phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Robbert-Jan Kruit

-

Uitvaartinformatie

Robbert-Jan is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.


De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op dinsdag 29 september om 15.00 uur.


Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Robbert-Jan Kruit

Deel deze pagina
Sterkte

Roos heel veel sterkte met dit verlies en tuurlijk ook voor je zoon en dochter.

Hoop dat jullie elkaar kunnen steunen in deze moeilijke tijd.

Veel liefs Bianca

Bianca en Ronald
Gecondoleerd

Robert Jan het was een eer je te leren kennen.Veel te jong om ons te verlaten.  Roos en kinderen, familie leden mijn diepste medeleven, Heel veel sterkte toegewenst.

Els

Els van Stuijvenberg
Sterkte

Soms is er zoveel dat we voelen, maar zo weinig dat we kunnen zeggen.

Wensen jullie heel veel sterkte voor nu en de komende tijd.

In gedachten zijn we bij jullie.

Liefs

Mark en Henriette 

Mark en Henriette
Sterkte

Lieve Roos  en kinderen,

Ik kon jullie geliefde niet persoonlijk , maar wil jullie heel veel sterkte met dit verlies.

 

Liefs, Annemarie

Annemarie van Santen
Een Groot Gemis

Wij zijn blij dat we Robert-Jan hebben mogen ontmoeten tijdens onze reis door Costa Rica. Het klikte gelijk al bij de bagageband.
Tijdens de reis was het net of we elkaar al jaren kende, ook na de reis bleef het contact warm.
Wij zullen hem missen en wensen Roos, kinderen en familie heel veel sterkte de komende zware tijden.

 

 

Gerda en Hans Roozeboom
Gecondoleerd

Aan alle nabestaande, familie vrienden en kennissen. Heel veel sterkte met dit ontzettend grote verlies ❤️🥀

Peter& Anita Huijkman
Ik zal je missen

Ik zal je mooie verhalen over de verre reizen die je hebt gemaakt missen. Jij kon ontzettend goed en boeiend vertellen. Rust zacht Robbert-Jan na je ongelijke strijd. Roos, Suzanne, Vincent en familie en vrienden sterkte met dit verlies.

Esmeralda
Een Groot Gemis voor velen

Robbert-Jan het was een eer je te mogen leren kennen en mee samen te werken. Helaas heb je je gezin en ons moeten verlaten. We zullen je als collega en vriend erg gaan missen.

Roos en kinderen, familie leden mijn diepste medeleven, Heel veel sterkte toegewenst de komende periode.

Chris Wouda (Computacenter NL)
Gecondoleerd

Beste Roos en familie,

Als collega bij Computacenter en lang ervoor heb ik met veel plezier mogen samenwerken met RJ. Door de jaren heen is hij een geweldige steunpilaar geworden in projecten, en later, toen we hem gevraagd hebben het SAP project te leiden, is hij praktisch onmisbaar voor ons geworden.Samen met de teamleden die op locatie in Amsterdam zaten is hij absoluut de drijvende kracht en steunpilaar geworden die we zo hard nodig hadden. In het begin was de relatie met de klant 'lastig' en RJ heeft in een aantal maanden zoveel vertrouwen gewonnen dat we van tegenpolen veranderden naar een geweldig samenwerkende groep.

Zijn rust, kalmte en overzicht hebben ons enorm geholpen, met een dankbare klant en blije collega`s als gevolg. We mochten daarna ook het datacenter van Moskou gaan doen, een bijzondere uitdaging. Ook hier liep het snel goed en alle collega`s hebben een uitvoerig verslag gehad van een trotse RJ die, samen met jou Roos, een geweldige reis ervaring heeft mogen meemaken.

Onze verslagenheid was groot toen we te horen kregen wat de oorzaak was van zijn klachten en we leefden mee waar we konden. We danken voor zijn openheid, en we hopen dat we hem hebben kunnen steunen in zijn strijd. De laatste contacten die we hebben gehad waren nog positief, hij liet aan ons merken dat hij vol energie was, maar dat het erg moeilijk ging worden. Vrij kort erna vernamen we dat hij niet meer onder ons is.

De verslagenheid bij ons is erg groot. Ik heb zeer veel collega`s gesproken van mijn groep en zeer, zeer veel leuke en mooie verhalen gehoord over RJ als collega en als mens. Deze anekdotes kunnen hier niet uitgeschreven worden, maar de woorden die steeds terugkomen zijn: sociaal, humoristisch, professioneel, eerlijk en een geweldige werkethiek. Persoonlijk vond ik zijn directheid en openheid een verademing om mee te werken en ik hoop dat ik een aantal van zijn eigenschappen over heb genomen.

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hoop dat jullie, net zoals wij, vaak terugkijken naar de mooie herinneringen die we hebben.

Bart Brunink
Manager Professional Solutions Computacenter

Bart Brunink
Sterkte

Lieve Roos en kids,

met een rilling over mijn rug lees ik over het heengaan van RJ. Ik ben zo blij dat ik RJ heb mogen kennen als collega en als kennis.

De grap was altijd dat je ons niet samen moest zetten ivm onze ontvlambaarheid tussen Kruit en een Vonk, maar niets was minder waar. Ik heb RJ gekend als een enorm betrokken persoon, een rots in de branding die alles overhad voor hetgeen hij juist achtte. Zijn gevoel voor humor en scherpe tong hebben regelmatig voor tranen over onze wangen gezorgd.

RJ ik zal je missen!

Roos en jullie kids, heel veel sterkte met dit verlies!

Pascal Vonk
Gecondoleerd

Ik heb kort met Robbert-Jan samengewerkt. Hij was een bijzonder mens, die graag zijn kennis deelde.

