phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslagfoto
Afbeelding

Sonja Uijleman Anthonijs - Londt

-
“Hallo leven,
wat hebben we gelachen
en wat heb ik je gevierd.
Trek iets moois aan.
We gaan.”

Uitvaartinformatie

Gezien de beperkte beschikbaarheid i.v.m. de coronamaatregelen is de uitvaart alleen toegankelijk voor genodigden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Sonja Uijleman Anthonijs - Londt

Deel deze pagina

Dankbaar dat Sonja mijn nicht is.

Altijd tot in de puntjes verzorgd. Van kleding tot kapsel. Ze vierde in alles het leven.
Een voorbeeld voor ons allen!

Ik weet dat als ik ‘s avonds naar de sterrenhemel kijk, zij op 1 van die schitterende sterren naar ons kijkt. Soms misschien mopperend maar veelal met een zachte glimlach om haar lippen.
Ze zal er daarom altijd zijn.

Liefs,

Fanny

💕

Fanny Klok
Condoleance

Wij beteugen ons medeleven met het verlies van Sonja.

Veel sterkte en kracht toegewenst.

Chris en Yvonne Havinga
Wat hebben we veel gelachen...

We hebben jaren onze slaapkamer gedeeld. Toen we naar de Ldk gingen verhuizen, reden we op jouw mobylette daarheen. We wilden onze kamer alvast opleuken voordat we er daadwerkelijk gingen wonen.Ik mocht als 15 jarige van jou er heen rijden. Wat spannend was dat... ipv af te remmen gaf ik dus gas in een bocht. Het was goed afgelopen gelukkig .Onze kamer kreeg een visnet en lege wijnflessen als decoratie.

Mijn eerste echte dancing bezoek naar  de Roadside club in Scheveningen was met jou. Ik werd wel om 23.30 op de taxi gezet, want ik moest al om 12.00 thuis zijn.

Ik mocht onbeperkt van jouw kledingkast gebruik maken . Het hing vol met onwijs leuke kleding .

Elke vrijdagavond luisteren vanuit ons bed naar het programma Candlelight, met de mooie gedichten en muziek.

Je werkte bij Muziekexpress, dus ik kreeg  elke week gratis Popfoto en ME.

Mijn 1 e ( illegale) autorijles in jouw NSU in de Plaspolder, wat een avontuur was dat.

Onze stapuitjes naar Rotterdam was op ook vaak een avontuur en daarna bij jou slapen op je kamer op de Ln v Middenburg.

Maar vooral ook veel gelachen, vaak ook de slappe lach. 1 Blik naar elkaar of expres niet naar elkaar kijken, omdat we om hetzelfde moesten lachen..

Mooie herinneringen die altijd in mijn hart bewaard zullen blijven.

Blijf vooral je feestje vieren boven.

Voor altijd je zusje Jane

 

 

Jane Jansen - Londt
Een bijzondere moeder

Lieve Stanley en Joey (en overige familie / nabestaanden),

Er zijn maar weinig moeders van vrienden die je onthoudt uit je jeugdjaren. Jullie moeder is dat zeker; de energie, vrolijkheid en aanwezigheid op verjaardagen of bij de tennisbaan blijven bij. Ik herinner me nog zo'n 5 jaar geleden, waarbij ik haar sinds een lange tijd weer zag op een tennistoernooi op Hanenburg. Zo makkelijk als ze met iedereen een gesprek aan kon gaan en interesse toonde...een bijzonder mens.

Met dit grote verlies wil ik jullie (gezin) en dierbaren sterkte wensen.

Jelle

 

 

Jelle
Lieve Sonja

Lieve Sonja, we kennen elkaar vooral via Stan en Joey. Tientallen jaren speelde Joey en Stan ook tennistoernooien in Den Haag. Daar kwamen we elkaar geregeld tegen en altijd was je even hartelijk en geïnteresseerd in de geleverde prestaties. We hadden de grootste lol met het belachelijk maken van onze prestaties op baan en daar was ook genoeg aanleiding toe. Wetende dat ik je hartelijkheid niet meer zal tegenkomen op de toernooien maakt mij verdrietig. Rust zacht.

