phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
Siegfried Weverling

Siegfried Weverling

-

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats.
Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.
In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Siegfried Weverling

Deel deze pagina

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Wat zal hij gemist worden door jullie. Wetende dat Isak hem zo goed verzorgd en geholpen heeft tot op het laatste moment.

 

Monique Stout
Gecondoleerd

Ooit was meneer Weverling onze buurman op de Reimsstraat. Zijn vrouw en hem hebben we goed gekend. Ze hadden geen kinderen. Wat mooi dat Isak zich over hem heeft ontfermd.

Sterkte voor iedereen die meneer Weverling heeft gekend. RIP buurman.

Henny Rensen
Gecondoleerd en sterkte

Jullie waren altijd heel lief voor Opa van tafel 5. Heb Opa nog meegemaakt toen ik er nog werkte, altijd een praatje maken was altijd zo gezellig.

Shania van der Maat
Opaatje van tafel 5

Opaatje van tafel 5 elke dag kwam die naar ze favorieten tafel voor de koffie en de krant zat die lekker op ze gemakje elke dag een praatje helaas niet meer opa het gaat u goed daarboven we denken aan u 

Joshua van der meer
Dag Opa

We hebben geregeld tafeltje nr 5 gedeeld. Gezellig vond u het en vertelde voluit. Trots als een echte (o)pa op de bruiloft van Daan en Isak. Wat schrok ik toen ik u een jaar naar het begin van de Corona terug zag. Moe oud en mager. Gelukkig bent u in de laatste levensfase omringd met liefde door Daan en vooral Isak. U zult gemist worden. Rust zacht met die mooie glimlach van u

Ton en Patricia
Gecondoleerd

Ik ken hem nog van dat hij dagelijks bij zijn vrouw op bezoek kwam in het verpleeghuis

Cobi
Gecondoleerd

Gecondoleerd met dit grote verlies.

Ik heb zijn vrouw nog mogen verzorgen bij ons in het verpleeghuis. Wat een ontzettende lieve echtgenoot was hij voor zijn vrouw. Hij deed alles voor haar, niets was te veel. Ook voor het personeel altijd lief en in voor een praatje. Ze waren altijd samen en geen familie, onafscheidelijk. Het was dus ook een flinke klap toen zijn vrouw kwam te overleden. Wat fijn dat er zo goed voor hem gezorgd is in de laatste jaren van zijn leven. 

Nu weer terug bij zijn vrouw, rust zacht meneer Weverling. 

X Kim

Kim
Opa

gecondoleerd aan een ieder die opa kende en in het bijzonder Izak.

Aan tafelnr 5 ging nooit iemand zitten. Daar zat opa altijd met zijn bakkie koffie en zijn krantje. Soms konden er mensen bij hem aanschuiven.  Toen opeens zijn tafeltje leeg bleef. Opa kon niet meer komen werd mij verteld. Hij was daar te slecht voor. Nu is hij bij zijn geliefde vrouw. Tot ziens opa wij zullen elkaar weer zien. 

Marian
Voor alle familieleden, vrienden en kennissen.

De heer en mevrouw Weverling woonden in hun jonge jaren bij ons in de Willemstraat in Den Haag. Ook al was ik heel klein ik kan mij dit nog heel goed herinneren. Altijd een vriendelijk praatje als ze naar beneden kwamen.

 Meneer Weverling hielp mij jaren later aan een eerste vakantiebaantje waar ik een brommer van kon kopen.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze periode.

 

 

Renee van Ginkel-Erkelens
Vaarwel Siegfried

In 1967 was Siegfried mijn chef op de afd.effekten-administratie bij de ABN Bank aan het Tournooiveld in Den Haag.  Dat was mijn eerste baan, dus dat vergeet je niet.  Veel later ontmoetten wij hem en zijn vrouw geregeld in de koffiehoek in de Konmar en later in La Place. Op zijn vaste plek bij Daan spraken wij geregeld met hem en dat stelde hij erg op prijs. Wij zullen je missen.

Joop en Gemma Lustenhouwer