phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
afb
afb

Yke Stuut - Meindertsma

-
“In God’s hand geborgen”

Uitvaartinformatie

In verband met de Corona situatie zijn er beperkingen in de bezoekersaantallen en vinden uitvaarten meestal in besloten kring plaats..
Bezoek en uitvaart zijn uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Daarom wordt niet altijd alle uitvaartinformatie vrijgegeven.
In sommige gevallen kunt u de uitvaart online volgen. Dit is dan op de kaart aangegeven.  

U kunt op de condoleancepagina uw medeleven betuigen aan familie en mooie herinneringen en/of foto’s delen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Yke Stuut - Meindertsma

Deel deze pagina

Lieve Familie, wat een prachtige kaart,  en dat handschrift herken je uit duizenden. Allemaal gecondoleerd en heel veel sterkte en troost. Via internet zullen we de afscheidsdienst bijwonen. In gedachten zijn we bij jullie.

linda stuut
Gecondoleerd

Mooie kaart.
René en ik wensen jullie veel troost toe!

Monica en René van Klaveren
Tante Yke

Ik herinner me een kleine, hartelijke buurvrouw die ik tante mocht noemen...haast elke dag speelde ik daar, of Johan bij mij, toen wij jong waren.Altijd was ze aan het wassen en schoonmaken,maar elke donderdag gingen we naar het zwembad voor ons diploma en de gezelligheid.Als ik daar at mocht ik mosterd op mijn eten doen, iets wat ik thuis niet mocht.Ze was bezorgd als ik op blote voeten liep,of te koud gekleed was...dan ging ze over op het Fries! Véél later kwam ze trouw elke dag míjn moeder bezoeken, die niets meer kon vanwege haar slechte gezondheid, en echt niet altijd gezellig was.Ze liet me eens haar schilderijen zien...wat een talent,prachtig!!!Een paar jaar geleden kwam ik langs en de herkenning was weg...maar de herinnering blijft aan die lieve tante Yke...Rust zacht...

Karin van den Brink
Lieve Oma

Lieve kleine Oma Stuut, 
 

Ruim 20 jaar geleden kwam ik in de familie Stuut, waar ik ook u leerde kennen een lieve warme oma. Drie dikke zoenen kreeg ik en ik voelde mij gelijk thuis. Heerlijk kopje thee en natuurlijk een koekje. Natuurlijk kwamen de fotoboeken op tafel en liet trots de familie aan mij. zien. Nooit vergat u mijn verjaardag en ik kreeg altijd een prachtige zelfgemaakte kaart met een lief berichtje. Dank dat u mijn oma was. Drie dikke zoenen voor u. Manon 

Manon Stuut

Lieve familie,

gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve moeder, oma en overgrootmoeder. We hebben warme herinneringen aan haar.Heel veel sterkte toegewenst.

Jaap en Sieta van der Stelt
Condoleance tante Yke

Lieve familie.

We wensen jullie veel kracht en sterkte toe met het overlijden van jullie moeder, oma en overgrootmoeder. Ik zal tante Yke altijd blijven herinneren als een lieve, betrokken tante die nooit een verjaardag vergat. We zullen de uitvaartdienst volgen via de livestream.

Veel liefs en een warme groet

Barend en Rika.

Barend en Rika van Staden-Stuut
Mijn oma Poes

Mijn oma Poes zo noemde ik u altijd ik had het met mijn vader over een herinnering die ik nooit vergeet. U was aan het dansen op Friese muziek en ik kwam binnen samen met mijn vader en toen zei u dag lieverd kom dansen hahaha en dat hebben we toen gedaan en natuurlijk altijd koffie met een stukje kruidkoek. Oma ik hoop dat u uw rust gevonden heeft geeft u Opa een dikke knuffel van mij. Dag lieve oma Poes dikke kus uw kleindochter Esther

Esther Stuut
Tante Yke

Lieve familie, dierbare herinneringen hebben we aan tante Yke. Haar lieve kaarten met dat prachtige handschrift was altijd een traktatie op zich. We wensen jullie veel sterkte toe.

Saying goodbye
Why is it sad?
It makes us remember
The good times we’ve had.

Lammy & Kees
Gecondoleerd

Gecondoleerd en nog veel sterkte de komende tijd

 

Bonne Meindertsma

Achter elke traan van verdriet, schuilt de glimlach van mooie herinneringen.

Gecondoleerd en sterkte.

