phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Winny Hollebrands

-

Uitvaartinformatie

Winny is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 (voorheen Ockenburghstraat 29) te Den Haag, alwaar geen bezoek.

 

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op zondag 17 maart om 13.30 uur.

 

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium waar wij op het leven van Winny zullen proosten.

 

Winny hield van voorjaarsbloemen (maar niet van hyacinten).

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Winny Hollebrands

Deel deze pagina
Lieve Winny

Het is vandaag je verjaardag en wij moeten afscheid van je nemen. Je bent zo plotseling uit ons leven verdwenen. Het is niet te bevatten. Je was een lieve en trouwe vriendin. Je zit in mijn hart.

Christine
condeliance

 

Dini en Frans van Hattum, Stavanger 1 4791 DJ Klundert. email. fvan hattum @ gmail.com

Winny wij zullen je aanwezigheid missen op La Roubine.

Henk en Nellie Rorye Eindhoven

Kees gecondeleerd van ons met het verlies van je levenspartner. Veel sterkte van ons voor de komende tijd.

Frans van Hattum, Stavanger 1 4791 DJ Klundert

Kees gecondeleerd van ons met het verlies van je levenspartner. Veel sterkte van ons voor de komende tijd.

Frans van Hattum, Stavanger 1 4791 DJ Klundert
Lieve Winny & Kees

Denkend aan Tante Win besloot ik haar naam eens te googelen. En dan kom je ineens op deze site. Mooi initiatief! 

Dus ook vanaf hier: Lieve Tante Win, dit is te onwerkelijk voor woorden, maar een poging: Je was er altijd, niet dichtbij maar door jouw loyaliteit was  je er op gezette tijden altijd. En nu niet meer.... 

We gaan je missen, sterkte Kees.

 

Joppie & Paul
Condoleance

Kees wij wensen je heel veel sterkte in de komende tijd met dit plotselinge verlies van zo’n fijne vrouw.

Bep en Herman Sleenhoff
Herinneringen

Lieve Winny, ik heb een paar jaar van jou genoten. Zo maar wat herinneringen: meezingen in de Wits waardoor ik bij Papa was a rolling stone altijd aan jou moet denken. We zongen dit met zijn drieën, jij, Christine en ik. Christine die veel te jong overleed. Parkpop 1996 waar je me introduceerde bij de Hell's Angels omdat het mijn verjaardag was. De joints die we daarna kochten en rookten en hoe we toen mijn buren keihard hebben uitgelachen. M'n andere buren waar we mijn afgewaaide ondergoed moesten halen. Hotsj hotsj hotsj en dan gingen je handen woest door je haren. YSL parfum. We liepen in een wolk parfum naar de Wits. Zwarte sneakers, beenwarmers, een blauwe legging. Jij en je moeder en de tuin en het huis. Ieder een eigen stoel. Jouw kamer die nog helemaal tienertijd uitademde; de tijd stond er stil. De katten. Je hebt me geholpen met de rouwkaart van mijn vader en hebt me opgevangen. En toen kwam Kees. Een korte tijd met veel dierbare en gekke herinneringen. We zijn elkaar uit het oog verloren omdat ik uit Rijswijk wegging. Maar ik begrijp van mijn moeder (Rebekka) dat jullie de laatste jaren regelmatig contact hadden. Via haar kreeg ik ook te horen van jouw plotseling overlijden. Ik weet zeker dat je door heel veel mensen gemist zult worden. Kees, heel veel sterkte met dit verlies.

Anna

Kees,

Heel veel sterkte met dit grote verlies.

We denken nog regelmatig aan onze vakanties op La Roubine en het plezier dat we daar met elkaar hadden.

Arjan en Angela van Zalinge Breda
Lieve Winny en Kees

Hoe bizar veel kan er in een korte tijd gebeuren? Zoveel dat ik het nog steeds niet kan geloven dat Winny er niet meer is.

Wat was Winny toch een lieve, slimme en gastvrije vrouw. Ik zal haar niet snel meer vergeten.

Ik wens Kees en de nabestaanden heel veel sterkte toe in deze aankomende moeilijke tijd. 

 

Stephanie Rila
Ach Winny...........

wat is dat schrikken! Er had nog zoveel voor je te beleven kunnen zijn.

Wens Kees zoveel sterkte als hij nodig heeft.

 

Liefs voor beiden, Minke.

Rembrandtkade.

