phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Riet Rommers - Bierens

-
De mensen van voorbij
ze blijven met ons leven.
De mensen van voorbij
ze zijn met ons verweven
in liefde, in verhalen,
die wij zo graag herhalen,
in bloemengeuren, in een lied
dat opklinkt uit verdriet.

Uitvaartinformatie

Riet is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.
Indien u Riet een bloemgroet wilt brengen, kunt u het op bovenstaand adres bezorgen.
In verband met de huidige omstandigheden vindt de kerkdienst in besloten kring plaats op woensdag 1 juli.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Riet Rommers - Bierens

Deel deze pagina
mijn oprechte deelneming

beste Mario,

gecondoleerd met het overlijden van je moeder Riet. Haar gezondheid was niet zo goed meer, maar haar overlijden kwam toch wel onverwachts voor mij,zag haar voor het laatst met de kerstviering in de Shalomkerk

Riet en ik kenden elkaar al sinds wij kinderen waren, heb ook haar ouders tante Rie en oom Leo goede gekend net als haar zus Lenie.

Ook je vader en broertje Peter kende ik wel en jou heb ik destijds nog in de wieg zien leggen in het huis aan de Dorpersdreef. 

Wens je veel sterkte met alle dingen die nu moeten gebeuren, huis leeghalen en financien regelen.

Denk met liefde aan Riet terug, ze was altijd zo opgewekt en keurig in de kleren .

Met hartelijke groeten, Wil Ouburg

wil ouburg
Gecondoleerd

Hoi Mario,

Gecondoleerd ! Als ik aan je moeder denk, dan denk ik terug aan de mooie tijd bij Die Haghe. Je moeder in verschillende functies aan het 'werk' bij de club. Fijn dat we dat meegemaakt hebben. Ik wens jou, Marianne en de kinderen veel sterkte toe. 

Groet Cor. 

Cor Spruijt
Condoleance voor Mario en Marianne Rommers

Lieve Mario en Marianne,

Tante Riet, die lieve tante uit Den Haag. Vroeger als gezin naar Den Haag op bezoek bij jullie. Altijd gezellig met mooie herinneringen aan oom Peter en tante Riet. Tante Riet is zelfs bij mij in Ouderkerk op bezoek geweest. De telefoongesprekken met tante Riet waren super gezellig en duurde soms meer dan een uur. De kaartjes die we elkaar stuurden als steun naar elkaar toe en om te laten weten dat we aan elkaar dachten.

Wij wensen jullie veel sterkte in de komende tijd. Gelukkig heeft tante Riet nu geen pijn meer, want ze heeft wel heel veel doorstaan in haar leven. Ze was lief en blijmoedig. Met een glimlach zal ik aan haar blijven denken.

 

Liefs, Rob en Joke Verzijl-van der Pijl

Joke van der Pijl-Verzijl
Lieve Mario, Marianne, Ramon en Koen

Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon) moeder en trotse oma. 
Op elke verjaardag zagen we haar bij jullie. Eerst nog de helpende hand biedend maar de laatste jaren zittend op een stoel maar wel genietend van al die mensen om haar heen. Gezellig een praatje makend en zichtbaar trots op jullie. 
Wij zullen haar herinneren als een lieve, zorgzame vrouw.
Lieve groetjes van ons. 
 

Annette, Jack en Teun
In goede herinnering

Nog goed kan ik mijn bezoekjes op De Dreef herinneren. Als assistent-jeugdleider, mede-jeugdbestuurslid, voor het clubblad, maar vooral de vele gezelligheidsbezoekjes. Ik ben er altijd met open armen ontvangen. Ik denk nog regelmatig aan deze fijne tijd terug. Het gezin Rommers zal altijd een plaats in mijn hart blijven houden.

Mario, Marianne, Ramon en Koen, heel veel sterkte toegewenst.

Nico de Munnik.

 

Nico de MunniK
2005

Facilities First bestaat 5 jaar en dit eerste lustrum willen we vieren, groots vieren met de generatie aan wie we (vrijwel) alles te danken hebben. Pa en ma Van Hijkoop, pa en ma Kroon én ma Rommers met zus/schoonzus?