Arno Wilms
Lieve tante Yke

Er is een prachtig mens thuis gekomen, tante Yke wat was u een lieve tante, geen verjaardag sloeg u over elk jaar weer een mooi geschreven kaart en dat bleef u heel lang doen tot hoge leeftijd en als je langs kwam altijd een warm welkom en lieve gesprekken. Zo waren kinderen en kleinkinderen maar ook neven en nichten altijd in haar hart. Bedankt daarvoor u blijft altijd in ons hart. 

uit Friesland, tantezegger Henk
Tante Yke

Lieve familie, 

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. We hebben fijne herinneringen aan tante Yke,  ze was altijd zo lief en betrokken bij iedereen. Altijd een kaartje voor je verjaardag in dat prachtige handschrift. Wij zullen de livestream volgen en wensen jullie veel sterkte toe.

Liefs van Johan en Mariska Swaving 

Mariska en Johan Swaving
Een lieve tante is niet langer bij ons

Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma.

Tante Yke was een tante waar ik hele bijzondere herinneringen aan heb. Heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze moeilijke tijd. Moge alle herinneringen het verlies ietwat verzachten.

Christa 

 

Christa vander Wal-Woddema

Zulke mooie woorden, zo prachtig geschreven door zo 'n bijzondere vrouw. Dank u wel tante Yke, wij koesteren de mooie herinneringen. 

Titia de Graaf-Stuut

Lieve familie, onze oprechte deelneming met het verlies van jullie lieve moeder, oma en overgrootmoeder. Wij wensen jullie veel sterkte toe. Veel liefs

Barend en Titia de Graaf-Stuut
Lieve familie Stuut

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, oma en overgrootoma. 

Ik herinner mij  tante Yke als een hele warme vrouw met een groot hart. In haar grote gezin was ook plaats voor mij om zes weken opgevangen te worden. Mijn ouders spraken altijd heel liefdevol over jullie moeder. Mijn mama heeft gelukkig nog vele mooie gesprekken met tante Yke mogen voeren.Wij wensen haar een mooie plek. Veel sterkte en kracht voor jullie gezinnen. 

Hartelijke groetjes, 

Carla Wiersma

Onze lieve tante Yke is er niet meer.  Tante Yke uit den Haag. Een beetje deftig, maar dat mag ook als je in de hofstad woont. Maar hoewel ze ver weg woonde, ze kende ons allemaal en was altijd zo geïnteresseerd in ons wel en wee.  Nooit ontbrak er een verjaardagskaart, geschreven in haar prachtige schoonschrift. En wat kon ze mooi schilderen in warme kleuren, die zo bij haar pasten.

Wij wensen jullie, kinderen en kleinkinderen,  veel sterkte en Gods nabijheid in deze verdrietige tijd. De mooie herinnering blijft.

 

Jenne en Marja Postma
Lieve tante yke

Lieve familie,

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, oma en overgrootmoeder. Wanneer iemand zo oud wordt kun je je niet voorstellen dat er een dag komt dat ze er niet meer is. Ze hoort zo bij het leven.

Ik vond de kaart heel bijzonder en zo persoonlijk met dat schilderijtje en gedicht, echt ontroerend.

Ik heb warme herinneringen aan tante Yke, oom Piet en jullie gezin. Het logeren bij jullie in het verre Den Haag was altijd een feest. Het was bij jullie gezellig en alles liep als een trein. Dat kwam vooral door tante Yke.

Zij gaf mij ook altijd het gevoel dat ik toch een beetje speciaal was. Ik kreeg cadeautjes op mijn verjaardag en jarenlang altijd een kaart met dat prachtige handschrift.

Ik ben met mijn man nog wel eens bij haar op bezoek geweest. Het voelde zo vertrouwd in dat huis. Ze vertelde vol trots over haar orgelspelen en ze liet ons haar prachtige schilderijen en beschilderde stenen zien. We waren onder de indruk van haar warmte en levenslust. 

Ik wou graag afscheid van haar nemen vandaag. Helaas is dat niet gelukt dus neem ik in mijn hart afscheid en hoop ik de uitvaart maandag te kunnen volgen. Zoals het in de kaart al stond is er ondanks het verdriet veel om dankbaar voor te zijn, dat is een hele troost.

Het blijft een bijzonder mens!

Heel veel sterkte!

 

 

 

Yke Bontekoe-Meindertsma
Gecondoleerd

Herinnering aan een hartelijke vrouw. Die vroeger vaak in Burum kwam. Jaren hebben we kaartjes gestuurd met verjaardagen en kerst.  

Margreet (Grijpstra) Haan
Lieve familie Stuut

Allereerst gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon) moeder, oma en overgrootoma!

