phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Ton Verwijk

-
Dat jij er bent geweest voor ons
is zo onvergetelijk mooi ...

Uitvaartinformatie

Het afscheid van Ton zal in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus in besloten kring plaatsvinden.
 

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Ton Verwijk

Deel deze pagina
Rust zacht

Helaas is Ton op 23 juni 2020 overleden.

Ik heb hem ongeveer 56 jaar gekend. In het begin als buurman, later als strenge vader van mijn vriendin Sylvia en uiteindelijk als schoonvader. Onze verstandhouding liep in het begin niet op rolletjes. Ik was in zijn ogen die knul met dat lange haar uit Spoorwijk die het had aangelegd met zijn oudste dochter. Sylvia was 13 en ik bijna 16 jaar oud. Uiteindelijk is het wel goed gekomen tussen Ton en mij. Ik denk nog weleens met weemoed terug aan al die feestjes met goede muziek, veel drank en hapjes.

Met de auto naar het zuiden van Spanje. Ook zo’n avontuur. Hij en Sylvia om beurten achter het stuur, Mirella op de achterbank voor de catering en ik op de bijrijdersstoel voor het bedienen van de muziekinstallatie.

Ton was veel van huis. Hij moest geld verdienen en was daarom in zijn arbeidzame leven altijd op pad. Hij kon altijd met een gerust hart de deur achter zich dicht trekken, want thuis liep ‘ama de casa’ Mirella rond die goed voor het gezin zorgde. Ton is ook nog tot op hoge leeftijd bevriend geweest met de maten uit zijn jeugd en met zijn collega Pim uit de detailhandel waarmee hij jaren heeft gewerkt.

Ton was niet de man die de gehele dag liep te verkondigen dat hij je aardig vond of van je hield. Hij liet ook zijn kinderen vrij in een hele hoop keuzes die ze moesten maken in het leven. Toch hield hij erg veel van zijn gezin. Hij heeft erg veel van Mirella gehouden. Hij mistte haar ontzettend. Zo was hij ook erg trots op zijn kinderen en hield ook veel van zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dat heeft hij mij later vaak vertelt, toen Mirella was overleden.

Op zijn 84e jaar was hij nog een levenslustige man. Afgezien van wat fysieke beperkingen, heeft hij onlangs nog nieuwe meubels gekocht en zijn stereo-installatie uitgebreid. Hij was nog lang niet van plan om de pijp aan Maarten te geven, maar een noodlottige val in huis en een dubbele longontsteking in het ziekenhuis gooide snel roet in het eten. Ton heeft een verschrikkelijke week meegemaakt in het ziekenhuis, waarin hij het zo benauwd had dat het voor hem op het laatst niet meer hoefde. Op 23 juni 2020 was de dood zijn verlossing.

Rust zacht Ton, het is je meer dan gegund.

Dries Büchly
Ton

Allen gecondoleerd met het verlies van Ton, ja ze zijn weer samen

en dat geeft ook troost!

Veel sterkte

Tom, Susan en Ray.

Tom Zoutendijk
CONDOLATIE

BIJ DEZE WIL IK DE FAMILIE VAN TON CONDOLEREN MET DIT VERLIES EN DE FAMILIE VEEL STERKTE WENSEN.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           P.M.INNEMEE MOLENSTRAAT 121 9402JL ASSEN

P.M.INNEMEE
Kinderen van Ton

Achter iedere traan van verdriet

Schuilt een glimlach van herinnering

 

Veel sterkte de komende tijd!

Ton en Nel
Voor Ton

Lieve Ton met pijn in m,n hart moet ik afscheid van je nemen.
Ik heb je leren kennen bij Radio Elga,het klikte meteen goed tussen ons,deden in het bedrijf alles samen.
We hebben ongeveer 20 jaar samen gewerkt,gingen er s,avonds vaak op uit naar jouw eigen klantjes.
met 62 jaar ging je met de V.U.T. ik bleef daarna altijd bij je komen,we hadden een hechte band samen.
3 jaar geleden overleed je lieve vrouw Mirella,waar je 65 jaar mee samen was.
Je was daarna vaak eenzaam,maar zei vaak dat je toch wel hechte aan het leven.
Je was vaak duizelig van je medicatie,daardoor was je beperkt in je leven.
Ik kwam zo veel mogelijk naar je toe,dat vond je altijd erg fijn.
Als ik aanbelde en je deed open zei je altijd ha pimmetje kom binnen,we gingen dan altijd naar muziek luisteren,we hielden beide van de zelfde muziek.
Als ik bij je wegging dan zei je bedankt voor je komst,zo dankbaar was je.
Ja mijn grootste vriend is er niet meer,ik zal je heel erg missen en je nooit vergeten.

Rust zacht vriend je hebt het verdient.

En Ton doe Mirella de groeten.

Pim Voorham

 

 

 

Pim Voorham
Opa voor altyd in me hart

Opa 

we hadden sinds een jaar weer heel goed contact wekelijks kwam ik langs en we belde vaak wat heb ik toch een hoop van u geleerd ik zal u nooit vergeten nu heeft u eindelijk u rust gevonden en bent u weer bij u grote liefde oma bedankt voor u allerlaatste woorden die u mij mee heeft gegeven de dag voor u u rust vond ik ga u zo erg missen u was echt me maatje ik hou van u gr jeff je kleinzoon😭

Jeff van wieringen
fijn je gekend te hebben leuke gesprekken over vroeger en berlijn onbegrijpelijk dat het voorbij is rust in vrede dieter

rust in vrede weet niet hoe ik het moet omschrijven.familie veel sterkte met dit verlies.

dieter vriends bessie smithrode 38 2717aj