Allen toen al op leeftijd en bibberig (hoewel dat vast en zeker ook door de opnames van Zwartboek kwam, op dat moment vóór de deur van Des Indes. Trots als een pauw werd de korte geschiedenis van Facilities First gememoreerd en vooral ma Rommers wilde alle ins en outs tot en met de financiele details horen. Oprechte interesse. 

Helaas zijn bijna al onze ouders ons inmiddels ontvallen maar door de mijlpalen in ons leven blijven ze in dierbare herinnering in liefde, in verhalen.

Lily en Bastiaan Kroon
Mijn buurvrouw en goede vriendin van mamma

Lieve Mario, gecondoleerd met het overlijden van je moeder. De laatste keer dat ik haar heb gesproken was in maart, toen ik een bloemetje bracht, net nadat het Coronavirus was uitgebroken. Natuurlijk wilde ze dat ik binnenkwam, maar helaas kon dat niet. Even daarna belde ze om te vertellen dat ze zo blij was met het boeketje. En dat typeert precies jouw moeder. Attent en trouw. Zeker aan mijn moeder, die ze regelmatig belde met de laatste nieuwtjes en niet te vergeten de bezoekjes. Elkaars verjaardag vieren en het cadeau was dan .... lekker een visje eten bij de Haagse Beek. Mijn herinneringen gaan bijna 55 jaar terug, toen we op de Dreef jouw ouders, Petertje en jou als benedenburen kregen. Je vader die ons altijd vanaf zijn bloemrijke balkon gadesloeg als we liepen te voetballen en je moeder die altijd iets lekkers had. Je moeder was altijd vrolijk en goedgeefs. Op zaterdag maakte ik het portiek voor haar schoon, uiteraard tegen een vorstelijke betaling. Samen met met mijn ouders en je moeder speelden we vele jaren later af en toe een potje klaverjas tot dat niet meer ging vanwege de dementie van mijn vader. Toen mamma vorig jaar oktober overleed, zei ze.... er is bijna niemand meer, ze gaan allemaal dood.

Nu is ook zij er niet meer. Misschien dat jouw en mijn moeder nu samen ergens lekker weer een visje zitten te eten.... 

Voor jou, Marianne en je kinderen heel veel sterkte en een stevige knuffel.

Marjan de Bruin
Een stuk Die Haghe historie

Elk jaar organiseert sv Die Haghe het i.m. Peter Rommers toernooi. Een toernooi ter nagedachtenis aan één van meest belangrijke personen in de Die Haghe geschiedenis. 

Een paar weken voor elke uitvoering kreeg ik een telefoontje van mevrouw Riet Rommers. Zij vertelde mij dan dat ze graag weer de Fair Play Cup wilde sponsoren. Dat ging elk jaar zo. Als de gezondheid het toe liet en het weer wat mee zat, dan kwam ze de Cup zelf uitreiken. Vaak vergezeld van haar zoon Mario. Dat waren mooie momenten.

We gaan Riet heel erg missen. Met haar overlijden nemen we afscheid van een iconische Die Haghe naam. Maar de herinnering blijft.

 

Ton van der Starre

voorzitter sv Die Haghe

Ton van der Starre
Gecondoleerd

Ik zal Rietje erg missen.

Heel veel sterkte voor de nabestaanden 

liefs van Jeanne de buurvrouw.

Jeanne van der Waart
Gecondoleerd

We hebben heel plezier met Riet gehad,  ze was heel erg  gezellig

 en hebben met elkaar altijd fijn geknutseld. Ik zal haar heel erg missen.

Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

Een groet van Annie.

Annie Heijmans
mooie en dierbare herinneringen

Beste Mario

Mijn oprechte deelneming met het overlijden van je lieve moeder waar ik goede herinneringen aan bewaar en samen met je helaas te vroeg overleden vader vele waardevolle momenten heb mogen meemaken in die lange periode bij sv Die Haghe.