Ik herinner mij tante Yke als een hele lieve vrouw die altijd een verjaardagskaartje stuurde . Ook haar mooie handschrift viel daarbij op. Ondanks dat ze zelf een groot gezin had was er altijd aandacht voor anderen.

Laat de mooie herinneringen jullie troosten.....

........en het verlies draaglijk maken. 

Veel liefs en sterkte,

Annie

 

 

Annie Wiersma
Tante Yke overleden.

Piet en Yke waren goed bevriend met mijn ouders Jan en Geertje de Vries. Kwamen veel bij elkaar over de vloer. En hadden met opgroeiende kinderen gezamenlijke interesses en belangen. Tante Yke leerde ons het mooie woord "Skeuveljen" dat wij nog vaak gebruiken.  Sterkte met name voor kinderen en kleinkinderen die haar nu moeten missen.

Menno en José de Vries.

Menno de Vries
Lieve Familie stuut

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder schoonmoeder en oma.

als ik aan jullie moeder denk, komt de gezellige tijd van vroeger weer terug. Ik was het overbuurmeisje en we speelden als kind allemaal achter op het veldje, en hielden hele gesprekken op het klimrek. Zo zijn de vriendschappen o.a ontstaan. Ik heb nog steeds contact met Betty en zij is een van mijn beste vriendinnen.

Ondanks de grote gezinnen waren we altijd welkom aan tafel over en weer. Hoe bijzonder was dat.

Mijn moeder had altijd bewondering voor jullie moeder, dat ze haar huishouden zo goed runde, ze had zelfs winter en zomer gordijnen in de keuken.

Door de vriendschap met Betty heb ik zijdelings het leven van jullie moeder kunnen volgen, en af en toe heb ik haar ook gezien.

Een moeder verliezen doet toch altijd zeer, en ik wens jullie heel veel sterkte in deze tijd.

 

 

Marjan Weidenaar -Veldhuijsen
Lieve familie Stuut.

Met ontroering hebben wij kennis genomen van het overlijden van jullie moeder,groot- en overgrootmoeder. We denken aan jullie in deze verdrietige dagen van afscheid nemen. Het gemis zal blijven maar bewaar de mooie herinneringen aan haar in je hart.

Wat een prachtige en liefdevolle kaart hebben jullie gemaakt. In het schilderij herken ik het boerderijtje van haar ouders en mijn opa en oma. Als ze daar kwam mocht ik bij haar op de zolder slapen.Ze heeft mij toen geleerd om met 1 arm onder het kussen te slapen en dat doe ik nog steeds. Het logeren in Den Haag met mijn broer Piet was een belevenis,niets was teveel.

Met warme gevoelens denk ik aan haar terug. 

Heel veel sterkte gewenst en een lieve groet.Johanna.

 

Willem en Johanna Hoekstra-Meindertsma.
Lieve familie

Natuurlijk worden jullie ook gecondoleerd en veel sterkte toegewenst door mijn man Theun Bontekoe

Yke Bontekoe-Meindertsma
Gecondoleerd

Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma, voor ons tante Yke.

We zullen ons tante Yke herinneren als die lieve, kleine, altijd belangstellende tante uit Den Haag. We zagen elkaar niet vaak maar haar stralende en warme uitstraling zullen altijd in onze herinnering blijven. Mooi dat we indertijd nog met zoveel familie haar 89ste verjaardag mochten vieren in de Uithof.

Heel veel sterkte

 

Ubo en Tineke Postma
attent, zorgzaam en vrolijk

Op elke verjaardag van Eline en Pieter wist ze ons te verrassen met kleertjes, die precies pasten en heel leuk stonden (vooraf had ze niet eens de maat opgevraagd). Mijn zus zei regelmatig: ''wat een leuk kledingstuk, zeker door oma Stuut uitgekozen?'' En dat klopte dan ook. Dat laat zien hoe ze haar best deed om met leuke dingen voor de dag te komen (echt attent) en dat terwijl ze zo veel kleinkinderen had!

En als ik alleen langs kwam, perste ze meteen een paar sinaasappels uit omdat ze wist dat ik dat zo lekker vond, mooi vond ik dat.

Haar stralende lach blijft in mijn herinnering....

xxx

Henriette Poell
Met oprechte deelneming.

Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van tante Yke.

Heel veel sterkte voor deze komende tijd.

Wij zijn in gedachten bij jullie!

Veel liefs,

Hidde en Yvonne Huizinga-Wiersma.