phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Geld opzij zetten voor uitvaart

CUVO Depositofonds

De kosten van een uitvaart zijn natuurlijk erg afhankelijk van uw wensen. Wilt u er zeker van zijn dat er voldoende geld beschikbaar is op het moment dat u of een van uw gezinsleden overlijdt, dan adviseren wij u om hiervoor tijdig een bedrag opzij te zetten. Dit kan gemakkelijk in het CUVO depositofonds. U bepaalt zelf hoe het geld aan uw uitvaart bij CUVO wordt besteed.
Alle voordelen op een rij

U ontvangt € 250,- uitvaartkorting

Bij het openen van een depositorekening kan de uitvaartkorting van € 250,- direct op uw depositorekening gestort worden.

De rente die u ontvangt op uw deposito is hoger dan bij de bank.

De rente op uw rekening bedroeg 3% over 2016 en 1,8% over 2017.*

Geen deelname eisen.

Er gelden geen beperkende voorwaarden voor deelname aan het fonds. Of u 18 of 81 jaar bent, iedereen is van harte welkom. Ook kunt u voor uw (klein-)kinderen een depositorekening openen. De Volharding stort op elke geopende depositorekening € 250,-. Het staat u vrij om te bepalen hoeveel u overmaakt, maandelijks, jaarlijks of alleen als het een keer uitkomt. Het bedrag is bestemd voor de uitvaart.

Depositorekening als aanvulling op uw huidige uitvaartverzekering.

Ook als u al een uitvaartverzekering heeft kunt u een depositorekening openen. Bij uw overlijden valt het bedrag vrij om dit naar eigen inzichten te besteden aan uw uitvaart bij CUVO.

Teveel opzij gezet?

Het bedrag dat overblijft is voor uw nabestaanden. Dit bedrag kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor de uitvaart van uw partner. Wij bevelen u aan dat u niet meer dan € 7.500,- per persoon opzij zet.

Gratis en vrijblijvend advies aan huis of tijdens het inloopspreekuur.

Onze uitvaartconsulenten helpen u gratis en vrijblijvend uw uitvaartwensen vast te leggen en de kosten van uw uitvaart inzichtelijk te krijgen. Ook kunnen zij samen met u bekijken of uw verzekering of depositorekening voldoende dekkend zijn. Dit kan op afspraak bij u thuis of tijdens het gratis inloopspreekuur op een van de locaties in Den Haag of Zoetermeer.

Kijk hier voor de locaties en tijden van het inloopspreekuur. U kunt binnenlopen met uw vragen over uitvaartwensen, uitvaartkosten, het uitvaartdepositofonds en andere uitvaartgerelateerde vragen.

* Het depositofonds is een onafhankelijke stichting, dus geen bank. Het ‘depositogarantiestelsel’ is niet van toepassing. De beleggingen van de Stichting zijn risicomijdend en ethisch verantwoord en hebben een laag risicoprofiel. De stichting maakt voor de beleggingen gebruik van een professionele organisatie.