 

Dennis
Bijzondere vrouw

Lieve Sonja,

Het was een genot om je gekend te hebben. Ik zal je herinneren als de mooie, energieke vrouw die altijd zin heeft in gezelligheid. Heerlijk hoe je je hart op de tong hebt. Ik moest daar altijd hard om lachen. In de tijd dat we elkaar intensief zagen, bood je altijd je hulp aan en ontving je me met open armen. Met als hoogtepunt, de beste risoles ter wereld! Wat me altijd zal bijblijven is de ongelooflijke liefde voor je gezin en vice versa. Ik kan me niet voorstellen wat een gemis dit voor ze moet zijn. Je hebt een mooi leven gehad en dat van velen een stukje mooier gemaakt. Rust zacht, lieve Sonja....❤️

Anouk Baggerman
Sonja

Heel veel sterkte met dit verlies. Onze gedachten zijn bij jullie. ❤️❤️❤️

Sebas, Linda, Flipje&Maxime
Nooit bang

Bang zijn stond niet in jouw woordenboek. Lef en origineel wél. Je was nergens bang voor. Waar jij dingen deed stond ik er wat bibberend bij. Herinneringen? Ja . Onze autorijlessen. Ik weet niet meer of jij het in één x gehaald heb maar ik pas bij de tweede poging. De examinator aarzelde een beetje maar de grote tik tegen de stoeprand gaf de doorslag. Hij had gelijk, ik was er nog niet klaar voor. Maar toen ik het papiertje eenmaal had gingen we samen een ritje maken. Het begon al goed. Bij het stoplicht wilde ik als eerste wegspurten maar had de versnelling in zijn achteruit gezet ipv in de eerste. Gelukkig toen nog niet veel verkeer. Daarna stak ik een sigaret op. Je zei toen: zó dat is stoer , rijden én roken! Wat rookten we toen veel! En toen het ritje ten einde was parkeerde ik weer eens  te ver door. Jij moest Jean-pierre roepen want de auto dreigde de sloot in te gaan. Oef!

In Hillegom kwam ik regelmatig, was ook altijd gezellig. Joey begon al goed te praten en te begrijpen. Hij noemde smeerworst smeerlappen!

Onze zusjesdag was ook altijd lachen. Éen x Casino. Ik zal toen best verloren hebben. Maar ik had een “excuus “ , ik had net mijn enkel verzwikt!

Onze vakantie in La Rochelle was ook erg leuk!
Het zou me niet verwonderen dat je , als dat mogelijk zou zijn daarboven ,  je flair en originaliteit weer zult tonen. Dan kunnen ze daar verder met je lachen.

Je oudste zus

Hedy 

 

 

Hedy
Wat een gemis

Wat zullen we op de tennisbaan haar support, gelach en kritische opmerkingen missen. We wensen jullie heel veel kracht toe met het verwerken van dit grote verlies. 

Veel liefs en  dikke knuffels.

Anissa, Kaspar, Fara en Mano
"love in the first degree"

Sinds ik met Joey naar Bananarama ben geweest vraag ik me af of mensen schuldig kunnen zijn aan liefde in de eerste graad. Het antwoord lag eigenlijk gelijk om de hoek. Als er iemand schuldig is dan ben jij dat. Een liefdevolle en toegewijde moeder. Waar je zoons waren daar was jij.

Trots liep jij en Tom rond op de georganiseerde feesten van Stanley en ook van Joey waren jullie onafscheidelijk. Zelfs met zijn 'Wie is de mol weekend' waren jullie samen met Joe op zoek naar de eventuele verstopte joker, geniaal! Het gemis zal voor jouw drie mannen groot zijn, maar de vele reisjes die jullie met zijn vieren maakte en de tal van leuke avonden zijn fantastische herinneringen.

Alltijd even vriendelijk en oprechte interesse in alle vrienden en vriendinnen van Joey en Stanley. Dat maakte je ook een beetje onze moeder.

Rust zacht lieve Sonja

Mike Aponno

In hart en gedachten 

vandaag en voor altijd

Jouw lichtje straalt

tot in de eeuwigheid

 

Wij zullen jou missen lieve tante Sonja 

 

Thierry, Paula, Dominique en Gert
Lieve Sonja

Lieve, energieke, vrolijke, dappere Sonja,

We hebben elkaar leren kennen langs de baan bij één van de vele tenniswedstrijden van Joe of Stan.

Wat mij altijd zal bijblijven en wat ik enorm zal missen, is het klappen en aanmoedigen op de verkeerde momenten..... Dan zeiden we er wat van, dat dat echt niet kon.... en dan zei jij altijd: ja ehhhhh nou en, ik ben nou eenmaal enthousiast 😊.

Voor ons Wiekentjeweg heb je voor ons een keer heerlijke risolles gemaakt. Jij wist ook altijd als enige van de hele club, van te voren, waar we naartoe gingen, je versprak je nooit en deelde mee in de voorpret. 
Je hield van Indisch eten en wist feilloos te vertellen waar je de lekkerste lempers kon halen.

Jouw mannen zullen je heel erg gaan missen. Weet dat wij op ze zullen letten en er voor ze zijn, als het nodig is! 
 

Rust zacht lieve Sonja,

Dikke kus van Nico, Chiel en Bram

Nicolette, Michiel en Bram

Wat een ontzettend verdrietig nieuws dat sonja er niet meer is. Ik koester alle dansjes en gezellige kletspraatjes rondom de tennisbaan.  

