan de sfeer bijgedragen en mag daarbij niet vergeten worden.

Ruud was aan tafel 'de grappenmaker', mijn moeder 'de prater' (al ging dat door haar ALS steeds moeilijker) en mw. Bastiaan 'de stille geniet(st)er'.
Dat maakte dat het diner steevast een dagelijks moment werd, waar door alle drie naar uitgekeken werd. Na het verlies van mijn moeder in januari 2019, takelde ook heer Alexandre snel af. Isaac heeft hem toen nog een aantal malen bezocht en liefdevol bijgestaan, met af en toe ook een traktatie :), die door Ruud zeer gewaardeerd werd. Maar lang heeft dat helaas niet meer mogen duren. 
Mw. Bastiaan, altijd lief en postief, heeft ongetwijfeld ook erg genoten van deze tafelsetting want hoewel 'Riet' niet veel zei, kon je aan persoonliijke reacties en knikjes zien, dat ze alles uitstekend in de gaten had. 

De afgelopen maanden zijn qua bezoekmogelijkheden natuurlijk verschrikkelijk geweest en ik hoop dat de (klein-)kinderen uiteindelijk ​​​toch nog redelijk/goed afscheid hebben kunnen nemen. Voor nu heel veel sterkte voor de familie en Kathy & Isaac in het bijzonder!
 

Erik Hofman