phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print
Uitvaartwensen vastleggen

Wensen bij overlijden

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw wensen zijn. Dat voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet. CUVO helpt u met het vastleggen van uw wensen. Daarvoor gaan wij graag met u in gesprek. Als u dat wilt, leggen wij in detail vast wat uw wensen zijn, hoe u zou willen dat het afscheid verloopt, wat vooral wel en wat vooral niet de bedoeling is.

De geruststelling dat het geregeld is

In het gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Wilt u een uitvaart vol traditie of juist eens iets heel anders? Alles is mogelijk. Het is voor uzelf een grote geruststelling als u weet dat uw wensen vastliggen en uw nabestaanden belangrijke keuzes niet hoeven te maken. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten. Met onze Cuvo Calculator kunt u dit ook zelf berekenen.

Gratis inloopspreekuur
Onze uitvaartprofessionals helpen u gratis en vrijblijvend uw uitvaartwensen vast te leggen en de kosten van uw uitvaart inzichtelijk te krijgen. Ook kunnen zij samen met u bekijken of uw verzekering of depositospaarrekening voldoende dekkend zijn. Dit kan tijdens het gratis inloopspreekuur.

Elke dinsdag van 10.30 - 12.30 uur op de Roggeveenstraat 141, hoek Prins Hendrikstraat in Den Haag.

Elke maandag van 14.30 - 16.30 uur in het Coornhertcentrum, Erasmusplein 87 in Den Haag

Maak een afspraak om uw wensen bij overlijden vast te leggen. Maak direct een afspraak