Lieve fam,  heel veel sterkte met dit enorme gemis,  koester alle mooie herinneringen..die verdwijnen gelukkig noooooit!!

Hele dikke knuffel voor jullie..ook namens paul en de kids💛🙏💛

Marsha

Lieve Sonja,

Ik durf zo maar te zeggen dat ik niemand ken zoals jij. Ik heb je leren kennen als de moeder van Stan en Joe, ik het vriendinnetje van Lars. Wat hebben we gelachen en wat kon je altijd alles zeggen tegen jou. Hoe je bij je eigen ouders nog wel eens dingen achterwegen liet, Sonja wist alles en vond niks gek maar ook heel wat gewend met die jongens van je. ;-) Heel mooi om te zien wat een hecht clubje jullie hebben, hoe gek ze op je zijn, jouw Uijlemannen, en jij op hen, apetrots!! Ook hoe jullie met elkaar deze laatste ontzettend moeilijke tijd hebben gedeeld..heel bijzonder.

Ik ken je als een stralende vrouw, waarmee je enorm kan lachen, ontzettend zorgzaam met eindeloze liefde voor haar gezin. Veel te vroeg moeten we je missen. Had nog op zoveel feestjes met je willen kletsen en lachen in de keuken! De laatste keer dat ik je heb gezien was tijdens de CPC, jij stond op het balkon met de ballon die we naar je hadden gestuurd. Ik maakte een hartje naar je en dacht met een brok in mijn keel dat alles weer goed zou komen.

We zouden eigenlijk nog een avondje spelletjes komen spelen. Helaas is dat er niet meer van gekomen maar die houd je tegoed! Ik ben trots op dat ik je heb gekend en ga je echt nooit meer vergeten..

Rust zacht lieve Sonja!

Liefs Dorien xx

Dorien Schrama
Zie de maan schijnt door de bomen

Lieve tante,

Wat hebben we het fijn gehad met elkaar, in het bijzonder tijdens onze Sinterklaas avondjes en onze weekendjes weg. Een avond of weekend vol gezelligheid, liefde, eerlijke gesprekken, (vals) zingen en vooral veel lachen. En vooral dat laatste... wat hebben we gelachen, wat was het fijn.

Ik zal het nooit vergeten. 

Liefs van je nichtje en een dikke knuffel van Bart, Tijn en Fleur.

Un ricordo gioioso

Mi ricordo di Sonja,  di quando venne a Roma ed andammo tutti insieme a Capannelle una sera, c'era un festival di musica e spettacoli caraibici...Fiesta!💃

Fu una splendida serata, eravamo tutti così allegri, mangiammo bene, e ballammo pure! C'eravamo tutti, c'era anche Marco oltre a Joey e i suoi meravigliosi genitori😍

Ci rivedemmo ancora quando andammo noi a Den Haag: ricordo una cena spettacolare, un'accoglienza  stupenda e sempre, sempre il suo sorriso😊

Adesso porterà gioia altrove, insieme al mio Marco💘 che l'ha preceduta di quasi 4 anni... si rincontreranno, forse, e sorrideranno insieme💞

Bellissima Sonja, hai portato gioia nei nostri cuori, peccato solo che non ci siamo più visti da tempo... ma il ricordo resterà sempre limpido e vivo in me. 

Keep smiling😊❣

Daniela, from Roma

 

Il sorriso, la gioia, l'accoglienza

Mi ricordo di Sonja,  di quando venne a Roma ed andammo tutti insieme a Capannelle una sera, c'era un festival di musica e spettacoli caraibici...Fiesta!💃

Fu una splendida serata, eravamo tutti così allegri, mangiammo bene, e ballammo pure! C'eravamo tutti, c'era anche Marco oltre a Joey e i suoi meravigliosi genitori😍

Ci rivedemmo ancora quando andammo noi a Den Haag: ricordo una cena spettacolare, un'accoglienza  stupenda e sempre, sempre il suo sorriso😊

Adesso porterà gioia altrove, insieme al mio Marco💘 che l'ha preceduta di quasi 4 anni... si rincontreranno, forse, e sorrideranno insieme💞

Bellissima Sonja, hai portato gioia nei nostri cuori, peccato solo che non ci siamo più visti da tempo... ma il ricordo resterà sempre limpido e vivo in me. 

Keep smiling😊❣

Daniela, from Roma

 

un ricordo vivido
Familie, zo dankbaar

Lieve familie, 

Waar moeten we beginnen, woorden schieten tekort om het verlies uit te drukken. Het gemis van zo'n mooi mens, zo vol vreugde en vol in het leven.

