phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Boekenactie

Depositofonds

Zet voordelig geld opzij voor uw uitvaart in het Depositofonds.
Stort u nu 500 euro in het Depositofonds, dan ontvangt u als extra presentje één van de door ons geselecteerde boeken.
Het aanbod is geldig tot en met 15 december 2021, voor nieuwe deposanten en bestaande deposanten.

Waarom deelnemen in het Depositofonds?

Een Uitvaart kost gemiddeld tussen de 6000 en 8000 euro. U doet er verstandig aan daar tijdig voldoende geld voor opzij te zetten. Als lid heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van ons Depositofonds. U legt zelf in eigen tempo in en ontvangt ieder jaar rente. Dit is ook een oplossing naast een verzekeringspolis die niet voldoende dekkend is.

Een van de fijne bijkomstigheden van het Depositofonds is dat u op elke leeftijd kunt starten en dat er geen medische eisen worden gesteld. Vaak is dat een voordeel t.o.v. een uitvaartverzekering.

Het is fijn als er voldoende geld beschikbaar is voor de uitvaart en uw kinderen op dat moment geen financiële zorgen hebben. Voor uzelf is het geruststellend als u het heeft geregeld. Onze consulenten staan voor u klaar om het stap voor stap door te nemen. Meld u hier aan of bel ons (070) 346 95 71 voor een afspraak.

Een boek cadeau

Stort u nu 500 euro in het Depositofonds*, dan ontvangt u als extra presentje één van de door ons geselecteerde boeken. Het aanbod is geldig tot en met 15 december 2021, voor nieuwe deposanten en bestaande deposanten.

Kies uiterlijk 15 december uw favoriete boek. Na uw storting van minimaal 500 euro, ontvangt u binnen enkele weken het boek van uw keuze thuis*

Het moois dat we delen

Het moois dat we delen - Ish Ait Hamou

Dit verhaal grijpt je naar de keel.
Met Het moois dat we delen geeft Ish Ait Hamou het debat over migratie en racisme een gezicht. Hij roept op tot geduld en nuance, tot menselijkheid en conversatie. Tot het loslaten van onze vooroordelen.
“Warmte heeft een geluid. Je kunt het niet beschrijven maar je hoort het onmiddellijk wanneer het er niet meer is.”

Schijnvrucht

Schijnvrucht - Ingrid de Vries

Schijnvrucht is een intrigerend verhaal waar al het overbodige weggelaten wordt en een ruwe en intieme kern overblijft.
Prachtig in zijn eenvoud en hartverscheurend in zijn realisaties.
Een schitterend verhaal over verliefd zijn, volwassen worden en de realisatie dat geluk niet altijd is wat het lijkt.

Verdriet is het ding met veren

Verdriet is het ding met veren - Max Porter

Een wonderlijk boek dat op een volstrekt originele manier het leven beschrijft van een Londonse dertiger en zijn twee zoontjes nadat hun vrouw en moeder plotseling overlijdt.
Het fabelachtige verhaal is herkenbaar voor iedereen die ooit een verlies heeft geleden
Absurd, mooi, betoverend, vervreemdend, onvergetelijk.

Vakantie

Op vakantie - Wim Daniëls

Wim Daniëls beschrijft hoe wij vroeger op vakantie gingen. Over de eerste durfals die, al aan het begin van de vorige eeuw, Europa bereisden per fiets. En over de gezinnen die in de jaren vijftig en zestig voor het eerst op autovakantie gingen, over kronkelige wegen die de reizigers dwars door stille dorpjes leidden. En over de mensen die in eigen land de zon opzochten. Naar de Wadden of naar Zeeland, gewoon kamperen met de tent. Dit vrolijk geïllustreerde zomerboek neemt je mee naar de zomers van weleer.

Voordelig geld opzij zetten in het Depositofonds

Meld u direct aan voor het Depositofonds.