phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
omslag
profiel

Truus de Jager

-

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid de plechtigheid via een livestream te volgen. Indien u dit wenst, kunt u zich aanmelden via luciendejager@gmail.com, dan krijgt u de link toegestuurd.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Truus de Jager

Deel deze pagina
Condoleren

Gecondoleerd met het verlies van uw Moeder schoonmoeder en oma. Heb haar gekend van  het VTK koor, en uiteten met elkaar. Zij was een hele aardige en geïnteresseerd iemand.             Heel veel sterkte. Vriendelijke groet Willy Stuij Boom.

Willy Stuij Boom
herinnering aan Truus

Door Karen en Michel leerde ik een paar jaar geleden, Truus kennen. Ondanks haar hoge leeftijd, trof mij haar jeugdig elan. Zij interesseerde zich voor alles wat aan haar voorbij kwam en onthield elk detail. Een vrouw uit het goede hout gesneden.

Truus heeft op mij een onuitwisbare indruk gemaakt en ik zal haar herinneren als een markante vrouw, met groot hart .

Marja van Huffel

Ach lieve Karen en Michel, Kimberley en Terry en Asjer en Jeffrey. Toch een schrik ineens.. Wat een mooie kaart, wat een ware woorden erop. Niet onverwacht maar toch plotseling. Hoop dat ze niet geleden heeft. Heel veel sterkte in deze vast moeilijke dagen . Ik vond het een voorrecht je moeder gekend te hebben. Een sterke bijzondere vrouw.. van wie zou jij dat hebben, Karin. Liefs en we zien elkaar gelukkig snel!

Marjon Veerkamp

Jeetje lieve Ka, Michel, Asjer en Kimberley, 

Zo’n taaie oude dame, en toch niet het eeuwige leven… Ik denk aan jullie, nu en maandag, en wens jullie heel veel sterkte. Ik zal me haar blijven herinneren zoals ik haar leerde kennen bij jullie thuis bij feestelijke gelegenheden, een bijzondere vrouw, en zo op haar plek! 
Zoveel herinneringen… die zijn blijvend en tot troost, al vullen ze nooit helemaal de leegte. 

Liefs!

Raya Lichansky
Gecondoleerd

Beste Karen en familie de Jager  oprechte condoleances voor jullie. Ik heb van vele jaren geleden een herinnering aan jullie camping de Krabbeplaat en met name de zeiltochtjes. Jouw moeder in de solo. Voor mij toen een eerste kennismaking met deze watersport wat zeer leerzaam was.

Koester de mooie herinneringen!

Milene

Milene Boutkan van Slobbe
zingen

Herinnering aan Truus, altijd goed te spreken, gevoel voor humor: op een repetitie van het koor had Truus een naambordje op "Florence", Joh, Truus heb je je naam veranderd? Ze kon er blij om lachen. Als je Truus opbelde, was haar eerste vraag: En hoe gaat het met jou? En als we ons eens afvroegen waar was dat uitstapje ook alweer heen ( een paar jaar eerder), Truus wist het allemaal nog precies.

Veel strekte samen, wij zullen Truus ook missen op het koor.

 

Marion Sijnja
Truus

Lieve familie, ik heb altijd genoten van de momenten met Truus. Een echt mensch. Altijd belangstellend, scherp en humoristisch. Een mens van deze tijd met gevoel voor het verleden en het hier en nu. Moge haar aandenken tot zegen zijn. 

Linda Andriesse

Lieve allemaal,

Gecondoleerd met het overlijden van Truus. Ik herinner me nog heel goed haar fijne aanwezigheid tijdens gelegenheden bij jullie thuis… ‘Wat een vrolijke en montere oma!’ Dat dacht ik altijd als ik haar zag. We zullen haar missen en deze mooie eigenschappen in onze herinnering bewaren. Heel veel liefs. 

Robin

En altijd is het zo geweest, dat de liefde haar eigen diepte niet kent dan op het uur der scheiding (Kahlil Gibran)

Lieve Karen, gecondoleerd met het verlies van je sterke moeder. Karen, Michel, Asjer, Kimberley, we denken aan jullie.

Thur en Marja Breukers-Verbraak
Herinneringen aan Truus

Geachte Familie,

Mijn deelneming met het heengaan van een markante bewoonster van de A. Noordewierstraat.

Goede herinneringen aan haar als wij elkaar ontmoeten in de voortuin en Truus langs kwam met de boodschappen was er altijd tijd voor een praatje over tuin en kinderen.

Aan deze kant van de straat ben ik nu nog de enige bewoner vanaf het begin.

Voor de komende tijd wens ik u veel sterkte.

