phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Uitvaartwensen vastleggen

Wensen bij overlijden

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw wensen zijn.

Dat voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet. CUVO helpt u met het vastleggen van uw wensen. Daarvoor gaan wij graag met u in gesprek. Als u dat wilt, leggen wij in detail vast wat uw wensen zijn, hoe u zou willen dat het afscheid verloopt, wat vooral wel en wat vooral niet de bedoeling is. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van uw uitvaart en de muziek. Het wensendocument kan daarbij helpen.

Maak een afspraak om uw wensen bij overlijden vast te leggen. Maak direct een afspraak
Makkelijk zelf uw wensen vastleggen? Vraag dan het gratis wilsbeschikkingsdocument aan.

De geruststelling dat het geregeld is

In het gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Wilt u een uitvaart vol traditie of juist eens iets heel anders? Alles is mogelijk. Het is voor uzelf een grote geruststelling als u weet dat uw wensen vastliggen en uw nabestaanden belangrijke keuzes niet hoeven te maken. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten. Met onze Cuvo Calculator kunt u dit ook zelf berekenen.

Gratis inloopspreekuur
Onze uitvaartprofessionals helpen u gratis en vrijblijvend uw uitvaartwensen vast te leggen en de kosten van uw uitvaart inzichtelijk te krijgen. Ook kunnen zij samen met u bekijken of uw verzekering of depositorekening voldoende dekkend zijn. Dit kan tijdens het gratis inloopspreekuur.

Elke dinsdag van 10.30 - 12.30 uur op de Roggeveenstraat 141, hoek Prins Hendrikstraat in Den Haag. Of een van de andere locaties in Den Haag of Zoetermeer. Bekijk hier alle spreekuurlocaties voor een locatie zo dicht mogelijk bij u in de buurt.