Familie, want dat zijn jullie voor ons - samen opgegroeid. Van jongs af aan tot aan nu veel te jong en te vroeg afscheid nemen. In al die jaren ging geen bezoek voorbij zonder met buikpijn van het lachen weg te gaan. Samen lekkere hapjes eten, het spreekwoordenspel spelen of op ons Paasbest genieten.

Zo dankbaar dat wij jullie als gezin in ons leven hebben. Nu moeten we veel te vroeg afscheid nemen van zo'n mooie vrouw, geweldige moeder en trotse oma. We koesteren de tijd die we met elkaar door mochten brengen en de herinneringen die we mochten maken met z'n allen. Lieverds, we zullen er altijd - maar dan ook echt altijd - voor jullie zijn.

Bedankt lieve Sonja, voor alles. We gaan je zo vreselijk missen.

Thom en Valérie
We gaan je missen

Lieverds,

Wat een verdrietig bericht en wat gaan we Sonja missen! Altijd een gezellig praatje, een mooie lach en zoveel goede energie! Dit heeft ze samen met Tom overgebracht op 2 fantastische mannen die ook zo mooi in het leven staan. 
 

Kijk terug op al die mooie momenten. We zullen je aanwezigheid missen!

Heel veel sterkte kanjers!

Joest, Lilly & Bibiche 

Familie Kessen
Lieve Sonja

Bedankt voor alle mooie herinnering die we samen hebben beleefd. Het begon al eind jaren 80 op het tennispark HTC, later alle open toernooien en competities aflopen. Met een drankje langs de kant onzin  gesprekken en soms hele zware gesprekken en dan af en toe ongenuanceerd roepen of klappen.

Natuurlijk de feesten waar we vaak met beide gezinnen aanwezig waren, op het tennispark, in het kurhaus, op de Strip te veel om op te noemen.

Daarbij was je gezin altijd het belangrijkste en was je trots op jouw boys.

Dansen, kletsen, eten, zingen, lachen en nog eens lachen, jij hebt genoten van het leven met volle teugen en wij zijn blij dat we daar onderdeel van hebben mogen zijn.

lieve Sonja

Selamat Jalan

 

Roberto en Leila
Lieve Sonja

Mijn eerste kennismaking met jouw zoon Stanley was via gezamenlijke vrienden ( tijdens het stappen) en daar hoorde ook meteen mijn eerste vakantie naar het buitenland bij, en wat voor één in L’Estatit! Totale chaos haha. Daarna leerde ik u vooral kennen als een lieve, vrolijke, zorgzame maar vooral gezellige vrouw( niet te vergeten met Tom aan je zijde). Stiekem denk ik dat heel veel vrienden van jouw zoons eigenlijk ook wel zo’n moeder zouden willen hebben, je was echt een schat, oprecht en vriendelijk! Volgens mij was alles ook bespreekbaar binnen jullie gezin. Door de jaren heen hebben wij elkaar regelmatig gezien ( op feestjes of op mijn werk) en wat mij dan ontzettend bijblijft is dat u altijd maar dan ook altijd geïnteresseerd in mij was en vaak een lekker kletspraatje hield inclusief wat lekkers erbij natuurlijk. 
Kwam als een schok toen ik het nieuws hoorde maar denk dat u er echt met het gezin het maximale uit heeft gehaald. Ben best jaloers over hoe jullie als gezin met elkaar omgingen waar liefde, eerlijkheid en oprechtheid de boventoon voerde. 
Een hele fijne reis Sonja!

Tom, z’n boy en de rest van de familie, ontzettend veel sterkte 🙏🏼❤️

Humphrey Romswinckel

Dear Tom, Joey, Stan and your beloved family.

I am very sorry for the loss of your beautiful mother, companion, grandmother, friend and mutual lover of life. I wish that she could have stayed with you all for a long time to come still. My heart breaks for you all that this had to be the end.

 

With love from family McCann

Alex, Anne-Marie & Ava
Wat gaan wij jou missen.

Lieve familie,

Mijn lieve grote kleine vriendin. Klein van stuk en verder groot in alles. Groot was haar liefde voor haar gezin, voor de mensen waar ze om gaf, groot was haar gevoel voor humor, haar empathie, sociale bewogenheid, gevoel voor rechtvaardigheid, eerlijkheid en haar levenslust.

Het is niet te bevatten. In oktober waren wij nog bij elkaar, om in bijzijn van jullie vrienden, haar zeventigste verjaardag te vieren. En nu nemen wij, veel te vroeg, afscheid. Tot op het laatste moment had ik nog hoop dat het goed zou komen. Wij gaan Sonja zo vreselijk missen, maar koesteren alle mooie herinneringen. En die herinneringen die zijn er gelukkig talrijk.

Wat hebben we veel meegemaakt met elkaar de afgelopen 45 jaar. Wat hebben we veel gelachen, soms ook gehuild, spelletjes gedaan, met elkaar gegeten, gedronken, getennist, gefeest, gedeeld en gepraat.