Hartelijke groet,

Karel Brouwer

Karel Brouwer
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor jullie allemaal

Lieve allemaal,

Gecondoleerd en heel veel liefs en sterkte voor jullie allemaal in de komende tijd. Pa de Jager was altijd mijn favoriete school direkteur op Meer en Bosch. Via Joelle en Luuk hebben we ook Ma de Jager leren kennen, altijd bij de pinken en alert. Tijdens een vakantie in Bali, jaren geleden viel het op dat ze zich moeiteloos in de conversaties van Tim en Pascalle en van onze kinderen kon verplaatsen. Samen genoten van een heerlijke vakantie. Toen ik eindelijk in 2020  een facebook account aanmaakte, was Truus een van de eerste van wie ik een friend request kreeg. Wij begrijpen dat het gemis aan Truus en jullie thuis aan de Aaltje Noorderwierstraat een leegte zal achterlaten en namens ons wensen wij jullie heel veel sterkte,

 

 

Madelon, Juliette, Pepijn en Marcus
Een laatste groet

Dag Truus,

One of a kind, dat was je. En blijf je - in mijn gedachten en herinnering. Een markante, scherpe dame, ruim 40 jaar ouder dan ik en met bakken levenservaring. Sinds het najaar van 2010 kwam ik in jouw straatje wonen, en zeer waarschijnlijk knoopten we ons eerste gesprekje aan toen jij de planten in je voortuin aan het verzorgen was. Die gedeelde liefde leidde tot koffieafspraakjes over en weer, liefst buiten bij mooi weer. Het kon jou niet zonnig genoeg.

Je straalt en geniet op de foto die zo mooi binnenin je afscheidskaart staat. Een fijn moment op 14 augustus 2013 (zocht ik op). Vlak voor je 85e verjaardag. Was dat al een zeer respectabele leeftijd, je ging rustig voorwaarts. Met steeds meer fysieke ongemakken en verlies van dierbaren, en met een levenslust die soms wat verzwakte maar telkens weer opbloeide. Miraculeus bijna, hoe je de afgelopen tijden als een kat met negen levens spannende ‘aanvallen’ op je lichaam doorstond en gelukkig - zelfs met de nodige humor en relativeringsvermogen - kon navertellen.

Nu is het zover. ‘Niet onverwacht maar wel plotseling’ is het tijd voor je afscheid. Je sterke karakter leeft voort in je grote familie en ook in mijn hoofd.

Liefs,

Selma Kers
Afscheid van Truus de Jager

Het laatste halfjaar hebben wij Truus als gevolg van de Coronaepedemie helaas niet gesproken, en wisten wij ook niet dat haar gezondheid achteruit ging. Voor die tijd hadden we van tijd tot tijd een praatje over de kinderen, kleinkinderen, wat er gebeurde in het onderwijs en in de politiek....

Truus en Jean blijven in onze herinneringen als leuke mensen met een dosis humor en realisme.

We hebben grote bewondering voor het feit dat Truus tot het laatst in haar eigen huis is gebleven en dat ze in alle rust is heen gegaan.

Michelle en Ruud Jonkman-Grosjean.

Michelle en Ruud Jonkman-Grosjean
Oude buren

Namens Jopie, Rob en mij gecondoleerd. Jopie herinnert zich nog wel het feest van 12,5 jaar! Jullie moeder was een fijne buurvrouw in die tijd. Met veel stijl en ook genieten van het leven en vooral op pad naar de camping als het kon samen met jullie vader. Helaas ontsnapte het kanariepietje…Samen naar het strand met de buurt en zien van een drenkeling in zee. S Avonds over en weer oppassen en toen ik ziek werd goed verzorgd. Samen op de camping, Snoepen uit de broden op het portiek en snoepen van de chocolaatjes ( dat deden de muisjes). De jonge muisjes spoelden, educatief weg door de wc; daar kregen ze niets van…Spijbelen bij de balletles en daar kwam je moeder achter…en toch deden we steeds weer ondeugende dingetjes…Wat een leuke jeugd en tante Truus voedde mee op, naast haar gezin en werk. Heel bijzonder dat zij en mijn moeder buitenshuis bleven werken in die tijd. Mijn moeder hielp ook veel bij haar eigen ouders. Bij jullie kwamen vaak opa en oma helpen…. Later pasten jullie ouders veel op hun kleinkinderen. Vorig weekend leek het nog goed te zijn. Nu heeft jullie moeder rust. Dank ervoor dat we haar gekend hebben.

Marian van Ziel - Hagemeijer

Lieve kinderen en kleinkinderen van Truus. 
Gecondoleerd met het overgaan van Oma Buuf zoals onze kinderen haar noemde en zo vaak bij haar in de tuin waren of boven. Het was heel fijn dat jullie moeder (en vader) zo lang onze buur was. We zullen dankbare  herinneringen bewaren aan haar. 
Noah, Marcia, Vere en Mariet en Jos.

Jos Kester en familie
Herinnering aan Truus

Lieve Familie,

Gecondoleerd met het verlies van Truus. De leegte die Truus achterlaat is niet met woorden te vullen. Ik wens de familie veel sterkte en kracht toe om dit verlies te verwerken.

Ik heb Truus op het koor leren kennen als een bijzondere, intelligente, warme vrouw met veel gevoel voor humor.

Na onze koorrepetities op de donderdagen dronken we altijd wat samen en daarna bracht ik haar naar huis. Tijdens deze rit hadden we mooie, luchtige maar soms ook diepzinnige gesprekken. Ze gaf haar mening altijd scherp en helder. Ik bewonderde haar vitaliteit en optimisme.

Ook ons vast eetclubje in de Bethlehemkerk was een groot succes. Truus vertelde altijd iets grappigs om ons aan het lachen te maken  wat ook altijd goed lukte. Ze kon intens hiervan genieten.

Een mooi mens is van ons heengegaan! Mijn koormaatje! Ik zal haar heel erg missen.

Rust in vrede Truus

Elfrida Bonofacio