phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Ton van Peer

-
Ziek en toch sterk was je
Je wilde, je kon ons niet achterlaten
Wij hier en jij al boven
Wij houden van je

Uitvaartinformatie

Ton is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.


De begrafenisplechtigheid vindt plaats op donderdag 26 augustus om 10.30 uur.


Er is gelegenheid deze plechtigheid ook via een livestream te volgen. Indien je dit wenst, kun je dit per email aangeven op debbo1979@hotmail.com waarna de link je wordt toegestuurd.


Na de plechtigheid, om 12.30 tot 14.00 uur, volgt er vanaf de Haagse Duinen een rondrit doorDen Haag. De rouwstoet rijdt nog eenmaal langs de Zwetstraat 34, de Dunne Bierkade 3 en het Lange Voorhout. Uw aanwezigheid op één van deze locaties stelt de familie zeer op prijs.


Al uw foto’s en herinneringen zijn ons van grote waarde.
Wij stellen het op prijs als jullie deze met willen delen op www.cuvo.nl/condoleren


Ton hield van rode en witte bloemen, bij voorkeur rozen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ton van Peer

Deel deze pagina
Lieve Ton, papa en schoonvader

Wij zullen je missen ❤🤍

Rust zacht

Liefs, Anneke, Debbie, Diana & Ricky
Ome Ton ,

We zullen je nooit vergeten !!! 

Robert, Esma, Mohammed
Lieve lieve broer

Ik hoop dat je nu de rust krijgt die je verdiend ,

Dikke knuffel van je zusje -XXX-

 

Rust zacht 

 

Marianne
Dag Ton

Gecondoleerd met het overlijden van Ton.

We hebben 8 jaar naast Ton gewoond op de zwetstraat. In het begin verliep het contact stroef, maar een nacht stond hij ineens aan onze deur. Hij voelde zich niet goed en of we hem wilden helpen. We lieten hem binnen en sindsdien kwamen we regelmatig bij hem over de vloer. Af en toe poetsen we wat in zijn huis als hij in het ziekenhuis was, hij zei er nooit wat van. Liever had hij dit natuurlijk niet, maar hij liet ons maar gaan geloof ik.

Als Ton in het ziekenhuis lag bezochten hem we ook dikwijls en dan moesten we snel weer terug komen met scheerapparaat, zijn adressenboekje, loep, kam en zo nog wel een aantal dingen. 
 

Een keer zijn we met hem naar het ziekenhuis gereden voor hechtingen in zijn hoofd en wat hebben we gelachen. Hij was maar aan het dollen en toen zijn hoofd helemaal verbonden werd was het helemaal gieren natuurlijk. 
 

Ook zochten we hem wel eens op als hij op het Voorhout stond. Wat een spullen had hij daar, maar hij verkocht van alles. Daar kwamen ook mooie verhalen vandaan. Een van de laatste keren op de markt was ik er met Teun. Das mijn kleinzoon zei hij. 
 

5 jaar geleden hadden we Ton uitgenodigd op onze bruiloft. Netjes gekleed en goed verzorgd verscheen hij op Kijkduin om ons te feliciteren en mee te proosten met een biertje. Na een flink aantal biertjes hebben we Ton toen maar op de taxi gezet en de dag erna zijn auto naar de Zwetstraat gebracht. Fijn dat Ton hierbij aanwezig was.

Zo hebben we nog een hoop verhalen die we niet snel zullen vergeten.

We zijn dankbaar dat we hem gekend hebben en zijn blij dat hij rust heeft.

 

 

Jaap, Jessica en Teun
ton

rust vredig ton familie en vrienden van ton sterkte toe gewenst bij zijn verlies

bart nagtegaal
😢

Ik wens alle familieleden heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Het was een hele lieve oom voor Mohammed. Hij denkt vaak terug aan ome Ton.

 

Liefs,

Habiba (moeder Mohammed) 

Altijd in voor een praatje

Ach, ja. Ik kwam hem vaak tegen in het Mariahoeve winkelcentrum, op de Boekenmarkt op het Plein of op de Haagse Antiekmarkt. En hij was altijd wel in voor een praatje. De laatste jaren kwakkelde hij met zijn gezondheid maar hij kwam er steeds weer bovenop. Toen ik laatst op een zondag fietsend vanuit Hoek van Holland zijn kraam opzocht, stond er iemand anders in. Ik zal hem missen...

Ik wens de nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Imre Kortbeek
Een greep uit mijn herinneringen aan lieve Ton

Heel veel jaren was ik klant bij Ton, vroeger maar sporadisch want mijn man en ik hadden zelf een druk werkend leven, maar na mijn pensioen kon ik de antiekmarkt veel vaker bezoeken en hadden we leuke gesprekken over de "handel" die Ton op zijn tafels had liggen en waarvoor hij een ijzersterk wisselsysteem hanteerde. 

Vorig jaar, toen zijn krachten al erg waren afgenomen na een ziekteperiode maar hij gelukkig mede dank zij zijn wilskracht toch weer aan het zomerseizoen kon deelnemen, vond hij het goed dat bepaalde mensen,  waaronder ook ik, hem hielpen met spullen in of uit zijn bus te zetten wanneer dat zo uitkwam. We hebben vreselijk gelachen als er weer een ooievaar tevoorschijn gehaald moest worden om op te stellen op het Voorhout.

We hadden vele gesprekken, komische maar ook serieuze en diepgaande gesprekken en tussen de bedrijven door leerde hij me van alles over de handel en gaf hij mij veel goede raad. Hij had een heel goed werkend verstand en een scherpe opmerkingsgave. Hoewel hij genadeloos kon oordelen over mensen, had hij ook altijd veel oog voor de tragiek in het leven van mensen. Hij kon soms aardig dwingend zijn, maar kon er niet tegen als er op hem naar zijn gevoel druk werd uitgeoefend, niet zo duwen zei hij dan. 

Vorig najaar gaf hij mij zijn telefoonnummers, want "we hadden een band gekregen" en hij vond het fijn om te kunnen bellen en gebeld te worden. Ik heb de contacten met Ton en het vertrouwen dat hij in mij had als bijzonder en waardevol ervaren. Ik heb veel van hem geleerd en zal zijn vriendschap en bijzondere humor missen. Ik wil hierbij zijn zuster Marianne en zijn neef Rob, die Ton met grote toewijding hebben bijgestaan, ook bedanken voor hun vertrouwen en het fijne contact.

Lieve familieleden van Ton, allemaal veel sterkte gewenst met het verlies van Ton.

Annet

Annet Heering, vaste klant van Ton
Beste buurman

Rust zacht lieve buurman, ik mis je waakzame oog in de buurt en al je verhalen over alles en iedereen. De hemel heeft er een goede marktkoopman bij. Familie en vrienden sterkte toegewenst.

Jan Willem van Riemsdijk