phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Steef Peetoom

-
Samen plezier, samen op reis
samen een eenheid, samen eigenwijs
samen kwaad en samen goed
samen verdriet en samen weer moed
nu verder zonder hem, dat doet pijn
te weten nooit meer samen te zijn.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, op vrijdag 14 juni van 18.30 tot 19.15 uur.

 

De plechtigheid voorafgaande aan de begrafenis zal worden gehouden in de aula van begraafplaats Oud Eik en Duinen, Laan van Eik en Duinen 40 te Den Haag, op zaterdag 15 juni om 13.00 uur.

 

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Steef Peetoom

Deel deze pagina

Heel veel sterkte lieve Thea en familie 

Liefs, Nadege
Het bestuur van St. Ken U Zelven

Steef onverwachts overleden.

Dit bericht bereikte ons gisteren. Wij hebben mooie herinneringen aan hem als toegewijd en nuchter persoon en zijn erkentelijk voor zijn inzet binnen stichting Ken U Zelven als deelnemer aan diverse cursussen en trainingen maar ook als vrijwillig magnetiseur op onze openbare avonden.

Steef, klein van stuk, maar in vele opzichten groot. Gedreven door verontwaardiging over maatschappelijk onrecht, met de passie van een activist en de analytische scherpte van een zeer gedreven criticus.

Onze deelneming gaat uit naar Thea, de vrouw van Steef en zijn familie, vrienden en zijn gelijkgestemde contacten binnen de mediamieke wereld. 

Henk Crielaard, Carla Reul- de Regt, Linda Thomas- Reul en Martin Reul
Onze lieve Steef

Steef,bijzonder man, dit omvat jou in een woord! Eerlijk,eigenwijs,oprecht...maar onrecht was niet jouw ding,daar ging je volop tegenin! Keer op keer liet je ons versteld staan...omgaan met je ziekte vertrouwen...moed...doorgaan..! Nu ben je als een vogel weggevlogen in die verre oneindige lucht..juist jij waar we van houden...bent begonnen aan die vlucht...! Thea en Steef...Steef en Thea...een eenheid..We zullen er altijd voor jouw Thea zijn..Lieve Steef we gaan je missen..jouw plekje iedere keer weer bij de Formule 1 is nu leeg...maar je bent erbij...voor altijd...! Goede reis op weg naar huis....lieve groet Reinier en Silvia 

Silvia en Reinier
Sterkte en kracht

Lieve Thea,

Geschrokken van het verdrietige bericht via onze Teamleiding. Ik wens jou, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe.

 

 

Marcel Toet

Wij hebben Steef leren kennen als een hele lieve man. Voelde zich helemaal thuis in het nieuwe optrekje. Jammer dat je er maar zo kort van hebt kunnen genieten seamen met Thea en jammer dat wij jou maar zo kort hebben gekend. Rust Zacht, Chris en Sylvia

Chris en Sylvia Warmerdam
Steef we gaan je erg missen

Lieve Steef

Lang gestreden en gevochten

Thea en jij waren onafscheidelijk 

Is altijd erg de leegte die achtergelaten wordt

Je gaat erg gemist worden..

Rust Zacht Steef..

Marion Rolfes
Ik ga even vragen aan Steef.

Heel veel jaren Steef meegemaakt als fijne buurman op de camping Als je iets dringend nodig had kon je bij Steef wel terecht. Ik ben al 2 jaar van die camping weg, doch Steef herinner ik mij nog steeds als een vrolijk en aardig mens. Ik wens Thea alle sterkte en kracht toe om dit verlies aan te kunnen. 

Bob Verhagen