phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Omslag
profiel

Wim Koolstra

-
Veel mooie herinneringen
verzachten ons verdriet.
Voorgoed uit ons midden,
voor altijd in ons hart.

Uitvaartinformatie

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Wim Koolstra

Deel deze pagina
Een man met een hart van goud!

Wim wil ik het liefst nog bedanken voor alle keren dat hij klaar stond. Een man met een hart van gout. Ik zal hem missen! Ik vond je een leuke klant! Maar ook zeker een vriend geworden en dat wordt ik niet snel met mijn klanten dit zegt genoeg over  Wim! Voor alle nabestaande gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies en verdriet! Bedankt Wim! 
 

 

 

 

Kim van den Burg
One Day I'll Fly Away

Wim als partner van Petra heb ik je leren kennen als optimist, altijd klaar staan voor iemand, kattenliefhebber, gezelschapsmens, problemen met de pc bel Wim, films ik zocht ooit een film en kon hem niet vinden. Jij wel zelfs met ondertiteling.  Je was een schat voor Petra Melany en de kinderen en trotse vader van Marco. Rust zacht.

Sylvia
Dag goede vriend

Dinsdagavond, kreeg ik het verschrikkelijke bericht, dat mijn goede vriend, Willem Koolstra, na een kort ziekbed, in het ziekenhuis is overleden. 
Wim was een vent uit één stuk. Ik leerde hem kennen toen hij zijn sportvliegbrevet aan het halen was. In die periode gaf ik hem de radiotelefonielessen. Toen ik kort daarna mijn eigen zaak startte, ADTS CONSULTANCY, stond Wim elke dag voor mij klaar om de automatisering voor mij te regelen. Hij leverde mij alle computers en noodzakelijke software. Wij stonden elke dag voor elkaar klaar. Wim wat hebben wij samen veel meegemaakt. Je was een geweldige vriend en regelaar. Rust in vrede, je bent nu bij Nel. Het gemis is nu al voelbaar en mijn verdriet is heel groot. Goede vlucht, we ll meet again.

Hans en Elles van der Linde
Beste vriend

Wij kennen Wim, Nel en Marco al heel lang.

Vroeger toen onze jongens klein waren en op dezelfde school zaten waren wij al buren.Onze zonen zijn nog steeds vrienden.

Wij gingen verhuizen en de fam Koolstra kwam onder ons wonen.

Beste buren ooit. Wim stond altijd voor ons klaar om te helpen met de computerproblemen.

Na nel haar dood kwam Wim Petra tegen, ook een hart van goud.

Wim bedankt voor alles

Harry en Pia Smaal

Willem weer een vriend kwijt

Ruud Klijn
Rust Zacht

Wim stond altijd klaar als we met problemen hadden met onze laptops,

Wim was een wereld mens,altijd bereid om te helpen.

Petra,Marco en verdere familie en kennissen heel veel strekte.

Rust Zacht.

Ria Snel
Lieve Wim

Lieve Wim,

je bent er niet meer en ik kan het amper geloven! Wat een optimistisch, mooi mens was je! Je hebt nooit geklaagd ook al had je het niet altijd makkelijk. Je was eerst bevriend met Jan, er was maar een belletje nodig en je stond voor de deur om de computer problemen op te lossen. Al gauw zijn wij vrienden geworden. Ik heb Nel leren kennen. Je mogen steunen in je enorme verdriet om haar plotselinge dood. Dan kwam je bij mij met een bericht - Paula, ik ben weer gelukkig! Je hebt mij over Petra verteld, jullie kwamen samen bij mij op visite. Je nam haar en haar hele gezinnetje in je hart op. Je was ook een grote steun voor mij, dat waren zeer waardevolle gesprekken wederzijds. Ik heb veel van je geleerd, bedankt voor alles.

Wim, je was lief, ik had je lief. Rust zacht mijn vriend. Paula

Paula