Wat hebben we met elkaar genoten en wat hebben we ook veel met elkaar gevierd. Behalve verjaardagen, Kerst, Oud en Nieuw, Pasen of welke feestdag dan ook, vierden wij toch vooral het leven met elkaar.

Onze gezinnen werden naast vrienden ook familie. Het is een voorrecht dat wij al die tijd deel uit mochten maken van jullie leven. Een voorrecht ook om Sonja te kennen en in ons leven te hebben. Voor altijd in ons hart.

Wij zullen er altijd voor jullie zijn Tom, Joey, Stanley en Christel en Floortje en Lauren.

En Sonja jij zal er voor ons altijd bij zijn.

Liefs,

Mieke

 

 

Mieke Pijl

Lieve Sonja,

Vanaf het moment dat Joey en ik allebei in de vruchtenbuurt zijn gaan wonen heb ik jou en Tom leren kennen. Samen op vele feestjes aanwezig en in voor een dansje. Je was eerlijk, gezellig, altijd goed verzorgd en een lieve mama waar vele mama’s nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Je gezin was je alles. Op Berg en Dal en ook bij Joey en Stan thuis hebben we veel leuke feestjes meegemaakt en dat was nooit saai. Je verhaal bij de gynaecoloog is mij altijd bijgebleven...de tranen liepen over mijn wangen. Heerlijk vertellend bij het kampvuur waar ik je in een dronken bui nog mevrouw Uijlebak noemde. Dat werd mij gelukkig vergeven. Je had dingen ook feilloos door....niets was geheim. Wat was je een leuk mens en wat zullen je mannen je gaan missen, hun rots in de branding. Vele herinneringen samen gemaakt en je genoot van alles. Jij hebt echt geleefd, maar ik had jullie zoveel meer gegund. Lieve mevrouw Uijlebak wat is het leven oneerlijk. Rust zacht. Liefs Nathalie ❤️

Nathalie Bekking
Tante Sonja

Tante Sonja; gekkigheid, bril, sproetjes, stimerol kauwgom met sigaret (mentol sigaret). Zo herinner ik mij haar. Het doet altijd verdriet als iemand te vroeg afscheid moet nemen van het leven. Maar ik ben ervan overtuigd dat zij ten volste heeft genoten van haar leven omringd door Tom, Joey, Stanley, Christel, Floortje & Lauren. Een echtgenote, moeder, schoonmoeder & oma met veel energie!. Het zal het dan ook een groot gemis zijn. Alle sterkte toegewenst met het verwerken van het verdriet! Liefs van Cindy

Cindy Visscher
Herinneringen

Ik had Sonja al even niet gezien maar herinner mij haar vooral van de keren dat ik bij Stanley en Joey over de vloer kwam in onze iets jongere jaren. Ik herinner me haar als gastvrij, warm, geïnteresseerd, een echte sfeermaakster in het gezin en heel belangrijk voor iedereen in het gezin. Wat zal ze gemist worden maar wat zullen er mooie herinneringen en verhalen zijn.. Veel sterkte gewenst Stanley, Joey en Tom en dat jullie haar in deze herinneringen en verhalen voor altijd bij jullie mogen dragen.

Marc van Hamelen

Beste familie Uijlemans Anthonijs,

Gecondoleerd met het verlies van Sonja. Ik wil jullie heel veel kracht en sterkte wensen. Ik denk aan jullie.

Liefs Cheryl

 

Cheryl van Houten
REGENBOOG

Lieve Sonja,

Ik denk aan jou, als aan een regenboog.

Kleurrijk, warm, zonnig, licht, levendig, intuïtief, oprecht, vrolijk, vredelievend, gevoelig en liefdevol.

Elke keer wanneer ik een regenboog zie, groet jij ons.

Shirley Spaans-Verdooren
Hallo leven

Hallo familie,

Namens ons maak er een dag van om inderdaad Sonja's mooie leven te herinneren. We zijn er in gedachten bij. Xx

Patricia en André
Een laatste groet

Langs deze weg betuigen wij ons medeleven aan alle nabestaanden met in het bijzonder Tom, Joey en Stanley. 

Heel veel sterkte met het verlies van jullie vrouw en lieve moedertje.

We denken aan jullie vrienden.

 

Dikke kus van ons!

Barbara, Rik en Guusje
Lieve allemaal

Jullie verdriet, wij kunnen het begrijpen

Jullie verslagenheid, wij voelen het aan

Wat wij met woorden proberen uit te leggen

Is dat wij als vrienden rondom jullie staan.

