phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Weijert Martus Sino

-
Achter onze tranen van verdriet
Schuilt de glimlach van onze dierbare herinneringen

Uitvaartinformatie

Weijert verblijft tot de dag van de uitvaart in het uitvaartcentrum Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, alwaar er geen gelegenheid is tot bezoek.

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, op zaterdag 11 juni om 11.30 uur.

Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Weijert Martus Sino

Deel deze pagina
Lieve opa

Lieve opa,

Wat zijn wij blij dat u onze kleine meid heeft mogen ontmoeten. Wij zullen Maelynn later alle mooie verhalen vertellen. 

U was altijd onwijs lief voor ons. Wij zullen deze herinneringen koesteren voor altijd.

Wij gaan u missen.

Gabriëla
Oom Weijert,

Beetje vreemd, schrijven over een dierbare overledene aan de overledene maar u weet wat ik bedoel. Ik wil u laten weten dat ik u, ook al hadden we niet ieder jaar (soms te lang) geen contact waarvan ik de schuld geheel en al bij mij neerleg toch moet me van het hart dat ik u altijd een Mentsj heb gevonden. Een Mentsj is iemand die er is, die warm, liefdevol, hartelijk, zorgzaam voor een ieder is en voor die ander of anderen zorgt. U oom Weijert was zo iemand, of het nu over de familie, over wandelen, over uw werk of bijvoorbeeld genealogie ging u sprak altijd vol waardering en warmte. U heeft een fantastische vrouw, mijn tante An gehad en u heeft een mooie, warme en aanhankelijke familie opgebouwd. Rust zacht u heeft het verdiend. Stevige digitale handdruk en omhelzing 

Carel

Lieve familie,

Verdrietig las ik het bericht over het overlijden van Weijert. Hij was voor mij meer dan een oud-collega. Ik heb op kantoor veel van hem geleerd, maar wat mij bijgebleven is was zijn zachtaardigheid en zijn geduld met mensen en met mij.

Veel sterkte toegewenst.

 

Georg Morawek