phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

De vereniging

De naam CUVO staat voor Coöperatieve Uitvaartvereniging De Volharding. Dit houdt in dat CUVO zich richt op de wensen van haar leden. Ons doel is er voor te zorgen dat niemand in de regio Haaglanden zich zorgen hoeft te maken over een passende uitvaart. Dat doen wij door de kosten laag te houden en mogelijkheden aan te bieden om te sparen.

Uitvaartsparen voor leden

Leden van de vereniging kunnen voordelig uitvaartsparen en zo een voorziening in de kosten creëren voor de uitvaart. Wilt u weten wat een uitvaart ongeveer gaat kosten? Dan kunt u gebruik maken van de handige CUVO-uitvaartcalculator.

Gratis wensen vastleggen voor leden

Leden kunnen gratis advies krijgen over het vastleggen van hun uitvaartwensen. Het is vaak een geruststelling als het geregeld is.

Maatschappelijk doel

CUVO verzorgt uitvaarten voor iedereen, voor zowel leden als niet leden. Maar wij doen meer. Want de inkomsten die gegenereerd worden, investeren wij in de maatschappij via de vereniging De Volharding. Wij bieden een lidmaatschap aan van deze vereniging zodat wij mensen op een heel breed vlak kunnen helpen. Mensen die het soms moeilijk hebben, die een steuntje in de rug nodig hebben. We doen het samen en we doen het voor elkaar.

Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen van de vereniging

Via deze pagina blijft u op de hoogte van nieuws, actualiteiten en evenementen van de vereniging.

Verenigingsgebouw De Volharding Roggeveenstraat

Verenigingsgebouw

Hier kunt u terecht voor een kop koffie, een praatje, een ontmoeting met een van onze vrijwilligers en vindt u de Volharding voordeelwinkel. Bijna al onze workshops, praatgroepen en activiteiten vinden plaats in het verenigingsgebouw op de Roggeveenstraat 116/hoek Prins Hendrikstraat.

Gratis inloopspreekuur in ons verenigingsgebouw
Onze uitvaartprofessionals helpen u gratis en vrijblijvend uw uitvaartwensen vast te leggen en de kosten van uw uitvaart inzichtelijk te krijgen. Ook kunnen zij samen met u bekijken of uw verzekering of depositospaarrekening voldoende dekkend zijn. Dit kan tijdens het gratis inloopspreekuur.

Elke dinsdag van 10.30 - 12.30 uur op de Roggeveenstraat 141, hoek Prins Hendrikstraat in Den Haag.
Let op: van 24 december tot en met 1 januari is er geen ledenspreekuur.