Ik wens jullie de komende tijd heel veel sterkte toe en ontvang een hartelijke groet van,

Jan Voois

 

 

Jan Voois Aardbeistraat 4 2564 TN Den Haag
Gecondoleerd

Mario, gecondoleerd met het verlies van je moeder. Geef haar een mooi afscheid.  Heel veel sterkte gewenst de komende tijd, samen met je gezin. Groet, 

 

Dick Vrolijk
Gecondoleerd

Hoi Mario, Marianne, kinderen en verdere familieleden,

Geschokt door het bericht van het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Ik herinner haar als een vriendelijke tot alles toe bereid zijnde vrouw. Een vrouw met een zwart/wit Die Haghe hart. Lange tijd heb ik het genoegen gehad met haar in het Clubgebouwbestuur te mogen zitten. Nooit een onvertogen woord als we wéér bardienst hadden. Zij genoot daarvan en zo ook de mensen (waaronder ikzelf) waarmee zij samen werkte. Sterkte met het dragen van dit verlies en we zullen haar missen bij de uitreiking van de bokaal van het IM Peter Rommers toernooi.

Adri Korving
Mooie herinneringen bij Die Haghe

Mario en je dierbare natuurlijk!

Gecondoleerd met verlies van je moeder!

Heb warme herinneringen als ik denk aan de tijd bij Die Haghe met je Moeder Riet (en je Vader Peter) 

STERKTE

 

Hans van Belle
Warme herinneringen

Beste Mario,

Gecondoleerd met het overlijden van je moeder.

Heb warme herinneringen aan de tijd dat ik als kind bij jullie aan De Dreef mocht logeren. Je moeder (voor mij “tante Rietje”) was een schat van een vrouw, lief en zorgzaam.

Wens jou, je vrouw & kinderen sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Groet uit Perth/Australië,
Paul Spaans

Herinnering van Riet

Beste Mario, Marianne en de kinderen,

Als eerste gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma. 

Wij hebben vele mooie, gezellige, herinneringen met Riet meegemaakt, al vanaf onze jonge jeugd, samen met haar Peter. We hebben altijd veel gelachen als we elkaar zagen tijdens verjaardagen, feestjes en op de camping in Bosbad Hoeven of waar we elkaar ook troffen. 

Op onze oude maar toch nog sportieve dag hebben we fijne mooie fietstochten gemaakt, hebben we vele linedance passen geleerd. Na afloop genoten we van een bakkie koffie en kletsen we over van alles, met een lach maar ook met een traan. 

Riet was een lieve, gezellige, sportieve, zorgzame vrouw, was altijd in de puntjes verzorgd en sprak met trots over haar gezin.

Heel veel sterkte en kracht gewenst in deze moeilijke tijd van gemis. 

Groeten, liefs, Ton en Annie de Bont. 

 

Ton en Annie de Bont
Lieve Mario en Marianne

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder. Ik zal Riet herinneren als een lieve vrouw, altijd in voor een gezellig praatje en een dolletje. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd!

Fred van 't Hof
Gecondoleerd

beste Mario,

Gecondoleerd met het verlies van jouw lieve moeder. Bij mij vooral in de herinnering uit de mooie jaren samen met jouw vader Peter en ik toen met Barbara. Zij was voor mij een ontzettend lieve warme vrouw.

Heel veel sterkte gewenst voor jou en je dierbaren.

groet,

Bas

Gecondoleerd!

Beste Mario,

Mijn oprechte deelneming met het verlies van je moeder. Als ik terug denk aan je moeder en vader dan denk ik aan de onvergetelijke tijd die ik heb gehad tijdens mijn jeugd bij Die Haghe. De internationale toernooien tijdens Pasen waren altijd een hoogte punt van het jaar. Zeker gedurende de tijd dat je vader jeugdvoorzitter was en je moeder ook altijd in de buurt was om te ondersteunen. Ook tijdens mijn tijd in de senioren was je moeder altijd in voor een gezellig praatje en was oprecht geïnteresseerd in je. Twee fijne mensen waar ik warme herinneringen aan heb. 

Groetjes Dave van Mil

Dave van Mil