 

Heel veel sterkte en liefs,

John, Nathalie en Sem
Dancing Queen

Lieve Sonja,

Wat heb jij het leven gevierd inderdaad! Ik ben blij dat ik een periode van jouw leven heb mogen meevieren, lol hebben, genieten van eten en niet te vergeten genieten van de momenten wanneer de voetjes van de vloer gingen op feestjes! Jij maakte van jouw leven een feestje! 

Zo sparkly als je was op jouw pad hier op aarde, zo sparkly zul jij je weg vervolgen in het leven hierna. Daar ben ik van overtuigd ⭐. Het neemt alleen niet weg dat je veel te vroeg bent gegaan en bijzonder gemist gaat worden door al die je enorm lief hadden.

Wees echter niet bang dat jouw sparkle en hetgeen je voor stond in het leven zal vervagen, want die footprint leeft voort in jouw 2 prachtige zoons.

Goede reis Dancing Queen 🙏🏼

Lieve Tom, Stan & Joe, Christel en de 2 kleine monyetjes,

Sterkte met dit grote verdriet en enorme gemis. In gedachten stuur ik jullie licht en liefde. 

Liefs,

Chantal

Chantal Röthengatter-Burgler
Lieve Sonja ❤️

Lieve Sonja,

Wat ben ik dankbaar dat ik jou heb gekend 🥰 De altijd vrolijke, gezellige, lieve, verzorgde moeder van Stanley en Joey. De moeder die je niet vergeet. De mooie avondjes op de tennis. Wijntjes drinken, heeeeel veel kletsen, dansen. Prachtige herinneringen. En wat een mooi gezin heb je. En nu ook nog 2 prachtige kleindochters. Wat zul je gemist worden. Rust zacht lieve Sonja ❤️ 
 

Heel veel sterkte voor Tom, Joey, Stanley, Christel, Floortje & Lauren 

Liefs

Maureen Overbeek Bloem
Lieve Sonja

Lieve Sonja,

 

Vanaf het eerste moment toen ik je tegenkwam, toen ik Stanley leerde kennen op de middelbare school, vond ik jou al een heel mooi mens. Hoe jij met mensen omging is echt bewonderingswaardig. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand zich niet welkom voelde bij jullie. Altijd werd er gevraagd hoe het met mij ging en wat er allemaal speelde. Liefde, school en wat er nu toch allemaal gebeurd was tijdens dat ene avondje stappen. 

Het mooie vond ik dat werkelijk niets onbespreekbaar was en alles met een flinke dosis humor overgoten werd. Behalve als er spelletjes gespeeld werden, dan was iedereen serieus en bloedfanatiek, want allemaal leuk en aardig, maar er moest uiteraard wel even gewonnen worden… 😉 Wat heb ik gelachen zeg, echt geweldig! 

Ik genoot altijd zo erg van jou tijdens de vele feestjes die gegeven werden. Zo mooi om te zien hoe jij en Tom met iedereen contact maakte en altijd oprecht geïnteresseerd was in iedereen met wie je sprak. Lekker mensen uit de tent lokken met humor en goede vragen en nooit bang om te zeggen wat jij er van vond. En uiteraard werden er op ieder feestje wat danspassen uitgegooid. Ik voelde mij altijd vereerd dat jij mij gekscherend “mijn vriendje” noemde en hoe heerlijk was het dat ik altijd door jou volgestopt werd met fantastisch eten...

Qua leeftijd maakte jij ook geen onderscheid. Als jij mijn kinderen zag werden er direct grapjes gemaakt en gespeeld. Een van de eerste keren dat jij Broes tegenkwam stond je binnen een minuut lekker een balletje met hem over te gooien, dat vond ik zo aandoenlijk. Echt een “natural born moeder”. Ieder kind boft maar met zo’n oma!

Maar ieder kind boft ook maar met zo’n moeder. En iedere man met zo’n vrouw. De kracht, warmte en lol die jij uitstraalde zie ik ook terug in jouw gezin. Je kan zo trots zijn op hoe jij en Tom mijn maatjes Stan en Joey hebben grootgebracht. Jouw kracht, warmte en gevoel voor humor leeft in hun voort.

Het heeft mij goed gedaan om je kort geleden nog even te hebben kunnen zien. Ik ga je enorm missen Sonja, rust zacht!

 

Lars, je vriendje

Lars Lamet
Gambling gambling of een ouderwets gezellige “gamenight”.

Spelletjes, lachen en plezier was altijd gegarandeerd, als Sonja erbij was. Van Holland Casino tot de strip in Las Vegas, de cent machines is waar we haar vonden ...en wat hebben we gelachen.  Dat Satu en ik de zeldzame kans kregen om een vakantie Uijleman-Anthonijs mee te mogen maken, en dan ook nog in het machtige Las Vegas, zullen we voor altijd bij ons dragen. 

