phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Rini Koegler

-
Stilletjes hebben we
je hand los moeten laten.
Maar vergeten doen we je nooit.

Voor altijd in ons hart.

Uitvaartinformatie

Rini is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.


In verband met de huidige omstandigheden vindt de crematieplechtigheid in besloten kring plaats.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Rini Koegler

Deel deze pagina
Voor altijd een positieve herinnering!

Rini,

Wat is er met jou een mooie man heengegaan. Wat was jij graag gezien en zat je boordevol (Haagse) humor. Als jonge jongen heb ik het geluk gehad je vaak van dichtbij mee te maken toen ik zo’n beetje kind aan huis was. Altijd warm, gezellig en het gevoel gevende welkom te zijn. Daar ben ik jou (jullie) nog altijd dankbaar voor. Ik vind het triest dat jouw gezondheid je zo in de steek heeft gelaten. Dat hebben jij en je naasten echt niet verdiend.  Voor mij ben jij voor altijd een positieve herinnering waarnaar ik terugkijk met een glimlach op mijn gezicht.

Rust zacht!

Stefan Koegler
HeHerinnering aan rini

Beste rini we hebben samen veel meegemaakt tis moeilijk alles te beschrijven k zal der een paar benoemen MOOIE MAN als jonge jongen hadden we al een mooie tijd om te beginnen in de houtzagerij achter gingen we achter toen nog met je vader en moeder een biljartje leggen en penalty schieten om ja wat een biertje natuurlijk toen had k geluk met jou in ODB te kennen voetballen in t eerste van ons cluppie ODB te spelen jij linksback en k daarvoor je was een bikkel en na de training de kantine in lekker klaverjassen of bakke an de bar daar was je ook een gigant k weet ook nog dat k bij jullie in de mijtenstraat kwam buurten en een gezellige avond dervan maakte met je vrouw LIA wat een topper is je nam me ook mee om bij jou te opperen k zei nog weet nie wat te doen en jij zei maak je nie druk komt goed ga maar mee zal dit nooit vergeten want in mij ogen was der maar 1 tegelzetter jij was in je vak een meester de bestetegelzetter van heel DENHAAG en omstreken en daarna veel samen gevoetbald en getraind en daarna hup gauw de kantine in lekker klaverjassen of bakke an de bar daar was je ook een gigant in  kan nog wel ff doorgaan ma voor mij was je een topper de hemel heb der een SUPERSTER bij ik wens de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd 

Jan Pronk
Mijn herinnering aan Rini

Lieve Rini,

In de tijd dat ik met Danny bij ADO A-Reg. speelde kwam ik heel vaak bij jullie thuis en wat was het altijd gezellig en een warm nest  bij jullie.Alles was goed en niets was teveel en we hebben wat afgelachen.Ik zal je blijven herinneren als een lieve man met een heel groot gevoel voor humor en die altijd voor iedereen klaar stond.

Lieve Rini rust zacht

Lieve Lia, kinderen, kleinkinderen en familieleden heel veel sterkte de komende tijd.

Maurice Nieuwenhuijs

Maurice Nieuwenhuijs
Lieve familie en vrienden van Rini

Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe met het verlies van Rini, veel te jong mocht hij maar worden, ook sterkte van Wim, mijn vader..

 

Wendy Kampers