phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Duidelijkheid over de uitvaartkosten

De CUVO calculator helpt u hierbij

Al langere tijd is er onrust over de kosten van uitvaarten. Nabestaanden zouden onnodig te dure keuzes maken in de emotie na het overlijden van een naaste. Lastig voor de consument om duidelijkheid te krijgen. De CUVO Calculator biedt deze duidelijkheid.

Zorgen dat er iets geregeld is voor de uitvaart

De uitvaart is al geen onderwerp waar mensen veel over na willen denken, het liefste helemaal niet. Maar iedereen weet dat het wel belangrijk is om te zorgen dat er iets geregeld is. Al is het maar om te voorkomen dat er geen geld is voor de uitvaart, of omdat je niet wilt dat de kinderen of kleinkinderen lastige keuzes moeten maken. Het is fijn als het allemaal in een keer goed geregeld is. CUVO helpt u daarbij, bijvoorbeeld met het inloopspreekuur, het vastleggen van uw wensen, het depositofonds of de uitvaartcalculator.

Eerst berekenen wat er nodig is. Dat kan met de CUVO calculator.

Een uitvaart is niet goedkoop of duur. Een uitvaart moet goed zijn.
U betaalt bij CUVO precies voor datgene wat wordt afgenomen. Het is belangrijk om goed na te denken over de wensen, over het verwachte aantal aanwezigen, de keuze voor begraven of cremeren en wel of geen kerkdienst. Hecht u waarde aan de houtsoort van de kist, of maakt het u helemaal niet uit? En wilt u na de begrafenis of crematie dat er nog uitgebreid gegeten of geborreld wordt door de belangstellenden, of toch liever afsluiten met alleen koffie met een koekje?

Misschien begint het u nu al te duizelen. Daarom heeft CUVO de online CUVO Calculator. Hiermee kunt u stap voor stap alle belangrijke keuzes doornemen en bekijken hoeveel de uitvaart volgens uw wensen gaat kosten. Heel duidelijk en heel transparant.

Wilt u liever samen met een consulent doorspreken hoeveel een uitvaart gaat kosten, of heeft u specifieke wensen en vragen? Dan kunt u gewoon vrijblijvend gratis een afspraak maken met CUVO. Bel 070 346 9571 of maak hier een afspraak.

Ik wil meer inzicht in de kosten van een uitvaart Direct naar de CUVO calculator