phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Theo Maas

Theo Maas

-
Old soldiers never die,
they just fade away.

Uitvaartinformatie

Theo is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, waar er op zondag 12 juni van 13.00 tot 13.45 uur gelegenheid is tot afscheid nemen. 

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op donderdag 16 juni om 15.15 uur. 

Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer. 


U kunt een herinnering aan Theo achterlaten op www.cuvo.nl/condoleren 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Theo Maas

Deel deze pagina
Vaarwel.....

Vaarwel Theo,

bedankt voor je vriendschap en mooie verhalen!

Mooie herinneringen blijven......

Rens
Lieve man

Wij kennen Theo en ook Wil al 42 jaar, wij waren op een  gezamenlijke  reis door Indonesie. Het land waar Theo zoveel herinneringen aan had en waar hij ook zo mooi over kon vertellen !!Wij bleven na die vakantie contact houden met elkaar, we kwamen over en weer bij elkaar, was altijd gezellig. En toen wij kinderen kregen gingen zij gewoon mee, zij vonden het nooit vervelend, want ze werden ook verwend door Theo. "Willen jullie ijs of een lekkere reep? "was dan steevast de vraag. Ook kregen ze soms "zakgeld ", Theo en Wil leken wel hun derde opa en oma. Ook ging onze zoon Jeroen met zijn vriendin Judith langs bij Theo toen Judith zwanger was. En hij was zeker van plan om hun zoontje Pepijn te gaan laten zien aan Theo. Helaas hebben ze dat nog niet gedaan en dat vinden ze heel erg jammer. Jeroen zei vorige week, toen hij hoorde van Theo's overlijden, ik heb te lang gewacht, met naar hem toe gaan, en dat neem ik mezelf wel een beetje kwalijk.! Wij zelf zijn gelukkig nog wel onlangs bij Theo langs gegaan op zijn nieuwe stek en ik vond hem toen al wel een beetje anders dan anders. Wat een lieve mensen waren Theo en Wil toch altijd. Ze hadden ook altijd veel over voor andere mensen, zo ook het gezin in Indonesie waar ze jaren lang pakketjes naar toe stuurden, totdat daar misbruik van werd gemaakt, En alle ( zwerf) katten waar ze altijd voor zorgden ook niet te vergeten de reiger en de meeuw die door Theo werden verwend met kattenvoer.

Rob en Anke Kraay
Dag meneer Maas

Zelden maak je zulke mensen als hij mee. Mooie verhalen kon hij vertellen, waar iedereen geboeid naar luisterde. Hij genoot nog zo van het leven en velen genoten van hem! Lekker buiten zitten, bloemschikken, bingo spelen en vooral het wandelen met de wandelclub. Hij was ook altijd dankbaar en dat stak hij niet onder stoelen of banken. Ondanks dat hij nog niet zo lang in Houthage woonde, hielden veel mensen van hem. Wij zullen hem, zijn optimisme en zijn verhalen missen.

Anja de Korver (vrijwilligster Houthage)