phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Tineke Oskam - Boerma

-
Als je me zoekt…
ga daar waar de golven breken,
naar daar waar de zee de aarde kust
want slechts daar kan ik gelukkig leven,
slechts daar verkeert mijn hart in rust.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op woensdag 24 juni van 20.00 tot 20.45 uur en op donderdag 25 juni van 18.30 tot 19.15 uur.


De dankdienst voor haar leven, voorafgaand aan de bijzetting in het familiegraf op Nieuw Eykenduynen, zal in besloten kring plaatsvinden in de Kloosterkerk te Den Haag.


De dienst vindt plaats op vrijdag 26 juni om 10.00 uur en is op internet te volgen via www.kerkomroep.nl en ook achteraf te beluisteren.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Tineke Oskam - Boerma

Deel deze pagina
Tineke Oskam

Wij zullen Tineke gedenken als een goede vriendin en zijn blij dat wij haar hebben gekend. Wij wensen haar familie veel sterkte toe.

vriendelijke groet,

 

Ria en Cor van Akkeren 

Ria en Cor van Akkeren, Kijkduinsestraat 1122
Afscheid Tineke Oskam

Aan familie en vrienden van Tineke,

We wisten dat Tineke ziek was, toch zijn we geschrokken van haar overlijden. Ik herinner me Tineke als fijne collega gymjuf op De Heldringschool, jarenlang hebben we met veel plezier samengewerkt. Gezellige schoolfeestjes die afgesloten werden met een gezellig samenzijn met het team in de achtertuin van het Fazantplein. Na de pensionering van Tineke en Wim hielden we contact. We zagen elkaar met enige regelmaat, in hun fijne Vogelwijkhuis hebben we vaak bijgepraat. Naast het grote verdriet na het verlies van Wim herinner ik me ook de mooie gesprekken die we daar aan de keukentafel hadden. De laatste jaren trof ik Tineke minder vaak, we hoorden van Nicolette hoe het met Tineke was. Gelukkig konden we dan nog eens afspreken en kwam ik Tineke nog weleens tegen tijdens haar avondwandelingetje op Kijkduin.

En nu is de fijne tijd voorbij, maar ook het lijden en de pijn kan Tineke achter zich laten. Geweldig dat ze zovele lieve familieleden en vrienden om zich heen had zodat haar laatste tijd zo draaglijk mogelijk kon worden gemaakt. 

Ik gedenk Tineke met een glimlach, de foto op de kaart is zo goed gekozen. Dat was Tineke: chique en origineel. Geweldig!

Marlies van Dorp
Bijzondere vrouw

Beste familie. Wat ben ik blij dat ik Tineke heb leren kennen bij het bankkantoor waar ik werk. We hadden gelijk een klik en deelden mooie ervaringen. Een betrokken, lief mens met een goed gevoel voor humor. Ik zal onze gesprekken missen en wens jullie veel sterkte met het gemis van Tineke.

Sylvia Moesker
Voor Tineke

Lieve Tineke,

Laat echt waar zijn wat we altijd maar moesten geloven: dat je nu samen bent  met wie je zozeer hebt gemist.

 

 

Die gedachte wens ik ook je familie als troost.

Els Noest
Dag Tineke

Gecondoleerd met het overlijden van Tineke en wensen u allen sterkte voor de komende tijd.

Frances de Vries-Franx en Ineke Franx

We waren samen kerkwacht in de Kloosterkerk. Zij was een bijzonder aangename collega. De voorbeeldige manier hoe zij het leven beschouwde en er zo positief mee omging. En samen deelden we onze liefde voor de zee, film en orgelmuziek.

 

 

John de Goede
Tineke

De uitvaartdienst in de kerk heb ik net beluisterd. Een mooie dienst. Jaren geleden lag jij in het Hagaziekenhuis en heb ik jou als vrijwilligster naar de zondagse kerkdienst gereden. Ik kende jou als oud-collega van de Heldringschool en vond dat toen een mooi moment.

Coby Vos

 

Coby Vos-Zwitser
Afscheid van Tineke Oskam-Boerma

Lieve familie van Tineke

 

Gecondoleerd met dit grote verlies.

Aanvankelijk was ik de docente Spaans van Tineke. Jarenlang heeft zij bij mij met veel plezier Spaanse lessen gevolgd. Ook Wim heb ik gekend. Al gauw kwam ik af en toe bij hen thuis zodat ik meer werd dan een docente.

Hun gastvrijheid en betrokkenheid bij mensen is bekend, Ook voor het groepje van Spaans-gevorderden waarvan Tineke de mensen goed kende, en mijzelf werd een gezellig avondje georganiseerd in de tuin aan de Leeuweriklaan. Wim deed de barbecue! Ja, dat gebeurde dus alleen bij hen!

Toen Tineke niet meer op Spaanse les zat bleef het contact. Wij bezochten elkaar 2 keer per jaar, afwisselend bij haar of bij mij voor een gezellig etentje. Wim was inmiddels overleden. Tineke's verdriet was inmens. Wij praatten vaak over Wim maar ook over haar familie die haar zo lief was. 

Tineke was oprecht geïnteresseerd in mensen, zo ook in mij. En dat schiep een band. Vorig jaar augustus hebben we in Kijkduin nog lekker gegeten bij een strandtent, natuurlijk met een glaasje wijn. 

Haar tijd zat erop; haar lichaam en geest lieten het steeds meer afweten, zo begreep ik aan het begin van dit jaar. 

Ik ben blij dat ik haar heb gekend en zal haar nooit vergeten. Ze blijft in mijn hart.

Rust zacht lieve Tineke!

 

 

Jolanda Buijs
Vaarwel lieve Tineke

Aan de familie van Tineke Oskam -Boerma,

Gecondoleerd met het verlies  van Tineke. 
Zij was voor mij een fijne collega waar ik goede en warme herinneringen aan heb. Samen met Wim was zij de spil in het O. G.Heldringteam. Altijd vrolijk en gezellig, en aan het eind van het schooljaar een leuke barbecue bij hun thuis. Zo nu en dan kwam Tineke op bezoek op school en dan was het even net als vroeger.

We zullen haar missen.

Ik wens jullie veel sterkte toe.

Ook namens Jerry vriendelijke groeten Henny Meijer Slothouber 

Henny en Jerry Meijer Slothouber
Tineke Oskam

Hierbij wil ik de hele familie Boerma en Oskam condoleren met het overlijden van Tineke.

Liefs, Toos Jordaans.

Toos Jordaans

Lieve tante Tineke

Rust zacht. Fijn dat ik af en toe van je hartelijkheid heb mogen genieten.

Simone