Maar ook onze game-nights zullen we nog vaak aan terug denken.  Bij ons of bij Stan, Sonja was altijd zeer enthousiast en vond het altijd weer geweldig. Wat kon ze genieten en wat zullen we haar missen. Een moeder die er altijd bij was, maar, er ook gewoon bij hoorde! Rest In Peace lieve Sonja, we zullen je naam nog vaak noemen, en zo leef jij in ons voort. Love, Satu en Werner

Satu en Werner Dubbeling
Mini Powerhouse

Ik leerde Sonja voor het eerst kennen op Stanley zn 30ste Bday party at Oscar's. Op een gegeven moment waren er binnen wat speeches en een liedje voor Stan gepland. Niet iedereen was te porren voor dit intermezzo en zo kwam het dat er flink wat mensen buiten bleven staan. Na niet al te lange tijd stormde er een Mini Powerhouse naar buiten, die verbaal als een bataljon ME ers zo het hele zooitje incluis mezelf naar binnen commandeerde. Een fantastische actie die zelfs de grootste mannen met hangend koppie en binnensmonds gemompel naar binnen joeg!!!! Sonja ten voeten uit en tot op de dag van vandaag geen spijt dat ik naar haar geluisterd heb. Het onvolprezen maar o zo aanstekelijke: "Ik hou van Stanley daarom ben ik op dit feest...." op de melodie van: "Ik hou van Holland...." is op een rare manier het lijflied van mij en mn dochter geworden, uiteraard met haar naam ipv Stanley anders zou het raar zijn....Wat een groot gemis en verdriet maar ook schitterende anekdotes. Ik hou van Sonja, daarom ben ik op dit feest....

Guido Mouthaan
Geboren om te genieten

Jij was één van die bijzondere mensen die op deze aarde kwam om met heel je hart te genieten. Geen enkele dag ging onopgemerkt voorbij, geen moment om het leven te vieren ging verloren. De liefde voor het leven en de mensen om je heen was een inspiratie. Ik wens je een goede reis naar huis en weet zeker dat je daar zult stralen net zoals je hier bij ons hebt gedaan. 

Veel liefs

Gladys
Lieve Sonja,

We hebben elkaar leren kennen langs de (tennis)baan zoals velen! Tijdens de dubbelwedstrijden die ik met Stan heb gespeeld was jij altijd aanwezig. Een betere support kon je je niet wensen. En naast de baan was het ook altijd gezellig, een praatje, een geintje en altijd vrolijk.  

Lieve familie, veel sterkte met dit verlies. Hou de mooie herinneringen vast!

Liefs, Marcel, Martine, Boaz & Stijn

Marcel Rodenburg
Verdrietig

Lieve Sonja, wij hebben zo veel mooie herinneringen aan jou! Wat hebben wij een hoop leuke feestjes meegemaakt. Bij jullie en bij de jongens thuis en bij Berg en Dal! 

Lekker swingen en kletsen , dat konden wij wel. 

Ik was zo blij voor je ,eindelijk kwam je grote wens uit : je lieve schattige kleinkinderen 🥰. 

Altijd zo bijzonder hoe hecht jullie zijn met zijn viertjes. Al die leuke dagjes uit, etentjes en reisjes. Zo veel mooie herinneringen zijn er voor je mannen. 

Wat zullen wij jou missen, het is gewoon niet te bevatten. 

Lieve Tom, Joey, Stanley, Christel, Floortje en Lauren , heel veel sterkte met het zware verlies van jullie lieve Sonja. 

Rust zacht 💗

Serge, Melissa en kids 

Serge, Melissa en kids
Vroeger

Vroeger (1997) kwam ik op bezoek bij Stan op de Escamplaan. Het was er gezellig en druk, en wij werden drukker en drukker. Mevrouw Uijleman vond het wel oké, ze hield wel van gezelligheid. En waar gezelligheid was daar kwam ik  mevrouw Uijleman tegen; de spelletjes avonden bij Joey ( soms werd er te fanatiek gespeeld) de verjaardagen, en natuurlijk later ook de expat feesten. Sonja was altijd oprecht geïnteresseerd in je. Kwam van de andere kant van de zaal naar je toe als ze je zag, heeee hoe gaat het smak smak smak. En dan weer lekker roddelen over de laatste nieuwtjes en de fouten van Stanley.

Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.

 

Alejandro
Lieve Sonja

Wat oneerlijk, je stond nog zo vol in het leven. Gek op je jongens, je kleinkinderen en hield van gezelligheid en feestjes. Rust zacht.

Lieve Tom, Joey, Stanley & Christel, wij wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies. Wij denken aan jullie in deze verdrietige periode.
 

