phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Rietje Schippers - Scheer

Rietje Schippers - Scheer

-
Ik heb je lief mijn kind,
dat moet je heel goed weten.
Maar soms ben je zo ver van mij vandaan,
alsof jij mij volkomen bent vergeten,
dat doet mij pijn.
Ik wil vlak naast je staan!

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats.

Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.

In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Rietje Schippers - Scheer

Deel deze pagina
Lieve mw Schippers

Lieve mw Schippers zo noemde wij u altijd 

U zei dan zeg maar Rietje  rust zacht 

Ik zal u herinneren met een vrolijke lach.

Ik wens de familie veel sterkte en kracht toe dit verlies te dragen .

Haidy
Herinnering

Beste kinderen en kleinkinderen. Mijn meeleven met het overlijden van jullie moeder en oma. 11 september heb ik haar bezocht. Ik kwam vrij regelmatig bij haar. Ik heb Anton en Rietje leren kennen via de inloop van de paardenberg. Anton en ik werden maatjes en konden het goed met elkaar vinden. Zijn moeizame laatste levensjaren en zijn overlijden herinner ik mij nog heel goed. Daarna hebben Rietje en ik de contacten aangehouden. We hebben op onze bezoeken heel wat kunnen bespreken. Ik heb bewondering hoe zij die tijd alleen heeft kunnen invullen, want ze kon Anton maar moeilijk loslaten! Haar optimisme en geloof hielden haar staande en ook jullie en de mensen om haar heen. Langzaam zag ik haar terecht komen in haar eigen wereld, die steeds kleiner werd, wat werd ze vergeetachtig. Maar ze wilde niet van wijken of verhuizen weten. Uiteindelijk is dat niet nodig gebleken. Ik ben blij dat ik Anton en Rietje heb leren kennen en bewaar hele goede herinneringen aan beiden. Ik wens jullie een waardig afscheid in verdriet en dankbaarheid. Met een hartelijke groet, Lieuwe Gulmans.

Lieuwe Gulmans
Gecondoleerd

Gecondoleerd met het verlies van Rietje, 

P.Suijker
Dag Lieve Oma

Dag Lieve Oma U bent voor uw kleinkinderen een lieve Oma geweest En wat een genot om te zien dat U ook voor mijn kind een lieve Oma was 

Sylvia
Afscheid van tante Rietje

Beste Wilfred, Michael en verdere familieleden,

Hierbij condoleren we jullie met het verlies van jullie moeder en onze tante. Vroeger was er regelmatig contact toen jullie nog in de Halleystraat woonden, maar door met neme het gedoe tussen onze ouders is er verwijdering ontstaan tussen broer en zus (onze moeder, Gerda). Dus zagen Monique en ik, als hun kinderen jullie ook vrijwel niet meer. Dat werd niet beter toen onze moeder in het verpleeghuis zat en Anton en/of Rietje op bezoek kwamen en Gerda nogal afstandelijk deed..... Dus na haar overlijden in 2006 zagen we jullie helemaal niet meer.

We zijn op de begrafenis van oom Anton geweest en daarna heb ik het contact met tante Rietje hersteld, dat is ruim 2 jaar geleden. We zijn uitgebreid op bezoek geweest aan het Drentheplantsoen en vonden dat ze nog best goed was voor haar leeftijd, al had ze een rollator en werd wat vergeetachtig. Toen afgesproken nog eens terug te komen, want er dan dus niet van komt....; en nu is het te laat. We hopen dat Rietje in haar laatste jaren veel aan jullie beiden gehad heeft. Nogmaals sterkte bij het verwerken van het verlies en we denken aan Rietje en aan jullie.

Vriendelijke groeten, Erik en Anneke (Zeist). 

Erik (en Anneke) Kappetijn