Hij heeft een paar jaar geleden een boek mee genomen voor mij naar de reisleidster in Costa Rica. Ik vond dat zo lief van hem.

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Michaela Karsten
Gecondoleerd

Ik zal onze toegewijde, altijd optimistische collega gaan missen. Hij was een groot voorbeeld voor mij, maar ook voor veel andere collega's.

In gedachten zijn wij bij familie en vrienden.

Jasper Koelewijn (ComputaCenter NL)
Heel veel sterkte voor allemaal

Lieve Roos, Suzanne, Vincent, Rini, Nathalie, Joep en Freek,

Wat een oneerlijke strijd moest jullie grote, stoere, lieve Robbert-Jan aangaan, na alles wat er al was gebeurd! 

Niet te bevatten en zeker niet te begrijpen.

 

Rust zacht Robbert-Jan, wat zul je gemist worden!

 

We wensen jullie allemaal heel veel sterkte, kracht en warmte met het grote verlies van jullie rots in de branding.

Veel liefs,

Gerben en Marianne 

Heel veel sterkte

Lieve Roos en familie,

ik zal de waardevolle momenten met Robbert Jan ( Die met een lach en een traan ) altijd blijven herinneren als iets moois. Ik wens jullie vandaag en de komende tijd heel veel sterkte en kracht!

Bart en Esther
Gecondoleerd

Robbert-Jan was a valued colleague whom I associate with a positive and professional appearance.
Robbert has developed our team positively, that's how we remember him.

In our minds we are with his family.

Maximilian Peters
Head of Delivery Management
Computacenter SAP Unit

Top pres(en)tatie

Beste familie van Robbert-Jan,

Ik werk al geruime tijd voor Computacenter en heb met Robbert-Jan samengewerkt in een aantal mooie projecten. Robbert-Jan deed zijn werk vol passie en met de grootste zorgvuldigheid. Klanten stonden daarin voorop. De communicatie verliep altijd prima en mocht er onverhoopt toch iets niet goed dreigen te gaan, dan zorgde hij voor een oplossing. Ik vond hem daarin wel af en toe te serieus (tenminste dat dacht ik). Want wat schetste mijn verbazing toen Robbert-Jan werd gevraagd om tijdens onze 'Town Hall' meeting een presentatie te verzorgen van de verhuizing van het datacenter van de Politie. Meestal zijn dit soort presentaties een beetje saai. De presentatie van Robbert-Jan was dat totaal niet en is een van de leukste presentaties geweest van de afgelopen jaren. Hij gaf een prachtige weergave van hetgeen er allemaal bij een dergelijk project komt kijken. En de presentatie zat vol met humor. Wel droge humor maar daar hou ik persoonlijk wel van. Jullie kende deze kant van hem natuurlijk allang, maar mij verraste hij hier volledig mee en ik denk ook vele andere aanwezige collega's in de zaal. Het is mij altijd bijgebleven en ik wilde dit graag met jullie delen. 

Ik wens jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies. 

Lieve groet,

Hans Koenen
Gecondoleerd

Woorden schieten tekort. Enorm veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

Petra de Hoog
Sterkte

Beste familie

 

Heel veel sterkte met het verlies van Robbert Jan. In de jaren bij SCC heb ik veel met hem samen gewerkt, je kon op hem bouwen hij wist de zaken op de juiste manier aan te pakken. 
 

groet

duco 

Duco Verhage
Gecondoleerd met uw verlies

Beste,

Ik heb Robbert Jan als klant leren kennen. Ik was werkzaam als datacenter architect bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Robbert Jan was de projectmanager namens SCC Services die een IBM projectmanager verving. Ik bemerkte direct dat ik te maken had met een zeer nauwkeurig maar vooral zeer zachte en fijne persoonlijkheid. Project begon direct goed te lopen en werd foutloos, naar behoren en binnen de tijd opgeleverd. 

Later ben ik bij SCC Services gaan werken en werden we collega's. En  hebben we samen een aantal omvangrijke en complexe projecten binnen de Rijksoverheid opgeleverd. Altijd in prettige samenwerking en met veel waardering voor het werk door Robbert Jan door iedere klant. Waarbij onlangs nog een 10 voor de uitvoer van zijn project bij de Politie. Waarbij de IT organisatie van de Meldkamer diensten organisatie enorm onder de indruk was over de kwaliteiten van Robbert Jan en de wijze waarop hij een zeer strakke deadline met veel druk met oog voor de menselijke maat heeft behaald. 

Ik zal Robbert Jan als mens en professional enorm missen.

Patrick Laurier

 

 

Patrick Laurier
Sterkte

Lieve Roos & Familie, 

Heel erg veel sterkte in deze moeilijke periode. RJ was een heel mooi warm persoon en we gaan hem heel erg missen op kantoor. 

Laura (Computacenter)
Sterkte

Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Janet
Achter tranen van verdriet schuilt de glimlach van de Herinnering

Beste familie van Robert-Jan,

 

Heel veel sterke met het verlies van deze fijne man!

 

Lia de vos
Gecondoleerd

Robbert-Jan, een fijne collega, zonder dubbele bodem en een hart van goud. Ik zal je missen, maar niet vergeten!

Erwin van der Hoorn
Gecondoleerd

Geschokt dit te horen. Zoveel leuke en warme herinneringen als ik denk aan RJ. Er stil van...

Heel veel sterkte.

 

Dion Mes
Gecondoleerd

Gecondoleerd met dit enorme verlies, ik heb heel prettig met hem samengewerkt. Ik zal hem missen.

Philip de Bruin (Computacenter)