phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Maaike

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Maaike, ik werk als uitvaartverzorger voor CUVO. Hiervoor werkte ik als accountmanager in de IT sector. Alleen miste ik daar het werken vanuit mijn hart, ik wil graag echt iets betekenen voor mensen. Toen mijn oma overleed maakte ik van dichtbij mee welk verschil een betrokken uitvaartverzorgster kan maken. Zij vertelde mij vol passie over haar werk, daardoor wist ik wat ik wilde gaan doen. Dat ik in mijn huidige werk echt een verschil kan maken, vind ik ontzettend mooi. Ik kan hier werken vanuit mijn hart en ik hoop dit nog lang te mogen doen.
Ik kan hier werken vanuit mijn hart en ik hoop dit nog lang te mogen doen.
Maaike

Net een stapje extra

Mensen vragen mij vaak of ik het niet moeilijk vind dat ik veel met verdriet te maken krijg in mijn werk. Maar juist als je daar doorheen kijkt kan je mensen heel goed helpen. Ik sta voor ze klaar om alles te regelen in een hele zware periode, dat vind ik erg mooi aan mijn vak.

Ik luister altijd heel goed naar wat de familie wil. Daar pas ik het afscheid op aan, dat maakt het persoonlijk. Het allerbelangrijkst is dat de nabestaanden tevreden zijn en terugkijken op een mooi afscheid. Door net een stapje extra te doen kan je echt het verschil maken.

Een eer om te werken

Als uitvaartverzorger heb ik nooit het gevoel dat ik moet werken, maar dat ik mag werken. Het is voor mij een eer dat ik dit voor families mag betekenen. Je krijgt te maken met mensen die door een hele moeilijke tijd gaan. Dat ik mag meehelpen om het verdriet een beetje draaglijker te maken, vind ik heel erg mooi.

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (070) 346 95 71.