 

Minke de Keijzer

Lieve Winny

We hebben samen gelachen en gehuild. Veel lol gehad en we moesten nog eens gaan paaldansen, desnoods aan een lantaarnpaal. Zo blijf ik aan jou denken: een stoere lieve vriendin met een klein hartje vooral voor de muizen. Bedankt voor alles en veel liefs.

Kees sterkte.

Cor

Cor
Veel te vroeg

Verder van de wereld weg

Elke dag een beetje

Dichter naar de hemel toe 

Elke dag een treetje

 

Je wordt gemist Winnie X

Heel veel sterkte Kees.

Marc Piazza
Herinnering aan Winny

winny herinner ik me omdat we jaren geleden in de gipskamer van het Haga ziekenhuis naast elkaar zaten.we kenden elkaar al omdat mijn kinderen ongeveer even oud zijn. We spraken af om elkaar te bellen en hebben tot nu toe om de paar weken elkaar gesproken. Enorm gevoel voor humor!! Ik kende haar al doordat zij bevriend was met Ilse en Lotti de zus van Ilse mijn schoondochter is. Ik vond  Winny een geweldige vrouw. Ik zal nog vaak aan haar terug denken. Wens je partner vrienden en familie alle sterkte........ik kan niet komen maar ben in gedachten bij je.Ria Mulder-Vink

ria mulder-Vink
Verslagenheid

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Winny. Wij hebben haar en Kees op de camping in de Ardeche mogen leren kennen als een gezellige en bijzondere vrouw. We hebben een paar mooie avonden samen mogen mee maken tijdens onze bbq, verjaardagen en de kaartavonden met Kees met zijn armagnacj en Winny met haar glaasje rose. Ook de boekenlijst van Winny ging gretig de camping rond onder de lezers. Wij zullen de bijzondere en lange mails van Winny missen maar zeker ook haar aanwezigheid. Rust zacht Winny. Wij zullen je missen en voor Kees heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode.

Roel en Manon.

 

 

 

Roel en Manon Colson-Hofman
Overlijden Winny Hollebrands

Beste Kees,

Wat een vreselijk en onverwachts bericht!

Als wij aan Winny denken, zien we een markante en warme persoonlijkheid voor ons.

Zij zal een enorme leegte achterlaten!

Helaas kunnen wij niet bij het afscheid van haar aanwezig zijn, omdat we momenteel in Spanje verblijven.

We wensen je heel veel sterkte en zijn in gedachten bij je.

 

Tim en Dien
Lieve Winny

Ik mocht altijd jou tandjes netjes oppoetsen. Na een kwartier zei je dan "ben je nog niet klaar". Je wilde liever gezellig een praatje maken.

29 jaar lang is het een eer geweest om jou te kennen.

Als er een daarboven is dan hoop ik dat je een feestje maakt.

Kees, heel veel sterkte met dit verlies.  

Yvette van Heese
Gemis

Lieve Winny

Ik kan het nog steeds niet bevatten dat je er zo plotseling niet meer bent. Ik heb je 17 jaar geleden leren kennen als mijn buurvrouw maar de laatste jaren waren we steeds closer geworden. Heerlijk konden we altijd kletsen over boeken en eten. Met plezier deden we om de week samen boodschappen. Je bent er echt voor me geweest samen met Kees na de scheiding. Ook Mila wil graag laten weten hoe ze je zal missen ze had je nog zo graag vol trots willen vertellen dat ze door jou hulp het hoogste cijfers voor Nederlands heeft gehaald een 8.5.

Kees heel veel sterkte met dit oneerlijke veels te vroege verlies. 

Heel veel liefs

Christie en Mila
Markante Winnie

Kees, wat een schok ! Winnie , je zo sterke vrouw, gecondoleerd

Winnie Helaas kan ik vandaag niet bij jullie afscheid zijn maar in gedachten ben ik erbij. Ook al hebben we elkaar niet veel gezien de laatste tijd, maar we kennen elkaar al vanuit de tijd dat we beide puppy's waren en de wereld wel even op zn kop zouden zetten door onze aanwezigheid, dat zijn mooie herinneringen.

Ik weet zeker als ik ook vanuit Marjan, Remko (en Illya, waarvan je de groeten moet hebben) Gout's  naam spreek dat je een heel bijzondere vrouw was en dat je door iedereen die je gekend heeft zeer gemist zult worden. Een persoonlijkheid ! Zo blijf je mij

Kees, heel veel sterkte met dit inmense verlies

Tanya Koeman Amsterdam 

 

Tanya Koeman