phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Angela

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Angela, ik werk al meer dan 25 jaar in de uitvaartbranche. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat de uitvaart past bij de persoonlijkheid van je dierbare. Dat is ook de reden geweest waarom ik jaren geleden ben begonnen als uitvaartverzorger.
Ik wil graag een arm om mensen heen slaan, letterlijk of figuurlijk.
Angela

Iedereen betrekken

Het mooist aan mijn werk vind ik dat ik met mensen bezig ben. Ik wil graag een arm om ze heen slaan, letterlijk of figuurlijk. Als ik een uitvaart regel dan pas ik me aan de familie aan. Ik vind het belangrijk om ze goed te leren kennen. Dit doe ik door goed op te letten en te luisteren naar iedereen in de kamer, ook de mensen die wat afzijdig zitten. Het is voor mij van belang om iedereen te betrekken. Misschien niet altijd in woord, maar wel in blikken. Ik ben ook geen zakelijk persoon, afstandelijk zal je mij nooit zien doen. 

Alle facetten van het vak

In de 25 jaar dat ik in de uitvaartbranche werk, heb ik alle facetten van het vak leren kennen. Van gastvrouw tot drager, ik heb alles gedaan. Daardoor weet ik waar ik het over heb en kan ik mijn creativiteit goed inzetten bij het regelen van het afscheid. Uit mijn werk haal ik zo veel voldoening, dat ik eigenlijk niet met pensioen wil over een paar jaar. Ik vind het heel mooi dat ik dit voor mensen mag betekenen.

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (070) 346 95 71.