Liefs Cheri & Joeri 

 

 

 

 

 

Cheri & Joeri
Selamat jalan Sonja sayang

Dag lieve Sonja

Rust zacht

Lieve nabestaanden

Veel sterkte met het gemis van deze lieve, spontane, opgewekte en verzorgde vrouw. Ze vierde het leven en zal altijd een plekje in ons hart houden!

Cium cium,

Ivan, Celeste, Valentino, Amorinho & Domingo

Familie Setjadi
Een prachtig mens

Lieve Sonja, zolang ik Joe ken, ken ik jou... altijd vrolijk, genietend van het leven en geïnteresseerd.. aanmoedigend langs de kant van de tennisbaan, altijd trots op je zoons! Vorig jaar stonden we nog samen op de housewarming te dansen met elkaar.. gaf je en passant nog een showtje weg samen met je hubby. Hoe wrang is het achteraf te moeten realiseren dat die verschrikkelijke ziekte je toen al in de greep had. Je bent een voorbeeld  voor velen van ons en dat is de herinnering die je achterlaat.. Safe trip and see you on the other side.. dikke knuffel

Randall, Leoni en kids

Lieve tante Sonja,

Je was altijd een ontzettend lieve, vrolijke en enthousiaste tante. We vonden het heel gezellig dat je bij onze verjaardagen was, je mag dan wel klein zijn maar je werd zeker niet over het hoofd gezien. Ook kon je heel erg lekker koken en verwende je ons ook altijd. We gaan je missen lieve tante Sonja.

Liefs,

Julia en Tessa
Warme en gezellige herinneringen

Lieve mevrouw Uijleman, lieve Sonja,

Wat was het leven een feest met u in de buurt. Letterlijk. Stan en ik kennen elkaar al sinds de lagere school. Joe en ik ook trouwens. Maar Stan en ik werden, voornamelijk op de middelbare school, echt dikke vrienden. Dat kwam mede door onze gedeelde interesses waar feestjes een grote rol in speelden. We gingen dan ook al vanaf vrij vroege leeftijd op stap. Vaak dronken we dan eerst wat drankjes van te voren thuis. Menig vrijdagavond gingen we dan al redelijk laveloos de deur uit.

En die gezelligheid bleef, ook op latere leeftijd. Nog niet zo heel lang geleden ben ik met jullie mee geweest naar een voorstelling van Philippe Geubels. Ook daar hebben we weer ontzettend gelachen met elkaar. Niet wetende dat dat ons laatste gezamenlijke uitje zou zijn. 

Nooit uitgepraat, nooit uitgelachen. Zo blijf ik me u herinneren. Hartelijk dank voor de mooie herinneringen.

Veel liefde en sterkte toegewenst voor Tom, Joe, Christel, natuurlijk Stan en alle vrienden en familieleden. Het verlies is groot, de herinnering fijn. 
 

Nog 1 ding...

Yordi Vermeulen
Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt

Heel veel sterkte lieve familie! Ik heb Sonja vooral op en langs de tennisbaan meegemaakt, altijd vrolijk, gezellig, in voor een feestje en geïnteresseerd in hoe het met jou gaat. Gewoonweg een lieverd! Ik zal haar missen.

Liefs 

Jolanda van Dorp
Blije moeder

Wat een blije moeder en vrouw hebben jullie gehad als ik/wij haar zagen dat was dan meestal op Berg en Dal heerlijk feesten en dansen tot in de kleine uurtjes daar genoten we ontzettend van.Dus Sonja voor ons was en blijf je een DANCING QUEEN❤️ 

Stans en aat Zuurmond
Wat hebben we...

Wat hebben we veel aangemoedigd. Wat hebben we veel gekletst. Wat hebben we daardoor ook veel niet opgelet langs de baan :-) Wat hebben we veel gelachen. Wat hebben veel gedanst tot in de late uurtjes. Wat hebben we veel spelletjes gespeeld. Wat hebben we veel serieuze gesprekken gehad. Wat waren we het vaak niet eens, maar vaak ook wel. Wat hebben we gezellig “geroddeld”. Wat hebben we veel gezongen. Wat hebben we veel dierbare herinneringen gemaakt. Wat zal ik dat gaan missen....

Liefs,

Marianne
sentite condoglianze

ricordiamo con affetto il sorriso di Sonja e il suo modo di guardare e parlare con tanto amore la sua famiglia

Io e la mia famiglia ti siamo vicini Joey in questo momento con la preghiera e con la speranza di abbracciarci un giorno con tutti i nostri cari!

sincere condoglianze anche per tuo padre e tuo fratello&  family!

 

simona marchetti
sentite condoglianze

Ricordiamo con affetto il sorriso di Sonja e il suo modo di parlare e guardare con amore la sua famiglia

Io e la mia famiglia ci uniamo alla tua nella preghiera e nella speranza di abbracciare tutti i nostri cari

 

slimoncinam@yahoo.it