phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

De zekerheid van kwaliteit

CUVO draagt het keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, hét kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche met een vermelding op ConsuWijzer.nl en beloond met een 10 door de Raad voor Accreditatie. Daarmee bent u zeker van betrouwbare en deskundige dienstverlening.
Keurmerk Stichting Uitvaartzorg CUVO

Bij het begeleiden en uitvoeren van een uitvaart komt veel kijken. En ondanks de emoties en hectiek moet een uitvaart perfect worden geregeld. Door te kiezen voor een uitvaartverzorger die het SKU keurmerk draagt, bent u verzekerd van deskundige, betrouwbare en transparante dienstverlening en mag u een uitvaart van hoge kwaliteit verwachten.

Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of CUVO nog aan de zes kwaliteitseisen van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voldoet:

  • Heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart zodat u niet voor verrassingen komt te staan;
  • Een transparante kostenbegroting van de uitvaart die schriftelijk vastgelegd wordt;
  • Een goede organisatie van de uitvaart waarvan standaard een uitgebreid dossier samengesteld wordt;
  • Bekwaam en gekwalificeerd personeel;
  • Een doelmatige klachtenafhandeling, waarbij als er geen oplossing wordt gevonden de klacht wordt doorgezet naar de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen;
  • Een klanttevredenheidsonderzoek na iedere uitvaart.
Greenleave keurmerk duurzame uitvaart CUVO

Greenleave

CUVO is aspirant lid van Greenleave. Eind 2019 verwachten wij definitief toe te treden tot Greenleave. Wij bieden actief duurzame uitvaarten aan, dat houdt in dat wij onze klanten voor ieder onderdeel van een uitvaart een duurzaam alternatief aanbieden. Duurzaamheid bij uitvaartverzorging zou vanzelfsprekend moeten zijn. De Stichting GreenLeave zet zich daarvoor in. Want een betere wereld achterlaten aan onze kinderen en kleinkinderen, dat willen we toch allemaal? Door een duurzaam afscheid te organiseren, leveren we een laatste bijdrage aan iets goeds voor onze nabestaanden.