phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Lucas

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Lucas, ik werk al een tijdje als uitvaartverzorger bij CUVO. Hier heb ik mijn roeping gevonden. Voordat ik uitvaartverzorger werd, werkte ik in de commerciële sales. Daar was ik niet helemaal op mijn plek, ik miste voldoening in mijn werk. Dat ik nu echt iets voor mensen kan betekenen, vind ik heel mooi.
Voor mij is iedere uitvaart weer opnieuw bijzonder.
Lucas

Mensen mogen zichzelf zijn

Wat ik heel erg nastreef is dat ik er als uitvaartverzorger echt ben voor mensen. Ik ben niet iemand die vluchtig alles doorloopt, maar ik neem de tijd voor gesprekken en ondersteun waar nodig. Ik denk mee en kijk naar wat past bij de familie. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze zichzelf kunnen zijn. Natuurlijk moeten we een uitvaart organiseren en kijken hoe we die gaan invullen. Maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat we die week doorkomen met vertrouwen, rust en ook verdriet. Het is voor mij van belang dat we samen een passende uitvaart organiseren.

Neem de tijd

In het regelen van een uitvaart gaat vaak wat tijd zitten. Ik denk dat ik er langer over doe dan de gemiddelde uitvaartverzorger, maar dat is wel met een bepaald doel. Mensen waarderen het juist, dat ik echt de tijd neem voor ze. Ik vind het heel mooi dat ik met de families in zo’n korte tijd een band opbouw. Voor mij is iedere uitvaart weer opnieuw bijzonder. 

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (070) 346 95 71.